Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици

Лидерът на ИТН опроверга спекулациите за смяна в последния момент
Обновена: 30 юли 2021 19:43 | 30 юли 2021 19:43, Веселина Йорданова
183
Слави Трифонов: Пламен Николов беше избран преди две седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че кандидатът за премиер Пламен Николов е бил избран преди две седмици.

Още по темата
Така Трифонов отговори от социалната мрежа на информациите, че той е бил предпочетен в последния момент пред Петър Илиев.

"Тъй като виждам, че се спекулира кога точно е избран кандидатът за министър-председател на “Има такъв народ”, т.е. бил е друг, а г-н Пламен Николов е избран в последния момент, аз ще ви кажа тайминга. Защото, както се досещате, имам информация от първо лице. Кандидатурата на г-н Пламен Николов беше избрана преди две седмици. Всичко останало са спекулации, измислици и журналистически догадки", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още по темата: Слави ТрифоновИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 11.07 живея в някакъв абсурден святНе зная има ли още наивници ,които вярват на Трифонов,че е носител на нов морал в политикатаВсеки ден ни сервират абсурд след абсурдНовия пък не избран министър председател пък с усещането,че сме нямали такъв като него Боже спаси България !
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещата стават все по-карикатурни. Някакъв в интернет одобрил някакъв шнорхел и ни го подава.
129
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...написа Трифонов '' - сега доволни ли сте овце български , съдбата ви решава човек който ви пише ,а не смее да се покаже пред вас! Пълна отврат !
128
2
 
5
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
И милион лъжи и минуси не правят една истина. Не правят дори половин истина.
127
12
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Трифонов...милиони сме,голяма част са уплашени и зависими,необразованата част я купуват...Подкрепа,шепа *** на мафията и олигарсите с милиардите ограбени от животите ни,продаващите животите на родителите ни,строили училища и болници,язовири,садили дървете...животи които продават на скрап...няма да е лесно срещу милиардите и службите на недоброжелатели...Народа ни не е сляп и глупав!Подкрепа и работете за просперитета на България!С вас сме!!!По делата...Чиста и Свята!!!
126
6
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 1 преди 2 години
Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!В Африка има ЕПИДЕМИЯ от СПИН и Африканска Чума..... За да НЕ се заразиш, НЕ ти трябва да стоиш като някакъв *** оли.гоф.рен вкъщи !!! Просто, НЯМА да пускаш ***.йм.уни да идват в България !!!
125
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави когато нямаш диплома за висше образование и мислиш че то е голяма работа много си зле
124
2
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 2 преди 2 години
Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !!
123
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави ако не ви излъже та кой и балъците му вярват, вярват и гласуват.
122
3
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 3 преди 2 години
И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.
121
2
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Вече България ще се управлява чрез модерно,развлекателно дистанционно устройство-понякога,когато е в настроение,устройството ще разказва вицове,и ще пее чалга.
120
2
 
0
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 4 преди 2 години
Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...
119
2
 
2
 
! Отговори
До Истукан преди 2 години
Братчед, объркал си се , ти не си Истукан , ти си Изпърдян , най-вероятно от тиква
118
8
 
6
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
Петър Илиев беше номинация на жълтите медии на Тиквата и Пеевски ( включително и ДНЕС БГ ) за да имат герберунгелите по кого да храчат , защото те не могат да живеят без да има върху кой да си изливат злобата .ФАКТ
117
3
 
4
 
! Отговори
Гай Баньо преди 2 години
До 142 Като си искаш социализма,хващай за Северна Корея,с.пол!Ние не искаме пак да живеем в диктатура на разни неграмотни партизани.Точно комунист да ми говори за морал.това е леко смешно.Най-големите предатели и убийци.Слухтяхте дори съседите си и ходехте да ти портите в милицията.Моралист...та дрънкаш.
116
0
 
1
 
! Отговори
хахахахахаХА преди 2 години
аз съм лампичка и светя!
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, баш Пацо шнорхела ли ибра бре!!
114
0
 
15
 
! Отговори
Браво на Слави преди 2 години
Направи невъзможното... Бойко и ГЕРБ да изглеждат супер!!!
113
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо ни води към Америка,към западните ценности,към простотията и той сам го казваше,България е в Ес,Нато,демократично,широко скроени,плюва по соца в който той е учил и знае какво беше морал,ценности,родина.Вярно сега за него е добре да се трупат пачки,но това не е модела за живот.Показахме колко сме прости да изберем ИТН.Другите са същите.Искам си социализма!!!
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе и той като Ким Чен Ун. Играе баскетбол с Денис Родман. А после тенис с Джокович. И едно мачле с Роналдо