Проф. Костадин Ангелов: Редът за ваксинации на българските граждани е нарушен

Четирима общинскки съветници получиха ваксина в Сандански
Обновена: 10 яну 2021 19:51 | 10 яну 2021 18:35, Нели Христова
54
Проф. Костадин Ангелов: Редът за ваксинации на българските граждани е нарушен
Снимка: БГНЕС

Редът за ваксинации на българските граждани е бил нарушен в град Сандански. Това е устанивила проверка, която беше разпоредена вчера от здравния министър проф. д-р Костадин Ангелов. Информацията за резултатите съобщи самият той в официалния си Фейсбук профил.

"Вчера, 09.01.2021 г., малко преди 18:00 ч., разпоредих проверка на сигнал за нарушения на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 в град Сандански. Тя установи по безспорен начин, че редът за ваксинации на българските граждани е нарушен. В COVID системата, където се регистрират ваксинираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански.", съобщи министърът.

Проф. Ангелов допълва, че за да бъдат изцяло спазени принципите на прозрачност и законосъобразност, в рамките на първия работен ден след получаването на сигнала, утре - 11.01.2021 г., ще бъдат взети обяснения от отговорните за ваксинирането в Сандански лица и институции.

"Действията ни във връзка с ваксинирането на всеки отделен българин са подчинени на ясни и точни правила, разписани в Националния план.

Няма да допусна институции или отделни лица да ги нарушават!", категоричен е министърът на здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Bg. преди 3 години
Искам да видя санкции, а не приказки папагалчо.
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха време е ваксинацията да мине под строй ! Нямало диктатура в България казват пр'остите овце ха ха ха, ами това какво е бе, нали ваксинацията е "по желание" какъв ред какви гл'упости ? Ще се ваксинирате там и това е, нама хлаб за неваксинирани това е заповед на вождът от маалата Банкя, ясно ли ви е ? Едноличното управление на наследника на Тошо е набрало в пълна сила, комунизмът е в разцвета си в България, за червените парите за народа трохите !
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Халал да им е и ваксината и вируса.
41
1
 
3
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Стига харчихте народна пара за простотии. Майната им на тия. Приемете, че матряла наистина е кофти и давайте напред. Тия има кой да ги накажи - естествен подбор, Бог, хората, с които живеят в общност. Хайде съсредоточете се върху важните неща, а?
40
2
 
2
 
! Отговори
Селянин преди 3 години
Все още няма информация кой стои зад тази афера! Някои ограбиха милиони, тука се притесняват за някакви ваксини, ами това са сьветници и техния живот е по-скьп от твоя и моя...
39
1
 
2
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
мухал да излезе и да каже защо ковчезите са запечатани и не си виждаме близките които ровим.Защо нямат прозорче да се види починалия .И тук става нещо или им вземат органите или други погребваме.
38
1
 
1
 
! Отговори
Alex преди 3 години
Що е маке - все е юнак :)
37
3
 
10
 
! Отговори
популист преди 3 години
Нагло, по-нагло, супер нагло ....ГЕРБ!
36
1
 
6
 
! Отговори
И преди 3 години
Факт е, че ваксини на практика в България няма
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се ваксинирам веднага щом е възможно с която и да е ваксина,стига да е разрешена,включително и с руската.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не видя министерски съвет начело с вожда и децата и внуците им ваксинирани,аз няма да се ваксинирам!Точка!
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
77 набор е бойлера. Щото на един брифинг каза, че баща му е 70 годишен. Ако беше 67 набор, нещо със 70 годишен баща не се връзва ?
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяха някви кокошкари щяха да ги глобят, но в този случай нищо няма да им направят. най-много да ги смъмрят LOL
31
0
 
5
 
! Отговори
Студент теолог преди 3 години
То ти стига като видиш табелата над вратата на министерството! Можеш да си правиш по-нататък изводи за порядъка в тази институция. За едно наместничество някъде из Средна гора или Странджа е нормално но за едно министерство е срамно!
30
2
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 3 години
Това, че е като бройлер едва ли прави някой добър или лош специалист, има адски добри лекари, които изглеждат доста зле. Логиката ти нещо не е ок и издиша, той не е турен за манекен там , а за да разбира. Ти на Брат Пот ли си поверяваш здравето?
29
2
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
този ред за ваксиниране е противоконституционнен!!!всички сме равни и държавата няма право да ни сортира на групи или каквото и да е друго!!!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** глупостите , нали ваксини има за всички. То и други освен тез няма се ваксинират.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво ще им направят - сто тояги на голо?
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би има някой учуден? Обикновеният човек е последната дупка на кавала. Тях ги интересува единствено тях Ото благосъстояние. Ако си мислите, че чакат на списък за ваксини се лъжете. Те отдавна са ги получили. За тях има безплатна спешна помощ и лечение при необходимост. За обикновеният човек остава единствено да събира капачки за бъдеще и да мре на стълбите пред болницата.
25
0
 
12
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Редут не е нарушен. Не се прави. В плана одобрен лично от него на второ място са служителите от ключови ведомства и държавни администрации. Възрастните над 70 са чак на 4-то.