Показаха кадри с полицейско насилие на протестите пред МС

Материалите са от 10 юли миналата година
13 авг 2021 18:20,
334

Кадри с полицейско насилие бяха показани на извънредното открито заседание на Комисията за разследване на полицейското насилие и подслушванията на протестиращи граждани.

Те са запечатани от камери за видеонаблюдение под колоните на Министерския съвет.

Видеоматериалите са заснети на 10 юли миналата година по време на антиправителствения протест.  На тях се вижда как служители на реда удрят с ритници, юмруци и палки протестиращи граждани.

"Видеоматериалите, укривани от властите в продължение на повече от 1 година, включително от 2 съдебни състава, показват действия на прекомерно полицейско насилие срещу протестиращи граждани", обясниха от Отровното трио.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
11
 
16
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ако не успее Радев да махне Гешев, го чака сериозно обвинение като свърши мандата му, ако не манипулират отново машините и Радев не стане президент, тия същите битите полицаи, ще придружават Радев към ареста и към затвора.А тия лигльовци са за арест и затвор.Били са ги защото те са били полицаи. Я да пробват в САЩ или Русия да набият полицай, да видим какво ще стане..
229
11
 
20
 
! Отговори
Маринела Цветанова преди 2 години
Ако аз бях редови полицай и утре Рашков ме пратеше на границата да пазя от мигранти, без никакви скрупули щях да оставя 10 000 да минат покрай мен и да влязат, защото собствения ми министър не само няма да си мръдне пръста да ме защити, но и ще ме даде курбан на соросовите НПО-та.
228
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ са милиционери. Напомниха ми за диктатурата на комунизма а лидера им ми напомня на Бай Тошо
227
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука гледам има много специалисти по САЩ, само да отбележа че там ако посегнеш на полицай, не бой, ами светът ще ти се стори тесен! А тук за две палки, вдигаме гирлотия. Видели сте вие полицейско насилие...!!!
226
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните кьорфишеци на пияндето Чашков. Ами ако въпросните "протестиращи" са от криминалния контингент, престъпници и провокатори??? А журналята както винаги пригласят като папагали, без да проверят в детайли ситуацията. Важно е да се произведе "новина", така че стадото да блее и ***.
225
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
малко ги понабили пикльовците, докато посягат на полицаи.малко им е. но е трябвало да ги бият в участъка - това е полицейстка грешка.
224
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Рашков реши да обслужи коалиционните партньори на Фигуранта и започне да проверява и да наказва тези полицаи, които са си свършили работата, със сигурност ще има остра реакция от полицейските синдикати. При това в навечерието на мигрантската вълна от Афганистан. Имам предложение в тази връзка. Защо не пратят на оградата бригадите на отровното трио? Те имат опит с палатките и барикадите.
223
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След тези кадри, ако е америка, най-малко ще си изгубят работата и ще бъдат съдени за хулигански прояви. А в България сигурно се ръкопляса. Да, и в америка убиват и бият, ама ако ги хванат, ги наказват!
222
16
 
14
 
! Отговори
Аззз преди 2 години
Доживотен затвор за всички от кадрите + началници, прокурори, тикви и прочее...Мамичката ви да е.а фашистка!
221
5
 
5
 
! Отговори
До 238 преди 2 години
Идва ви на вас времето, дето ще си събирате чейнето от жълтите павета
220
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси психопатите и то групово
219
13
 
13
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Наркомани в шатри....а били протестиращи....не само бити ама трябва и да са е..ни
218
1
 
1
 
! Отговори
Аззз преди 2 години
До да попитамУмри!
217
5
 
12
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 2 години
Ню Йорк изобщо не ме интересува. Аз живея в град София, България, където няма 37 официално признати пола, а само два. Тук не всеки квартален парцалак има на кръста си патлак и наркотиците слава Богу все още не са легализирани. За българското общество такива като теб ще бъдат винаги само едно - дребни улични гангстери и продали се за шепа соросови долари измекярници, които не могат да бъдат еталон за моралност.
216
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев прикриваше престъпниците полицаи и шефовете полицаи. Съд и затвор.
215
8
 
5
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
До Румен Владимиров - Имаш твърде голямо чувство за значимост и това ти пречи да осъзнаеш колко нищожни са минутите ти живот пропилени за заобикаляне на моста. Реторичен въпрос: Знаеш ли какво е да изминеш 12км за 2 часа в задръстването на Верезано Бридж в Ню Йорк? Казвам риторичен щото нищо не знаеш, ако знаеше нямаше да оневиняваш физическото посегателство с нелепи предлози. Никога не забравяй, ти, твоите 5 минути и твоят идеален център сте просто една колективна илюзия.
214
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единият от порицаите се казва георги василев.Вижте го нъв фейса с униформата е на снимката,нисък злобар
213
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога на мутрите ще пише "полиция"? Обществена тайна е, че много мутри станаха полицаи защото им харесва да пребиват хора.
212
18
 
15
 
! Отговори
К. за Вонящото трио преди 2 години
Малко са ги били! Заслужаваха много повече! Няма изправи се мутри! Там на земята да лежат тия ***!
211
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако в САЩ посегнеш на полицай - умираш.а в България те правят сламен герой.