Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!

От нас зависи да минем по по-лекия път, написа премиерът
27 окт 2020 23:12, Красимир Ангелов
186
Борисов от Facebook: Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

"Не можем да спрем всичко в държавата и не бива!“, написа премиерът Бойко Борисов в своя профил в социалната мрежа Facebook по повод новите мерки срещу разпространението на коронавируса у нас.

Още по темата
"Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни", написа министър-председателят.

"Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат", написа още Борисов и завърши:

"Затова - замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!"

Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила....

Публикувахте от Boyko Borissov в Вторник, 27 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
2
 
6
 
! Отговори
Гатанка преди 3 години
Колко поста във Фейсбук има Севда?Отговор:Пребройте постовете в страницата на лидера на ГЕРБ - толкова.
74
3
 
9
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Компютрите са тема ТАБУ за премиера и за цялото ГЕРБ. Те за това оставят кухата Севда ТВ да им се катери по главата - в техните очи, тя е магьосница.Борави с това чудо - кУНпютрИто
73
3
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Искаме доказателство, че премиера пише статусите си САМ.Щеше да си проличи, както при Тръмп. Там няма съмнения.
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИКОЙ няма идея дали Борисов може да пише на грамотен български език, просто защото не го прави - нито с химикалка, нито с клавиатура.Всеки "пост" на премиера е ФАРС. Не змам защо на никого не му прави впечатление този срамен факт.
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да спираме нищо в дьржавата нека си умират хората - отговорно
70
2
 
4
 
! Отговори
Първичен преди 3 години
Премиера е способен да борави САМО с едно копче. Той за това в спалнята си има пистолет, а не компютър.Има една далавера, която пропуска обаче - колкото повече копчета, толкова повече розови копюри.
69
2
 
9
 
! Отговори
Разплакан преди 3 години
Премиера е НЕСПОСОБЕН да пише на клавиатура или на телефон.НЕСПОСОБЕН. Клавиатурата е непознат инструмент за него.
68
3
 
11
 
! Отговори
Излъган преди 3 години
ИСКАМ КЛИП КАК ПРЕМИЕРА ПИШЕ НА КЛАВИАТУРА И ПУСКА СТАТУС У ФЕЙСА.ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ НА КЛИП! ДА МУ СЕ ВИЖДАТ РЪЦЕТЕ И ЕКРАНА. ИНАЧЕ НЕ ВЯРВАМ.
67
2
 
7
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Борисов с Кверти или с Дворак ги пише тези мили статуси?
66
4
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Искам севда да го снима как пуска тези постове. Искам да видя как ги ИЗПИСВА.Аз смятам, че премиера е НЕСПОСОБЕН да борави с клавиатура. Докато не го видя, няма да го повярвам.
65
2
 
7
 
! Отговори
Сефте! преди 3 години
До сега не се бях разплаквал от апел на Севда ТВ. Случват се и чудеса!
64
2
 
6
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
КАЗВАТ ДРЕВНИТЕ МЪДРЕЦИ,ЧЕ НАЙ ЦЕННОТО НЕЩО В ЕДНА ДЪРЖАВА ТОВА Е НАРОДЪТ И.КАЗВАТ,ЧЕ В БГ-Я ИМАЛО 3 ВИДА МИЛЛЕТ(народ) ТОЛУПИ,***.И.,И ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ. НАРОДЕЕЕЕЕ ??????????
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Специално тоя е надминал с много народа си!По калпавост.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е няма нужда да спираме всичко, да, но ако училищата бяха минали на онлайн обучение още като видяхме какво става в другите страни, можеше сега да е много по-леко за лекарите, да нямаме загуба на учители, както и да не се стига до затваряне на почти нищо друго. Важно е да се направи малко, но навреме!
61
6
 
5
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
СПЕТЕ БРЕ ГАЙДИ!!! СПЕТЕ ЧЕ УТРЕ ЩЕ РАБОТИТЕ .ТО НЕ СТИГА ЧЕ ДУШИТЕ ВИ ВАДЯТ ОТ РАБОТА ,АМИ НЯКОЙ И МАСКИ ГИ КАРАТ ДА СЛАГАТ. КАКЪВ ЩЕ ГО ЯДЕМ С ТОЯ КОРАНАВИРУС.ГЛАААД,ГЛАААД ИДЕ КУЗУМ.АМА АКЪЛ ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ.ПЪК ОТ РАЯТА ОТКЪДЕ ТАКОВА НЕЩО?СПЕТЕ БРЕ,БАРЕ А СА НАСПИТЕ,ТО И БЕЗ ТОВА СИ ПРОСПАХТЕ ЖИВОТА!!!
60
6
 
9
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
Искам да видя с очите си как този неграмотен *** пише такъв текст собственоръчно. В ефир, ако обичате. Заедно с каскета, който ни обяви за първата национална държава в ЕС, още от 1885 г (?!). А ние, тиквуне, ще си помислим, че има държав, ако някой ден тези, които я управляват, покажат поне малко капацитет и потенциал. И не говора за телесна маса, такава има в изобилие
59
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви мерки, бе хора!? Елате да видите в Пловдив в автобусите - от цял автобус има само 2 *** с маска поставена както е редно и аз съм един от двамата. Другите над 20 човека са с маска или под брадата като лигавник или под носа. Като стигнахме до Тунела кондуктора каза: "Слагайте маските - ще се качи проверка на другата спирка"То бива - бива простотияяя ама ми идва в повече.Кой лъжем? Кой заблуждаваме? Проверяващите искат да лъжат,а всъщност лъжат себе си. После що имало болни? Носа им стърчи..
58
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ония тримата са друго естество адвокат Марковски умен ли сте или да то да не казвам оня прикрит случаи из Ловеч преди годиниде го покрихте
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно митинги защо има бе значи за тях закона нее като за нас аз митинг не искам спаз вам всичко да *** тия сто дни митинг.Мач няма митинг има закриваи
56
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви медици то това са живи крадци не медици един крак не могат да лекуват с месеци те влачат затваряи всичките до един и в затвора медици за какво са там

Спонсорирани публикации