Радев благодари на пожарникарите, борещи се с огъня у нас

Президентът разговаря с главен комисар Николай Николов
40
Радев благодари на пожарникарите, борещи се с огъня у нас
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев изказа своята благодарност за всеотдайните усилия на всички огнеборци за овладяването на пожарите на територията на страната.

В телефонни разговори, проведени днес, с главен комисар Николай Николов - директор на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", държавният глава се информира за усложнената оперативна обстановка, съобщават от прессекретариата на държавния глава.
 
"Пожарникарите показаха екипност и професионализъм в този труден за много българи момент", заяви по време на разговора президентът Радев. Той изказа изключителна признателност и към работата на местните власти, военните формирования и доброволците, които се включват в потушаването на огнените стихии.

"Благодарности заслужават всички, които оказват своевременна помощ за справяне с извънредната ситуация", заяви Румен Радев.
 
Държавният глава изразява съпричастност към пострадалите семейства, чието имущество е увредено. Той обяви, че очаква правителството, в координация с местните власти, да набележат мерки за преодоляване на щетите и подпомагане на засегнатите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
14
 
! Отговори
Ханонимен преди 2 години
Товарищ радеФ се има за премиер и началник на всички началници,демек падишаха. Определено не са му ясни функциите и си води предизборната кампания. Гешев трябва да бъде сезиран!
11
4
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
На място се ходи Рундьооооооо, ама викаш в тая жега... ще омиришеш костюма на пушек. Резил!!! Боко ходи по селата, раздава пари. Пълен провал си Рундьо, Боко днес пак ти го подаде не умит с 200 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
10
3
 
13
 
! Отговори
Човек без мнение преди 2 години
Фигурант и туй то !
9
3
 
15
 
! Отговори
Пожарникар преди 2 години
След 3 месеца започва да гори фуражката на Фигуранта. Тогава ще видим как действат пожарникарите.
8
5
 
2
 
! Отговори
Резидент Р. преди 2 години
Гражданите на Република България трябва да знаят че огънят е опасен и пожарите горят. Именно затова трябва да се гордеем с нашите пожарникари и тяхното славно минало на министър-председатели.
7
1
 
6
 
! Отговори
US Immigrant преди 2 години
I hope so. А няма ли да благодари на шпионите за "чудесно свършената работа"?! Какво чака, специална покана от съветската посланичка ли, или от тавагишч ***.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИЯ ГОРИ, БЪЛГАРИЯ Е ПОТЪНАЛА В ТОТАЛЕН ХАОС, А ЕДИН ЧЕРЕП НИ ДЕЛИ НА ГОСПОДАРИ И СЛУГИ- ТАКЪВ РЕЗИЛ Е НЯМАЛО.
5
2
 
9
 
! Отговори
Да бе, да!? преди 2 години
А неговият премиер праща техника в РСМ, но не и да гасят пожарите у нас!
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента на разсипията > При всяка поява пред медиите само за трудни моменти на държавата говори и все някой друг е причина...само той Не !!!
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да благодари да пали самолета и да огива да гаси. Нищоправещ е и без друго.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как обърна палачинката и стана мазен,мазен,защото идват избори!А къде е юмручето?
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И след като благодари си прибра 15 бона и се прибра при слугите в резиденцията.Единственото което има общо президента с пожарите реално е, че е усетил миризмата на изгоряло от пожарите в Перник.