Борисов: Целта съм аз, това е голям сценарий!

Бившият премиер заяви, че се разиграва цирк с разпитите в МВР
Обновена: 18 юни 2021 15:03 | 18 юни 2021 13:34, Веселина Йорданова
768

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че самият той е целта на разпитите на бивши прокурори и следователи от днес сутринта в МВР.

"Поразучих малко, защото те подписват декларация, че няма да разпространяват. Става въпрос за някакъв сигнал от 2009 г. Нито го познавам тоя човек, нито го знам. То се оказа, че е от друг човек сега, защото този, за който твърдяха от началото, работи в одита на Министерство на здравеопазването. Той е член от много години. А някой чул, бил уволнен някога през 2009 г. и аз трябва да си спомня някой дали е идвал през 2009 г. при мен. Сега разиграват целия тоя цирк, целия този панаир, не срещу прокурори, следователи или бизнесмени, целта съм аз", обясни Борисов по време на брифинг в центарлата на ГЕРБ, на който се появи неочаквано по средата.

В началото на месеца служебният вътрешен министър Бойко Рашков разказа, че Борисов оказал натиск върху следовател по дело, за да спаси свой министър от влизане в затвора. Случаят бил от 2009 г.,

Това е началото и края на един голям сценарий, ядоса се Борисов.

Източиха язовир, за да се снимат, като им виждам конспирациите как работят, какво им е мисленето... Колко време мина, къде е Планът за възстановяване, попита още той.

Според него служебното правителство е провалило ваксинацията и ни чака изолация от другите страни.

Борисов коментира и че има поголовна чистка навсякъде, а голяма част от сменените не са от ГЕРБ.

На Слави Трифонов му стискам палци и да поемат отговорност, каза Борисов, според когото това означава Трифонов да стане премиер, ако ИТН спечели изборите, а не да гледа отстрани.

Борисов пожела здраве и на президента Румен Радев, който днес има рожден ден, както го желаел на всеки българин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


768
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
472
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червените *** да не лаят много, а да обяснят за лъжата на Радев във Виена?
471
3
 
10
 
! Отговори
Чистота преди 2 години
Да не лаят много, а да вдигат заплати и пенсии, че иначе ще ги бесим.
470
3
 
2
 
! Отговори
хигиена преди 2 години
Ти си само за народна любов.
469
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До от снимков материалМисля, че сте източили не само този, а поне още 20 язовира за да обвините ГЕРБ. А лятото идва и ще оставите голяма част от селата и градовете без вода.
468
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-ме радват мизерните чукани, които се оплакват от 10 години управление на ГЕРБ, но от 30 години живеят в панелки и винаги са били прошляци.
467
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ядете асфалт, но ще слушате чалгата на Слави. Предпочитате да ви управлява Слави с многото джипки, но се дразните от Борисов и джипката му.
466
4
 
17
 
! Отговори
КОЙ ОБРА БЪЛГАРИЯ? преди 2 години
ОТ... 1944.... ДО 2021..........ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИ, ЧИИТО НАСЛЕДНИЦИ СЕГА СА В ЛОНДОН, ВИЕНА, БРЮКСЕЛ, БЕРЛИН, ЧИКАГО..........БОЙКО ВКАРА 4,5 ОЛИГАРХА В АРЕСТТА И ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ВЕДНАГА ОРГАНИЗИРА ТЯХНОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ......СУРОВАТА ИСТИНА....
465
9
 
16
 
! Отговори
БОЙКО-ВЕЛИК ВОЙНИК преди 2 години
БИЕ ГИ, КЪДЕТО ГИ ВИДИ..... ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС/АРМИЯ /МВР.............................................ИСКАТ ДА ГО ЛИКВИДИРАТ.... БОЛШЕВИКИТЕ, КОИТО ОБРАХА 8 000 000 БЪЛГАРИ...
464
5
 
9
 
! Отговори
Оня. С булдозера преди 2 години
Голямото изриване иде .
463
15
 
11
 
! Отговори
от снимков материал преди 2 години
Нищо не са източили!В язовира на места беше поникнала трева до колене,а вие твърдите,че е източен за снимка.Кога порасна тревата,или мислите хората за ***?
462
0
 
1
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До анонименzashtoto v neta e subrana tcyalata istina sugurno
461
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Олигарсите клиенти на прокуратурата са обещали половината от запорираното, след като ги оправдаят. Не могат нищо да му направят на Борисов. Ако можеха щяха да го поръчат. Тая работа не е като оная работа. Рашковци и Радевци само мятат пушилки преди изборите. Всичко е кьор фишеци. Комунистите олигарси изскочиха от списъка Магнитски. Борисов не могат да го обвинят в нищо. Вият като чакали служебното правителство и чистят път на Радев.Но всъщност го закопават умопомрачително.
460
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да каже изречение не е на джипката
459
2
 
7
 
! Отговори
Карамамба преди 2 години
Слънцето! Това съм аз
458
15
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Гедрберските "избиратели"! Бре хора.вие *** ли сте? Говорите само за "доказателства" и си мислите и сте убедени че мутрата "шефа" ви е чист?! Ако жените ви изневеряват,кога мислите че ще ви "признаят"? Таман никога! И очаквате "признание" от мутрата? Ами ЧЕКАЙТ!-:((( Боже боже! Такива хора именно,са гласували за др Борисов до сега !
457
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво бръщолеви тоя бе, нищо не му се разбира, в състояние ли е изобщо да каже едно изречение с ясен смисъл?
456
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта Бойко е да си седиш в Банкя и да не излизаш никаде, че народа го е срам от тебе!
455
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пускам за ГЕРБ щото най обичам да гледам тежко болни комунистически олигарси по арестите!
454
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЕРОЯТНО И АЗ СЪМ ПОДСЛУШВАН, листчета и ние имаме доказателства за това...ами дайте ги, тези доказателднва, най-сетне. Това правителство е един хаос, никакви правила, чистка и реваншизъм.
453
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееех, ако тръгнем да проверяваме всичките престъпления на престъпната тройна коалиция 2008, трябва всички да са в затвора. Рашков съвсем се е побъркал, след обвинения за канибализъм, сега и това, дето някой си нещо казал?! Борисов уволни няколко свои министри, само за едни съмнения, докато Радев и БСП не пипат хората си, и след янви доказателства за престъпна дейност.