Манолова с призив към президента за нови консултации

Така разговорите между партиите биха били възможни, смята тя
101
Манолова с призив към президента за нови консултации
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на ИБГНИ Мая Манолова призова президента Румен Радев да организира консултации преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство, след като "Има такъв народ" и БСП отказват преговори между партиите преди връчването на мандата.

Още по темата

"Не е честно спрямо българските граждани политическото съгласие да става заложник на партийни интереси на една или друга партийна формация. Ние от "Изправи се. БГ! Ние идваме!" потвърждаваме, че сме готови за разговори и преди връчването на третия мандат, и след това, и че ще положим всички усилия за сформирането на правителство", каза тя.

Манолова коментира, че в момента е важна лидерската позиция и отговорността на всяка една политическа сила.

"За нас няма значение коя ще е политическата формация, която би инициирала такива разговори. Просто не трябва да бъде загубен нито един ден, но след като и ИТН, и БСП не желаят консултации преди връчването на третия мандат, разговорите между партиите биха били възможни, ако президентът ги инициира", обясни тя.

По-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че Манолова е направила предложение да се съберат трите партии на протеста и БСП, за да решат помежду си на коя от партиите да връчи президентът третия мандат, да изработят приоритети за бъдещо управление и да се консултират за състава на Министерския съвет. Нинова заяви, че е отхвърлила предложението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да намерите и прочетете какво Лаура Кьовеши е отговорила на глупавите и доста елементарни обвинения на Хаджитупогенов. Навряла ги е в ... тоя пишман метежник.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ония къде "системата ги убива" къде са!? Явно вече са доволни от всичко и всичкото е доволно от тях! Под пари останаха и децата им проходиха. Мая Галевска няма срама от нищо и от никой. Ако трябва и децата си ще продаде за малко пари и власт. Само г-жа Лъжа може да се мери нея.
74
0
 
4
 
! Отговори
Говеждо филе преди 2 години
БКП се ръководи от марксистко ленинския анализ.изработен от международно комунистическо движение.БСП
73
0
 
1
 
! Отговори
Наско лудия. преди 2 години
Най- напред трудът,а след него,и по-късно заедно с него,езикът-това са двата най-съществени стимула,под влиянието на които мозъкът на маимуната постепенно се превърнал в човешки мозък ,който въпреки всичкото си сходство с първия далеч го превъзхожда по големина и съвършенство.
72
0
 
1
 
! Отговори
Удо мутенджана преди 2 години
Философията на марксизма е материализма.В продължение на цялата най -нова история на Европа,и особено в края на ХVlll-век ,във Франция ,където се разигра решителната битка против всякаква средновековна вехтория.против крепостничеството в институциите и в идеите,материализмът се оказа единствената последователна философия.вярна на всички учения на природните науки.
71
0
 
3
 
! Отговори
Има такъв простак преди 2 години
Продължаваме напред прости люде.Историята на философията и историята на социалната наука показват напълно ясно ,че в марксизма няма нищо подобно на "сектантство " в смисъл на някакво затворено ,закостеняло учение,изникнало настрана главния път на развитието на световната цевилизация.Неговото учение възниква пряко и непосредствено продължение на учението на най-великите представители на философията политическа икономия и социализма.
70
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Lina, Мая Манолова единствено защитава интересите на обикновения човек.
69
0
 
2
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Съвременната индустрия превърна малката работилница на патриархалният майстор в голяма фабрика на индустриалният капиталист.Натъпканите във фабриката работнически маси са организирани по войнишки.те са ппставени под надзор на цяла йерархия от подофицери и офицери.Те са роби не само на буржоазната класа,на буржоазната държава ,но и всеки ден,и всеки час ги поробва машината ,надзирателят и преди всичко самият отделен буржоа-фабрикант.
68
0
 
1
 
! Отговори
Ники четката преди 2 години
Й тъй,ния видяхме,че средствата за производство и размяна,на основата на които възниква буржоазията ,са създадени във феодалното общество.
67
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 2 години
Колко пъти ще ви консултира?После да кажете , че се е провалил с консултациите и да прехвърлите вината на него!Търсите балами и с кабинетни трикове да изземете властта,обаче го няма майстора!Защо не приехте офертата на ИТН?За да изиграете сега този номер , но той няма да мине!Нови избори и сте още по-надолу от хитруване!
66
0
 
1
 
! Отговори
Коце преди 2 години
Навсякъде ,където извоюва господство ,буржоазията разруши всички феодални ,патриархални,идилични отношения.тя безмилостно разкъса пъстрите феодални окови,които връзваха човека за неговите "естествени повелители", и не остави никаква друга връзка между хората освен голия интерес,безсърдечното " плащане в брой".Тя удави в ледената вода на егоистичната сметка свещения трепет на религиозния екстаз,на рицарското въодушевление ,на еснафската сантименталност.
65
0
 
1
 
! Отговори
Панчо кобрата преди 2 години
От крепостните на Средновековието проозлязоха свободните жители на първите градове ;от тия жители се развиха първите елементи на боржоазията.Откриването на Америка и на морския път около Африка създаде ново поприще за възхождащата буржоазия.Индийският и китайският пазар,колонизирането на Америка,размяната с колониите,умножаването на средствата за размяна и изобщо на стоките дадоха на търговията,на мореплаването,на промишлеността непознат дотогава размах.
64
0
 
1
 
! Отговори
Марин преди 2 години
Историята на всички досега е история на класови борби.Свободен и роб,патриций и плебей, феодал и крепостен селянин,цехов маистор и калфа,накъсо потисници и потиснати,са се намирали в постоянен антигонизъм един спрямп друг,водилиса непрекасната ту скрита, ту открита борба,която винаги е свършвала с революционно преустроиство на цялото общесто или с обща гибел на борещите се класи.
63
1
 
5
 
! Отговори
в устата преди 2 години
Докато с едната ръчичка гласува за Пеевски с долните дупки прикрива Галеви няма място за Радев.
62
2
 
5
 
! Отговори
Цветелин христов преди 2 години
Един призрак броди из Европа-призракът на комунизма .Всички сили на стата Европа са се съюзили за свещена хайка срещу тоя призрак папата и царят ,Матерних и Гизо ,френските радикали и германските полицаи.
61
1
 
3
 
! Отговори
Бончо гаилето преди 2 години
Материалът е увреден тематично съобразно програмата "основи на комунизма".
60
0
 
9
 
! Отговори
дали не съм прав преди 2 години
освобидителните партии не искат нови избори, не че ше се похарчат милиони народни пари а защото за някои от тия партии влизането отново в парламента отива от 0 до 1%
59
1
 
6
 
! Отговори
Иво газара преди 2 години
Поклон пред всичките жертви на комунизма.памет пред светлото им бъдеще.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майче, за теб винаги....хахахаха :)))
57
4
 
15
 
! Отговори
Ред в хаоса преди 2 години
КЪДЕ СИ БОЙКО.ЕЛА СИ ВЕЧЕ ОСРАХМЕ СЕ .ИДВАЙ ДА НИ ИЗЧИСТИШ ...