Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"

Ще се кандидатирам, защото съм подготвен, заяви той
Обновена: 2 юли 2021 15:46 | 2 юли 2021 14:21, Александър Попов
159
Стоян Беличев отрече за секс стаята, иска пак да е шеф на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС

Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая.

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови", допълни Беличев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
34
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази стаичка е много мизерна, дайте нещо от замъка на Рашков там как е лукса на ниво ли е или е кич?
54
6
 
11
 
! Отговори
Един там преди 2 години
До 50ти коментар! Ти сериозно ли сравняваш немските пътища и българските такива? Много елементарен *** си...
53
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заключителни разпоредбиПараграф единствен. Тази наредба се издава на основание чл. 308 от Кодекса на труда и отменя Указанието на ЦС на БПС от 1975 г. за организирането, устройството, поддържането и ползуването на стаите за лична хигиена на жената и девойката (необнародвано). или с други думи тези стаи са ги СЪЗДАЛИ СЪС ЗАКОН КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ НАВРЕМЕТО. ЗА ТОВА ЗНАЕ КОМИТОВА. СИГУРНО Е ЧУПИЛА МНОГО ПРУЖИНИ В ПОДОБНИ СТАИ.НО НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Великобритания и Ирландия НЕ СА една и съща държава.
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно в Автомагистрали съвсем буквално прилагат т.н. "инхаус" дори и за тази работа. Хвала.
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въобще не се учудвам вече от нищо. Те са толкова нагли и гнусни, че думите са излишни. всички са невинн, това е реваншизъм, но има една малка подробност, че парите, нашите пари, предназначени за каквото и да било, ги няма....Ние си ги правим богати с години, храним се с некачествена храна, различна от храната на ЕС, увеличават сметките, съсипаха малките бизнеси, не помогнаха на никой в кризата, освен на Пеевски и другите подобни хубавци крадливи и искат отново глупаците да ги подкрепят.
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чл. 3. Подът и стените на кабините по чл. 2, т. 2 трябва да са облицовани с теракотни, съответно с фаянсови плочки. Във всяка кабина на височина 10 см се поставят две стъпенки от цимент и облицовани с плочи с разстояние помежду им 40 см. По средата между задния край на стъпенките се поставя подов сифон. Подът трябва да бъде леко наклонен към отвора на сифона за оттичане на водата.Чл. 4. (1) Всяка кабина и тоалетна трябва да бъдат снабдени с кофа с *** за отпадъците.(2) В кабините трябва да и
49
2
 
7
 
! Отговори
Типични простащини преди 2 години
.....ЗА МИЛИЦИОНЕРИ И ВОЕННИ ПРОСТАЦИ СВИКНАЛИ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА , БЕЗ НЯКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ИЛИ РЕАЛЕН ТРУД.
48
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чл. 2. Стаята за лична хигиена на жените се състои от:1. приемна, в която има съблекалня с площ, не по-малка от 6 кв.м, умивалник, сешоар или салфетки за индивидуално ползуване, столове, огледало, закачалка, шкаф с лигнин и дамски превръзки и др.;2. процедурна с индивидуални кабини: 1 кабина при брой на жените в предприятието до 300 на смяна, а над 300 - по 1 кабина плюс на 200 жени. Всяка кабина трябва да има площ, не по-малка от 3,0 кв.м, и да е обзаведена с хигиенен ръчен душ;3. тоалетна.
47
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, тея сега ли откриха, че има стаи за почивка? Такива стаи имат всички фирми. НАРЕДБА 11 от 2.03.1987 г. за стаите за лична хигиена на жените и за почивка на бременните жениНАРЕДБА 11 ОТ 2 МАРТ 1987 Г. ЗА СТАИТЕ ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА НА ЖЕНИТЕ И ЗА ПОЧИВКА НА БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ.Чл. 1. Стаите за лична хигиена на жените и стаите за почивка на бременните жени се откриват и обзавеждат в предприятията, в които работят 20 и повече жени. Чл. 2. Стаята за лична хигиена на жените се състои от:
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пердашили са се здраво, кво се праи на паднал от Марс.
45
10
 
1
 
! Отговори
Цена 1км аутобан преди 2 години
АНапишете заглавието в Гугъл и ще разберете,че в Германия през 2015 строителството на 1 км автомагистрала в Германия е между 6 и 20 МИЛИОНА ЕВРО, като може дори и да стигне 100 милиона ( като отсечката от 3.9 км А100 магистрала през Берлин) .Ха сега да вземем средната стойност 10 милиона евро на км,умножете я по оставащия непостроен участък от автомагистрала Хемус от 250 км и ще получите 2.5 милиарда евро= 5 милиарда лв,а Автомагистрали са получили авансово 1.9+1.7 милиарда= 3.6 милиарда лв...за 250 км!?! Комитке- вземи ти и тези около теб да прочетеш тук- онуй и да не ставаш за смях в несръчн
44
2
 
16
 
! Отговори
Б.борисов преди 2 години
В тази стая се изпитват новоназначените служители. Кой или Коя свири добре и гълта. А за финал колко му е транс халката. Колко пъти онази Меги Берк или ква беше е въртяла и смучила. Списъкът с най евтината за 5000 бона.Аре оправдания....
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а атрибути са садоо-мазоо има ли ;) щото нали на тоя Баце му набива канчето публично
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то такива "теренчета" има във всяко ведомство, да не говорим пък за МВР и МО, там цели почивни бази със задължителен апартамент, който се дава само на препоръчаните и никога не се записват посетителите
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колежката ако има мъж, човечеца от пресата е разбрал, че жена му страда от ниско кръвно.......
40
4
 
19
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
"На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?""А защо стаята е заключена. И ключът се предоставя при поискване. И как господинът си представя интимните срещи да се провеждат в работно време
39
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Припадналата сигурно е някой незаменим експерт на 20 години, руса с големи сиси.
38
7
 
4
 
! Отговори
Пълни глупости преди 2 години
ДС-арски подходи и интриги, за да оправдаят собствената си некадърност.КАТО НЯМА С КАКВО ДА ВПЕЧАТЛЯТ НАРОДА , ИЗМИСЛЯТ ПРОСТОТИИ И ПОМИИ...!
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Владимир Зарков преди дни каза: Човечецът Узунов държал с тежки компромати Радев, Рашков го стискали здраво за топките, министър познавал любовния мускул на Спецов. Сега поредната постановка като ответен удар. Нямат нито едно доказателство. Само димки мятат пенсионерите на Радев от служебното.
36
5
 
14
 
! Отговори
Лили Иванов преди 2 години
Че какъв бг шеф си ,ако не пориш редовно служителките ?