ВМРО против вот по пощата и още секции в Турция

Правата на българите в чужбина били опит за атака на Изборния кодекс
38
ВМРО против вот по пощата и още секции в Турция
Снимка: БГНЕС

ВМРО е против гласуване по пощите и увеличаване на изборните секции в Турция. Това обяви зам.-председателят на партията и съпредседател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов в социалната мрежа.

Патриотите отказаха да отидат на консултации с държавния глава за предстоящите парламентарни избори в пандемия.

Правата на българските граждани в чужбина са само опит да се атакува Изборният кодекс, пише Искрен Веселинов.

Той припомня, че парламентарната група на патриотите успя да ограничи броя на секциите в Турция с промените от 2015 г. и по този начин да ограничи влиянието на турския президент Ердоган в българската политика.

Заместник-председателят на ВМРО определи вчерашните консултации при президента като риалити шоу, в което са участвали не сънародниците ни зад граница, а лица, които имат български паспорти.

Същността на поредната промяна на изборните правила е турската страна и тяснопартийните интереси на ДПС, смята Искрен Веселинов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам роднини, които повече от 20 години живеят в чужбина, идват си на 2-3 години за по 2 седмици. Ами против съм те да определят какво се случва тук, след като са избрали да не живеят в България. И не, не съм от турски произход, въпросът е принципен.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак мътят водите тия, нали главно герб имат интерес от секции в Турция, с приятел като Ердоган кой ли знае какво са замислили. Убеден съм, че имат нещо планирано, защото Бойко знае, че ако изгуби изборите тоя път влиза в затвора.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно от Труция ще дойдат много гласове за ГЕРБ, но в замяна на какво........Знаейки нео-османиските амбиций на Ердоганчо не е на добре.
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
..А ПЪК ЕДНА ЖЕНА КАЗА, ПАРДОН РАДЕВ РЕЧЕ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ МУ КАЗАЛ, КОГАТО БИЛ В ГЕРБ ИЗБОРИТЕ СЕ МАНИПУЛИРАЛИ- ТУЙ СЕГА КОЙ, КОЙ ТУЙ НЕЩУ- ПРАЗИДЕНТ ЛИ Е ИЛИ РЕЗИДЕНТ ЛИ Е,А....МАЛИИИИ, ТОА МИНА СЕБЕ СИ.
9
12
 
12
 
! Отговори
избирател преди 3 години
ВМРО дигат пушилка ,популизъм без покритие -те вече знаят че няма да влязат в парламента и от тях нищо не зависи в сегашния парламент-интересно само къде се спотаи Валерката и най-вече Сидеров
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината днес е, че МАРЕШКИ УНИЩОЖИ РАДЕВ - казвайки в ОЧИТЕ че е Поредния случайно попаднал на Дондуков-2
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Секциите в Турция ще са точно толкова колкото нареди султана, а всъщност ВМРО също са му изцяло подчинени, и само за пред медиите го раздават уж някакви националисти!Иначе вече 7 години като крепят турските васали Борисов и Пеевски, не им пречи
6
5
 
7
 
! Отговори
Любо питен преди 3 години
И тия не уцелиха отговорите във викторината на Президент Радев.
5
12
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
имахте една задача и тя е да спрете издаването на бълг документи на граждани надруги страни които не знаят бълг език това че има корени от българия нищо неозначава всички заминаха за турция доброволно с омраза към българия и впрегнативъв волски коли вие не изпълнихте тази задача даже напротив арестуваха председателяна агенцията и с това вашето пребиваване в политиката приключи
4
7
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Стига с тези пинизи бе патриоти.Вие сте заедно с дпс нали пеевски винаги ви навежда много ниско главичките и гласувате за него.Знам че нямате срам колко много хора излъгахте.А и нищо не казвате за парите от паспортите
3
8
 
12
 
! Отговори
и ... преди 3 години
Аз пък съм на мнение, че не трябва да има 2-ро гражданство в България ...Не трябва да има и избирателни секции в чужбина ...... не трябва някои който не знае български език, българска история и не живее в Държавата да ми определя моето статукво ...... а как е в Турция ...... а как е във Франция, Германия или ... Япония ...... и въобще не ми интересува Шкембе Министър, който е бил навремето агент на ДС ....
2
10
 
18
 
! Отговори
гласувал за вас преди 3 години
Ало патрЕотите аре по-спокойно вече никога няма да влезете в дупетатника, а моя глас го загубихте безвъзвратно.
1
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкембе войвода, страх ли Ви хвана вече от българите в чужбина?Това народната любов много страх всява у Вас.