Пеевски за санкциите от САЩ: Тенденциозен и недопустим акт!

Бившият депутат уведомил адвокатите си, ще предприеме действия
Обновена: 2 юни 2021 21:16 | 2 юни 2021 21:15, Веселина Йорданова
174
Пеевски за санкциите от САЩ: Тенденциозен и недопустим акт!
Снимка: БГНЕС, архив

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски коментира наложените му от САЩ санкции в отворено писмо до медиите.

Още по темата

Във връзка с включването ми от страна на САЩ в санкционния списък заявявам, че считам подобен акт за абсолютно недопустим, тенденциозен и неотговарящ на духа и смисъла на този закон. Това е така, защото не съм извършил нищо, с което да съм накърнил международно признати човешки права, не съм държавен служител и не съм участвал в корупционни действия, като разпространените мотиви за наложените санкции не съдържат нито един верен факт, пише Пеевски.

Същевременно съм наясно, че ангажираният значителен финансов и политически ресурс от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с добрите си контакти, които използва срещу своите опоненти, е допринесъл за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, присъства отдавна в неговите медии и за мен случилото се днес не е изненада.  

Уведомил съм адвокатите ми в САЩ и ще предприема всички законови действия срещу този акт, заявява бившият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Пичови, ако сте истински американ мразилници, турнете мене за Вожд на Племето, аз немам нищо само два скъсани чорапа, вервайте ми, нищо не мога да ми запорират илиз емат, само мога д аим го турам и да го вада, в устана, де и след това да кензам и чишам в нея като в слески мужник! Искате ли, США на колене?
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медиен магнат и олигарх се отнася за Прокофиев. Наряза го на филенца и опуши бутонете за шунка.
50
0
 
7
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 2 години
Да се разбере дали Пеевски е човек на Радев или Борисов е лесно. Дали БЛИЦ е негов също.Заглавие в БЛИЦ "Делян Пеевски отговори на абсурдните обвинения от финансовото министерство на САЩ" тук още в заглавието медията обявява за "абсурдни" американските обвинения. Също така коментарите са забранени. Това са други заглавия от същия сайт "Извънредна новина за дамата на Божков, назначен от Рашков на важен пост в МВР". Друга" Минеков с невероятно нелепо обяснение на заканата си да затваря театри".
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е окрадена до шушка от ШИШИ и много други шишовци.Пенсионерите гладуват а работещите-бедни работат колкото да има за яденето за да не роват по кофите.
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски е толкова масивен, че има собствена гравитация.
47
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои са другите трима? Фигуранта сред тях ли е?
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грух-грух!Аз казах!
45
1
 
17
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Всички управници от последните трийсет години са позорно виновни затова,че този от снимката разиграва и ограбва цялата ни ДЪРЖАВА! Домогвайки се до власт и далавера го оставиха да овладява всички институции,които паднаха толкова ниско,че се надпреварваха да му правят теманета и да му лижат гнусния ***! Следствие,прокуратура,съд,ДАНС,БОП,министерства,всички бяха в поза партер пред това нищожество! Сега всички тези,които му се кланяха ще понесат ли отговорност за разрухата на РОДИНАТА ни?????/
44
1
 
17
 
! Отговори
Е сега вече ... преди 2 години
Спукана им е работата на САЩ!
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да,де другаря Прокопиев го е сготвил,откога се кани шушумигата.Редно е Пеевски да се защити,както казва и провери с какви факти разполага Прокопиев за да убеди САЩ в тези колаборации.Не казвам ,че Пеевски е чист ,но и Прокопиев не е стока изобщо!И като кажат медиен" магнат",просто е смешно.Два евтини вестника в които няма нищо особено,докато вестниците на капиталци са съвсем друга работа с тенденциозни статии плюс мрежа от НПО-та в чужбина и вързани сайтове чрез които също подработват тук там.
42
1
 
8
 
! Отговори
юбре преди 2 години
Коги та цанят за бизнесмен, ама даваш само за клипове на певачка.
41
3
 
12
 
! Отговори
Bg izmet преди 2 години
БОЖЕ КАКВА ОТВРАТ СИ СЬЗДАЛ.ТЯЛО БЕЗ МОЗЬК...НА КОЙ БЕШЕ НУЖНА ТАЗИ МЕДУЗА..
40
1
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Ако върне всички кредити дето е засмукал с Бокова...благословия,нищо няма да остане от...бизнеса му.Даже няма да му стигнат парите за всички...борчове,защото са заделяни за Соколфф от Росенец и Бокофф от Банкя.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука в България вече кашата е пълна.НЕ се знае кой кой е,кой какво иска.Кой срещу кой е.Кой син ,кой червен,кой крал,кой не крал.И Господ не може да ни оправи вече.
38
1
 
6
 
! Отговори
Шишинка преди 2 години
Нема да се плашиш, у сека *** на село има бол храна. Бабите са милозливи, ще те вземат.
37
3
 
23
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до 17 Вече нито Борисов,нито Гешев,играещи в един отбор.Никой НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ! Браво на Радев!Достоен генерал и офицер от БА! Обезкости една мутра от прехода след 1989 г! Години.Никой не смееше да му каже в прав текст.Че е мутра и БИВШ КОМУНИСТ КАТО ПОЖАРНИКАР!-:)))Създаде на бързо "някаква партийка" и впрегна наивниците с някакви "обещания"! Лъжата при Борисов изкара 12г! При Костов от бившите крадци СДС само 10 г! Костовистите елементарни както сега Герберастите! Лицемерието е до време!-:)
36
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шиши е ортак на крадливата тиква от село Банкя, а Каскетчето им е слуга! Не се опитвайте да го пришивате на президента!
35
3
 
11
 
! Отговори
стратег преди 2 години
Смятай тоз как е цоцал кръвчица от всичко дето шава на територията. Ама не е цакал де си требе, както тиквеника правеше през цялото време. Съответно - санкция.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя ББР му е отпуснала два кредита за 2 милиарда лева преди няколко месеца, той продължава да наглее, че всичко му било изрядно и корупция нЕмало. Нерррез мазен!!!
33
1
 
3
 
! Отговори
Шишони преди 2 години
На коя партия е собственик?

Спонсорирани публикации