Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"

Ще се кандидатирам, защото съм подготвен, заяви той
Обновена: 2 юли 2021 15:46 | 2 юли 2021 14:21, Александър Попов
159
Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС

Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая.

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови", допълни Беличев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
10
 
36
 
! Отговори
PERNIK преди 2 години
Това е новото нормално . Във всяка Държавна Сграда има такива стаи за СЕКС .Това е Стандарт за Държавната Администрация . Ще ви дам пример - в Перник , в сградата на общината имаше стая в която Зам . Кмет на БСП извършваше полов акт с подчинени или гражданки за услуга - наричаха я стаята на Любовта - за любопитните - тогава БСП бяха на Власт , после спечели Изборите ГЕРБ , пак същото - заключва се и секс яко . Това пичове и пички е работата на Администрацията в България - секс,секс , секс .
114
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дето явно е ползвал стаята активен ли е или пасивен?
113
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си основе нова фирма Автомагистрали в затвора и да става там директор ако може да убеди бай Ставри
112
3
 
19
 
! Отговори
akud преди 2 години
и ас сам подготвен кадър. а ас мога да строя мостове без разшерителна фуга и да запълвам фигите на асвалта с пяна :)
111
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тоя гербераст каква хубава нова булка става за Бай Ставри Страстния...
110
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
разследващите геитаци - кравоф и приятел ли са снимали... те къде се загубиха, Културиста дали ги е здоволил? с по някое дело, няма да е зле...
109
4
 
15
 
! Отговори
д-р Хаус преди 2 години
ако няма устройство /колба/ за правене на клизми и дамски душ, не може да се приеме че отговаря на условията, нито на медицинска стая, нито на секс стая
108
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
99 % от мъжете ще направят секс стая, ако им се отдаде възможност.
107
4
 
61
 
! Отговори
:( преди 2 години
Герберските отпадъци са харчили от бюджета като бащиния. Малко им е да паднат от власт. Дано следващите вкарат целият този б0клук по затворите. Доживот!А Тиквун е най-корумпираното петно в цялата схема. ПРИ БАЙ СТАВРИ ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН !
106
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е нищо, само една стая. Бай Ставри ще си обзаведе цял Харем за гербери. Със шадравани и копринени будоари и скопени герберски евнуси с големи ветрила да раздвижват въздуха.
105
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоз ту.луп толкоз ***, че и заповед написал за писмено ДОКАЗАТЕЛСТВО. СПЕШНА СТАЯ - ЗАКЛЮЧЕНА??!?!. Ако ще е заключена против злоупотреби, ключа трябва да стои запечатан в червено прозорче, точно като пожарна аларма, пред вратата. Давам акъл безплатно за другата спешна стая!!!А не да чакаш домакина, който може да е отишъл случайно да купува "аспирин".
104
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една пчеличка няма е ГЕРБ ей!Всичките са калинки!
103
4
 
51
 
! Отговори
баба Пена преди 2 години
Затова този пост не е за всеки. Такива постове се оглавяват от нагли, нахални, безсркуполни, без съвест хора. Те му казват - не си управлявал добре, той човека - искам пак да съм шеф. Искаш ама няма!
102
5
 
48
 
! Отговори
слух ли? преди 2 години
На тази спалня си почиваха гушнати Георг Георгиев и Тома Биков, а между тях се намърдваше и Деница Сачева по монокини и с черен колан на корема си от който нещо стърчеше.
101
3
 
54
 
! Отговори
Tawq преди 2 години
Пълна скръб ..... Как живеят тези кърлежи на наш гръб ..
100
3
 
42
 
! Отговори
креватна мафия преди 2 години
Отива на работа някоя секретарка и я тестват, как е. Затова е двойното легло. Тестват ги. дали... хммм
99
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя сега за стаичката ли е,или е умен човек според Бойко?На неумен човек какво се набива според Борисов?!
98
4
 
39
 
! Отговори
хе, хе преди 2 години
БАХ ТОЗ МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕР :"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия..." абе Бабуна на всичките ли ви набивал онуй вместо акъл бе, *** НАГЪЛ
97
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АА ТОВА Е ГНУСНА ИНСИНУАЦИЯ! ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ТОЯ СМЪРФ НА СНИМКАТА! МОЖЕ ЛИ СПОРЕД ВАС ТОЯ ДА Е С ЕКС ТИГЪР, СМО ТА НЯКА?
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От една страна, когато някой умишлено пусне слуха, че сестра ти е "пиперудка" ти върви поле обяснявай, че дори нямаш сестра! Ще те запомнят имено с това. Но от друга страна... Абе, кой знае..., у нас всичко е възможно!? -))))))))