Пуснаха от ареста собственика на питбула, нападнал дете

Той е криминално проявен
2 авг 2021 10:44,
35
Пуснаха от ареста собственика на питбула, нападнал дете
Снимка: МВР

Освободиха от ареста собственика на питбула, който нахапа 10-годишно дете и счупи ръката му на неохраняем плаж край самоковското село Говедарци.

Мъжът е криминално проявен и се опитал да избяга при ареста. По-късно е заловен в София и задържан за 24 часа. По думите му случилото се е инцидент.

Началникът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност към ОД на МВР – София Даниел Ламбов обясни, че в съботния ден е получен сигнал, че дете е било нападнато от куче на неохраняем плаж край самоковското село Говедарци.

Още по темата
"Незабавно на място е пристигнал екип, който установява, че три лица са ползвали мястото с цел отдих, кучето се е отскубнало от повода и е ухапало 10-годишното момченце", каза той пред bTV.

В момента кучето се намира в приют и след разпореждане на наблюдяващия прокурор ще бъде взето решение каква ще бъде съдбата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 2 години
Слави ще ви оправи.
9
1
 
22
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Не е истина в каква държава живеем.
8
2
 
30
 
! Отговори
Дайте му награда преди 2 години
Поредната псевдо мутра/батка с IQ 5. Видиш ли питбул знай, че собстветика му е негодяй и изобщо не се разправяй с него.
7
3
 
20
 
! Отговори
човек преди 2 години
В демократичните САЩ само да те хванат че си разхождаш кучето без нашийник, па дори да пудел или друга порода куче джобен формат - шест месеца затвор ефективно! Има осъдени по този закон! Хеле пък ако човек е нахапан от куче от забранена порода... не знам може и смъртно наказание да има...
6
2
 
26
 
! Отговори
Кучкар преди 2 години
Има 4-5 породи, които трябва да са с режим като за оръжие. Психо тест и преминал курс за обучение. Като цяло базово обучение и механизъм за контрол и проверка на сигнали за агресивни кучета се прилагат в европа и нямат проблеми. Ела да видиш в Германия половината кучета са без поводи в магазини, молове и градски и инцидентия не се случват.Българина има лошо отношение към кучето. И собствениците и тези без.
5
5
 
25
 
! Отговори
Иван преди 2 години
НАЛИ ГИ ГЛЕДАМ НЕУДАЧНИЦИТЕ (99 % СА ТАКИВА), КОИТО ГЛЕДАТ КУЧЕТА ! мАСОВО В ПАРКОВЕТЕ БЕЗ НАМОРНИЦИ И КАИШКИ ! ДЪРЖАВА ОТ 4-ТИЯ СВЯТ !
4
2
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПОЛОВИНАТА ОТ СТАТИИТЕ ТУК ЗА НАПАДЕНИЯ ОТ КУЧЕТА СА ЗА ПИТБУЛИ! 20% СА ЗА КУЧЕТА КОИТО НЕ ХАПЯТ НО СЕ ХВЪРЛЯТ ВЪРХУ ХОРАТА И ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ ГИ БУТАТ И МОЖЕ НЕЩО ДА СИ СЧУПЯТ! И САМО 30% СА ЗА ДРУГИ ПОРОДИ НАПАДНАЛИ ХОРА.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи ще умъртвите кучето, което сигурно е теглило цял живот с тоя криминалнопроявен, а самият криминалнопроявен ще го потупате по ръчичката за наказание и ще го пуснете да си ходи?! После що Господ не харесва офроуд. Ама що и вашите щерки съдийски не хванат малко да походят на офроуд, че да ви дойде акъла какво правите!
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и да беше убило детето пак щяха да го пуснат.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо. Тея живеят бързо. И тоя ще умирише някой трап скоро като Хамстера и подобни герои на нашето време.