Пеевски за санкциите от САЩ: Тенденциозен и недопустим акт!

Бившият депутат уведомил адвокатите си, ще предприеме действия
Обновена: 2 юни 2021 21:16 | 2 юни 2021 21:15, Веселина Йорданова
174
Пеевски за санкциите от САЩ: Тенденциозен и недопустим акт!
Снимка: БГНЕС, архив

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски коментира наложените му от САЩ санкции в отворено писмо до медиите.

Още по темата

Във връзка с включването ми от страна на САЩ в санкционния списък заявявам, че считам подобен акт за абсолютно недопустим, тенденциозен и неотговарящ на духа и смисъла на този закон. Това е така, защото не съм извършил нищо, с което да съм накърнил международно признати човешки права, не съм държавен служител и не съм участвал в корупционни действия, като разпространените мотиви за наложените санкции не съдържат нито един верен факт, пише Пеевски.

Същевременно съм наясно, че ангажираният значителен финансов и политически ресурс от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с добрите си контакти, които използва срещу своите опоненти, е допринесъл за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, присъства отдавна в неговите медии и за мен случилото се днес не е изненада.  

Уведомил съм адвокатите ми в САЩ и ще предприема всички законови действия срещу този акт, заявява бившият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До IBM Fake NEWSЕй тъ пак само простотии ръсиш, кой изнася злато за САЩ бе цър в ул?Дънди Прешъс е КАНАДСКА компания бе *** от.Аре обратно в БКП клуба.
91
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е, че много хора ще пропеят
90
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делянчо дано си пази опелчето, дето доскоро само то му беше в данъчната декларация. Че както са тръгнали нещата, случките в дубай, ще му се струват като релаксиращ масаж.
89
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На туй прасе му дойде коледата.На Васко Черепа, другата ***-също.Днес е хубав ден за България.
88
1
 
17
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Хмм...дилянчо не читатель, дилянчо писатель!! Сега пише писмо до арменския поп! Тия, дето са получавали корупциите - също пишат и чела удрят в земята, бе направо се кълнат във вечна любов!!! Ама йок, няма да стане! Да са мислили навреме!
87
1
 
19
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Въй!!.. БЪЛГАРСКО ЛЯТО!!! И ЗАМИРИСА НА ПЕЧЕНО П.РАС.Е!!
86
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичо Джо ви показва пътя напред, да съкращавате олигарсите и вождовете ви, че прекалено много се навъдиха. Не сте достатъчно голяма държава за толкова много чорбаджии, генерали и фюрери.
85
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пиши, пиши "отворени писма"..., докато можеш! Щом в Щатите са се хванали тебе, не е изключено да пропишеш и "затворени" писма!!!
84
0
 
16
 
! Отговори
Ох на Мама! преди 2 години
Няма мамо, няма!
83
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? СЪЩАТА СНОВЕ ПАЯЖИНА ДА Я МЕТНЕ ВЪРХУ ГЕШЕВ! МАЯ ДА ОТИДЕ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ДА ЗАЩИТИ БОЖКОВ И ПЕЕВСКИ! КАКНО ЩЕ ПРАВЯТ ОТ БСП С ТЕХНИЯ ДЕПУТАТ С БЛИЗКИ ВРЪЗКИ И ТЕЛЕФОННИЯ РАЗГОВОР С БОЖКОВ! СЕГА И РАДЕВ БЕШЕ ПОДКРЕПЕН ОТ ДПС!СЛАВЧО СЪЩО ИЗГОРЯ! КОЙ БЕШЕ В КОАЛИЦИЯ С ДПС?СЕЩАМ СЕ ЗА БСП!РАДЕВ ОГЪРМЯ БЕЗ ДПС НЯМА ВТОРИ МАНДАТ!
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успелият млад бизнесмен направо ги разби лошите американци. Джо Байден сега няма да може да мигне от притеснение, че са им разкрили пъклените намерения.
81
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 87 Определено,няма да го "арестива" избранника му Гешев! С червената вратовръзка! -:) Той беше "избран" предсрочно и то при ЖИВ ГЛАВ ПРОКУРОР.с не изтекъл МАНДАТ! Прецедент в историята ни след 1989 г! Всички изкараха мандатите си от 7 г.И Татарчев който беше пич с котарака си! -:) И Филчевци и Велчевци.А този мекушавия,добър юрист Цацаров.Го изритаха Гешев и Борисов предсрочно! И защо? Ами защото след Цацаров,не се знаеше кой ще е,а имаше 1 г време почти! И реши Борисов да се презастрахова!
80
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски св.нчо мамин, като се опитваш да стоиш на два стола така става. Не става хем 3 милиарда за САЩ за самолети хем 3 милиарда на Путин за тръби. Очакваше се по-силния господар да ти отреже главата. А Прокопи не го мисли - той се кланя само на единия господар и той може да е спокоен, ако САЩ не направят голям гаф от сорта да ни оставят без ток заради затварянето на последните блокове от Козлодуй без да са почнали Белене.
79
4
 
19
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Румънката скоро идва и познайте Чекмеджан , къде ще крие кюлчетата тогава?Оная бившата му жена банкерката знаете ли, че скоро ще я подвеждат под отговорност заради фирмата и Пампорово АД. Автобуса уби 12 деца и тогава тя бе жена на ТИКВАТА и се фалшифицираха документи и дори хакнаха целия търговски регистър, за да изтрият информацията и да прикрият истината. Цветелина май се казваше. 12 деца лежат на нейната съвествест и вече повече от 12 години няма справедливост. Гешев що не разследва Цветел
78
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както казват хората, за всяка *** идва Коледа. И един физически закон, всяка тапа гърми когато под нея се създаде необходимото налягане.
77
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Грухчо, радвай се, че не са поискали екстрадицията ти в САЩ!!! Щяха да те предадът моментално за радост на цялата ни политическа шайка! Много бързо щеше да се вталиш!
76
5
 
15
 
! Отговори
999 преди 2 години
Няма как корумпираният политик да е Радев. Не той управляваше 12 години досега!!! ДА СЕ ОТВОРЯТ СМЕТКИТЕ НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР! ПРОЗРАЧНОСТ Е = ЧЕСТНОСТ. ЧЕСТНИ ПРИХОДИ НЕ СЕ КРИЯТ.
75
3
 
7
 
! Отговори
IBM Fake NEWS преди 2 години
Сайта БЛИЦ официално е отбелязан като сайт за фалшиви новини от Европейската Комисия. САЩ официално приватизираха всички пари, имоти, банкови сметки до, които могат да се докопат на мутрата Пеевски. Де факто директно го пращат към Дубай. Познайте, кой е следващия? Един с дворец в Лос Анджелис, внучето, дъщерята. В момента , в който България прекъсне сделката с Американците за износа на злато и ще му вземат и двореца и ще вкарат в затвора на Тиквата родата заедно с внучетата.Хайде на бас.
74
0
 
8
 
! Отговори
да бе преди 2 години
Това заявление сигурно си го е написал още преди години, сега само го публикува.
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя избяга в Емирствата , ама забравя, 4е там ги разфасоват - справка Кашоги....