Корнелия Нинова е във ВМА с коронавирус

Соцлидерката е с положителен тест за Covid-19
Обновена: 30 окт 2020 18:24 | 30 окт 2020 18:03, Веселина Йорданова
487
Корнелия Нинова е във ВМА с коронавирус
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова бе приета днес във ВМА София след положителен тест за Covid-19, съобщи пресцентърът на БСП.

Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително, уточняват от партията.

Днес Нинова участва в заседанието на парламента.



 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


487
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
0
 
10
 
! Отговори
ваксина нет! преди 3 години
До Рушофилски тролОна - Нина наше новое бактерологическо-вирусное оружие!
307
0
 
22
 
! Отговори
Ебал съм я преди 3 години
С нея или без нея- все тазВсъщност без нея би било по-добре
306
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И опозицията трябва да допринесе овцете да повярват на вълците, щото едни глупави овце са навъдили не вярват бе ама че глупави....
305
0
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
И аз съм с коронавирус ,ама се лекувам вкъщи.Тоя *** пак използва привилегиите на депутат.
304
0
 
27
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Силно се надявам да чете тез коментари нинова че като и виках че я плюят тя не вярва вика че дъжд било!!!
303
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не отиде да се лекува при вожда си Решетеников? Нали ген.Мутафчийски беше "употребен" по нейни думи и изля 2 вагона по..ми..я по негов адрес?
302
4
 
7
 
! Отговори
хей-319 преди 3 години
"сигурно са е целувала с фигуранта"Това е пълен абсурд.По- скоро вече ще се блъснат без да си кажат добър ден.Радев мина на страната на US позиции - "Сорос" заедно с ЦРУ прецакаха "Решетников". Нинова ще номинира Радев - ама друг път. XD Тотално прецакана и безнадеждно изиграна от президента.
301
1
 
38
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Нали според партийната директива вирус нямаше, как така баш другарката е болна от него? И от къде веднага за нея масто във ВМА, обикновения човечец обикаля с линайката ( ако и тя дойде ) по няколко часа да го приемат някъде. Ето ви я социалната лидерка, която от крадене на ГЕРБ най я е страх , защото не може да краде тя в същност, в което е и най-добра доказано!
300
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха нищо чудно утре да каже, че това е активно мероприятие от ГЕРБ и ГЕРБ са и пратили вируса в депутатското кюфте хахаха нищо и няма-не и берете дертаСега се прави на интересна да и обърнат внимание и да излезе герой от битката с вируса.Ама леглото е важно за истински болни хора.Да се лекува у тях!Да не ми се прави на важна клечка като Тръмп!Да си събира партакешите, барабар със златните очила и айде-от където дошла с охраната барабар да си замивнава на село на чист въздух!Писна ми от нея!
299
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до до 319,то голяма драма било, ше кажа на комшийките да зарежат турските сериали и да гледат БСТВ.
298
0
 
10
 
! Отговори
до 319 преди 3 години
Не е сигурно :DТе се ненавиждат вече. Дори преди 2 дни Нинова каза, че няма да го предлагат за втори мандат като президент щото уволнил Методиев, че вечерял с Нинова. Не им знам спатиите и бакиите, ама нещо се конкурират.В нета се говори, че Радев щял да и вземе електората за новата му партия.А нали се сещате, че като се каже нещо в нета има доза истина?Във всеки слух има зрънце истина.Тя каза,че е твърде рано да говорят сега за президент и имат мн кандидатури.Сърдити са нещо-скоро ще разберем
297
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не й желая най лошото но с радост ползвам случая да кажа колко ми е отвратителна тя и нейната партия!!!
296
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сигурно са е целувала с фигуранта
295
1
 
25
 
! Отговори
до 313 преди 3 години
Така е-за това го написах.Но това не е от сега така.Тя на 28г.купи Техноимпекс и то с пари от куфарите,където им ги раздадоха,и за 2 дена станаха милионери по онова време всички верни на партията майка.След това забрави от къде е тръгнала.Забрави за село Крушовица.И няма общо с крушата,където не пада по-далече от дървото си.Крушата се търкулна като Житената питка и обиколи страната да събира парса.За още 2 дена нарязаха работещите предприятия на скрап и фалираха държавата.Така на 2 пъти за 15г.
294
2
 
21
 
! Отговори
смях преди 3 години
Сега сигурно ще каже, че правителството й е пратило вируса, за да я дестабилизира.Трябва да има виновен, иначе няма да е Нинова. Все по някой трябва да се вика и да се обвинява,не може без виновни. И защо сега ще се възползва от лечението на крадците(според нея), нали те внесоха лекарствата? Нямало мерки,имало хаос, а всички тичат във ВМА при Мутафчийски(е нали нямаше вирус)! Изведнъж всички се тръшнаха, станаха "герои". А какво да кажем за болните хора, за лекарите,които изнемогват?
293
1
 
14
 
! Отговори
Микрон преди 3 години
*** и вирус, забавни анални приключения
292
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три деня младите лекарикак ВМА бранят.Софийските долинитрепетно повтарят на вируса ревът.Пристъпи ужасни! Дванайсетий пътгъсти орди лазят по ВИП стаятаи тела я стелят, и кръв я залива.Песпиратор подир респиратор! Рояк след рояк!Радев безумний сочи върха паки вика: "Търчете! Тамо са нашите!Професорите като тигри, бягат като овции пак се зарвъщат; българи, орловцикат лъвове тичат по страшний редут,не сещат ни жега, ни жажда, ни труд.ВМА отговаря с мощен вик: Ура!"
291
2
 
13
 
! Отговори
така е преди 3 години
До Анонимен 318Така е, но с тази разлика,че Тръмп си има пари, а нейното лечение ще е за сметка на някой,който наистина се нуждае от него.Ето в това е разликата (на наш гръб).
290
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте какво, политиците освен че са крадливи са и много страхливи. Досадната лелка е кихнала, напълнила е гащите от страх и бегом към ВМА. Там е злоупотребила с власт и са я настанили без да има нужда, а в момента, някой който е в много по-тежко положение е оставен у дома си, без грижи и лечение. Безсрамна алчна ***, в никоя друга европейска държава няма такива наглеци като нашите политици, гаранция.
289
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова Световна Мода на Новия Световен Ред, всеки гледа да се изфука, че е дал "положителен тест" за виртуално грипче, и после излиза голям герой, Пребоооориииих Коронавирусаааа! Ай, сиктир, бе!!!

Спонсорирани публикации