Млад мъж загина при ПТП, взел книжка преди 10 дни

При тежкия инцидент има и загинала жена
73
Млад мъж загина при ПТП, взел книжка преди 10 дни
Снимка: БГНЕС

25-годишен мъж и 24-годишна жена са загинали в катастрофа по пътя Русе-Силистра, в участъка между село Сандрово и град Сливо поле.

Тежкият инцидент стана вчера следобед.

По време на разследването е установено, че при обилен валеж от дъжд 25-годишният шофьор на автомобил "БМВ" предприел изпреварване на два леки автомобила и автобус, при което загубил управление, завъртял се и се блъснал в дърво. От удара на място са загинали шофьорът на колата и пътничката.

По данни на полицията участъкът не се характеризира с концентрация на пътни инциденти.

Вероятните причини за инцидента са движение с несъобразена с метеорологичните условия скорост, недостатъчна квалификация на шофьора, който според справките е със стаж 10 дни, като преди да получи шофьорската си книжка, е санкциониран многократно за нарушения по Закона за движение по пътищата.

Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: загиналикатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
А дървото как е? И дало ли е вече показания?
25
0
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Едно време само мутрите караха БМВ!Сега само чингапуците ходили в Германистан карат такова домъкнато оттам от социална!
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДДРОнегА правата на матреала? Чу я омбундсманката. Оная с бретончето и кокошите устенца. Нарушавали им правата като им отнемали книжките и спирали колите от движения. В Гърция и Германия нямат ли права? В Гърция няма и давност за нарушенията на пътя. Тук сакън да не плати акт с изтекла давност???!! В България да си пройдоха, нарушител или луд. На нормалните и съвестните майка им жална.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ако чакаш тия в кръговото докато се извъртят всичките цяло денонощие няма да ти стигне!
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно преди десетина дни е завършил и осми клас. Да земи кхнишкхътъ, да дава гас на бенвету.
21
1
 
9
 
! Отговори
Лаик преди 2 години
Коментар 14. ДДРон - - за придружител на неопитен водач съм съгласен - ама в случая е имало придружителка , вероятно опитна в някоя област на познанието..... Не е помогнало !!!!!
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори да паркирам не ме научиха. Киселяка ми показа веднъж и тва беше. Никой не ми беше казал че тия които са вече в кръговото са с предимство. Ей така за една бройка птп щях да направя. Да им го натаковам в школите и мошенници. Всичките са за разстрел.
19
0
 
2
 
! Отговори
НИК преди 2 години
До АнонименДа, зная. Виждал съм го, но никога не съм го правил. Защото не съм възпитан така и ми е неприятно.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
автомобил "БМВ"казах ли ви че БМВ е вече диагноза. Няма контрол, няма КАТ, няма нормални хора ... всичките бързат за някъде и като стигнат 5 мин по бързо голяма работа. До някъде е естествен подбор, глупавото си заминава, но лошо когато отнемът чужд живот.За такива не ме е жал.
17
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно няма нищо по-лесно у нас, от това човек да има книжка . Не можеш да четеш и пишеш , ама имаш книжка . С 1000 висящи дела си за неспазване на правилника за движение , ама пак си получаваш книжката . Убиваш няколко души при катастрофа , след някоя друга годинка ти връщат книжката . А междувременно си карал без такава
16
1
 
20
 
! Отговори
ответен удар преди 2 години
Единственото утешително е , че са били САМО двама...... Щото на Микре и шестият си отиде преди ден , уви !!!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До НИКЗанаааш ли к'во е да качиш *** на предната седалка, да надуеш чалгата и да шпориш? А?
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема на хората е ,че имат прекалено самочувствие и смятат ,че ще са вечно живи и на тях няма да им се случи.Голяма чат от младите са изключително с дефицит на възпитание и много нахални.
13
0
 
17
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
За предотвратяване на подобни трагедии трябва много сериозно изменнеие на законите !!!...........1. Млад водач до няколко месеца или една година да не кара без опитен придружител ...............2. Поне две-три години младият водач да има ограничение за мощността на колата, която да управлява ...... 3. Който катастрофира по своя вина, или шофира опасно също да има ограничение за мощноста на колата .... Но за целта и полицията трябва да може да оказва съответния контрол !!!Е, тованямадастане.
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българин МургавВид+ БМВ.. очаквано не добра комбинация
11
0
 
24
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Той книжка кола не кара батей!-Философията на електоратя дето не може да чете и пише но е с купени книжки!
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Школите на нищо не ги учат. Аз съм роден след промените. На нищо не ме научиха. Сам съм се учил и съм жив защото имах късмет, а това момче явно не.
9
0
 
26
 
! Отговори
НИК преди 2 години
Нищо лично, Бог да го прости. Хак да му е. Дай на българина БМВ да мъжкарее и после страда, понякога завинаги. Защо бре момче така, девойката ли да впечатлиш. Жалко! Условията не предполагат изпреварване в силен дъжд, ама защо ли е тази глава на раменете. Само пример давам: караме колела по велоалея и изведнъж от пряката млад беемвенджия с пу...а до него ни пресича пътя, дори не спря да се огледа. Догоних го до светофара и само го попитах-ти видя ли ни. Отговорът беше, Не!Ами сори пич,не ставаш
8
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама не е комбинацията зелен шофьор и БМВ причината. Само пътя ще да е. Има едни експерти дето това ни набиват. А тези честните, дето пликове приемат да бъдат така добри да оправят пътищата, че от месец такива дупки са се отворили по пътищата. Докато бе онзи с чекмеджетата веднага ги запълваше. Сега тези по дантелени блузки като магистралки се разхождат по частни паркинги и обясняват, че е незаконен строеж на магистрала. Вместо да правите ревизия на предишните вземте та си свършете работата!
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ще е от мат'ряла дет първото което прави като се качи в бангията е да изключи ESP-то щот го дразни,

Спонсорирани публикации