Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!

Трагедията се разиграла за секунди пред очите на родителя
186
Бащата на детето, починало от токов удар: Последно каза "татко"!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За секунди се е разиграла трагедията, при която почина 16-годишно момче, разказва баща му пред Нова тв.

Детето загина, след като стъпи върху шахта на оживено място в центъра на София, по която е имало ток.

Още по темата
"Момчето беше пред мен, прибирахме се. Имаше затрупани две шахти, от които не се виждаше, че излизат кабели. Детето падна на колене, по лице. Каза: "Татко, татко". Това му бяха последните думи. Отидох, за да видя какво му се случи. Нямаше никакви болести, беше много здрав. Когато започнах да го дърпам, ме удари ток”, разказа бащата Снежан.

Все още не се знае чия собственост е шахтата и кабелите, причинили смъртта на момчето.

Под ръководството на Софийската градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност.

Смъртта на 16-годишното момче е настъпила вследствие остра сърдечно-съдова и дихателна недостатъчност, сочат данните от аутопсията, извършена днес, съобщиха от прокуратурата.

Предстои назначаването на съдебно-медицинска и техническа експертиза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
4
 
13
 
! Отговори
Въпреки това преди 3 години
Трябва да се свалят всички записи от камерите в района и да се види черно на бяло защо само това ро*мче е пострадало. И преди него и доста след него са минали хиляди през тази шахта, която часове след инцидента не е била обезопасена. Да не би самите пострадали да са оголили жиците... За съжаление има доста примери на безскрупулни хора от въпросното "малцинство", които посягат на животоспасяващи неща, камоли да простят на оголени жици. Може и да греша но нека не бързаме да съдим!
65
3
 
5
 
! Отговори
T преди 3 години
До empathyПревърнали сме се в нация от ***.
64
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До T Някой с vpn си прави уплътнява време с теб))
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някой пълниШКАФ ЧЕ ТОА някой пълни ШКАФ ЧЕ ТОМилиони за лого, милиони за нов сайт, милиони за още по-нов сайт, а децата измират по улиците убити от шахта (некадърни и грабливи кметове и министри)!Е това е реклама!Ще заприиждат от всякъде, няма да смогнем на туристи след кризата!
62
6
 
13
 
! Отговори
empathy преди 3 години
Доста грозно, че на преден план за коментиращите трябва отново да застава етносът, а не нормалното и човешкото. Какъвто и да е произходът на момчето, става въпрос за човешки живот, а риск е имало за всички преминаващи. Замислете се малко ако това беше ваше дете или близък човек.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До De Same here Абе от водното като оправят аварии същата работа големи могили голямо нещо открити шахти като нищо ще паднеш вътре и ще си натрошиш кокалите.
60
7
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Недейте се подиграва с етноса на загиналото дете!Наистина много хора от този етнос правят много нередни неща, но точно тези хора не са направили нищо противозаконно и в случая са жертви.Когато България има реални проблеми с реални врагове, като БХК, Истанбулската конвенция, София прайд и други гадости вие си стоите вкъщи и не правите нищо да ги спрете, а сега се подигравате с трагедията на хората.ПАТРИОТИЗЪМ Е ДА ОБИЧАШ СВОЯТА РОДИНА И НАРОД, А НЕ ДА МРАЗИШ ЧУЖДИТЕ
59
0
 
6
 
! Отговори
De преди 3 години
Поредица от грешки. Шахтата трябва да бъде заземена, Металния парапет също. Ел. стълбове също трябва да са заземени! Сега питайте енерго дружествата дали са заземени и дали се проверяват. Кабела няма как да е в гофрирана тръба, трябва да излиза от земята в метална заземена тръба. Пълна дивотия, ама е навсякъде я се огледайте. Няма пари за заземяване, няма пари за поддръжка. Яко ще се мре...
58
4
 
7
 
! Отговори
T преди 3 години
Станаха 40%Давайте, българи юнаци, покажете си простотията! Думи нямам просто за падението на нацията ни.
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До nekoj Ама Бати Б като откриваше булеварда бе на 200 метра от мястото на инцидента. 200 метра са много ей! как да знае той за кабели будки - лентичката, камерите и мисирките са важни!
56
10
 
10
 
! Отговори
T преди 3 години
"Ромче или не, стърчащи кабели не трябва да има утре ще мине някое хлапе на по 10-12 години и ще стане същата беля пък било то от която и ще етнос и религия!"Човече, имаш 3 минуса на този коментар, т.е. 38% от всички реагирали. Не е истина с какви отп.адъци сме заобиколени.
55
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глада е по силен от тока и това е жив пример.
54
4
 
11
 
! Отговори
nekoj преди 3 години
A Бати Боку още ли не е палнал джипката и да вземе Кметичката да отидат на място и заявят че Станишев и Корнелия са виновни?
53
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромче или не, стърчащи кабели не трябва да има утре ще мине някое хлапе на по 10-12 години и ще стане същата беля пък било то от която и ще етнос и религия!
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виновните ще изпратят пари, където трябва и пак няма да има виновни! Така е в България.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1Виж, това че мислиш само за себе си и за отмъщение е лошо нещо ...
50
2
 
8
 
! Отговори
мед, бакър, жилязу преди 3 години
Имаше нещо съмнително още в първата статия, момчето, момчето, момчето......16-годишното момче........няма имена, няма нищо!
49
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората са минавали от там и нищо им няма, но Шукри минава и без нищо да прави го здрусва тока. Брей.
48
2
 
10
 
! Отговори
perry преди 3 години
Павилионът - Краде ток и не плаща наем - разбойници
47
3
 
9
 
! Отговори
от Австралия Сиднейй преди 3 години
Еми точно това предизвиква токовия удар, от това умираш, белия дроб и сърцето спират. Това е дихателна и сърдечна недостатъчност. Това предизвиква тока ако протече по дълго време и пострадалия може да не тръгне сърцето и белия дроб ако спазмите са били големи, после трудно е да го съживиш. И да, през обувките протича ток, като дете ме е удрял през обувките