Хижарите срещу Мира Добрева: Подслон имаше!

Те твърдят, че журналистката разпространява невярна информация
20 сеп 2021 12:35,
93
Хижарите срещу Мира Добрева: Подслон имаше!
Снимка: Facebook, хижа "Рилски езера"

От хижа „Рилски езера“ излязоха с позиция по повод обвиненията на телевизионната водеща от БНТ Мира Добрева.

Те заявиха, че тиражираната от нея информация е невярна.

„Жалко е, че точно журналисти се възползват от популярността си, за да разпространяват невярна информация. Днес в социалните медии и някои жълти сайтове беше тиражирана невярна информация, че сме отказали подслон от дъжда на три дами и кучето им”, написаха от там.

Още по темата
“Истината е, че те искаха да влязат в столовата, в която по разпоредби на РЗИ не се допускат животни (независимо от породата и теглото им). Обяснихме им, че няма как да посетят зоната за хранене, но може да останат в скиорната. И ПОДСЛОН ИМАХА! Това предложение очевидно е било под нивото им, защото, след като прекараха в хижата известно време, са направили свои снимки немили-недраги пред хижата.

И не, не е нашата дума срещу тяхната. Записите от камерите казват всичко. Правилата са за всички и хижите понякога не могат да отговорят на високите очаквания на някои туристи”, заключиха от хижа „Рилски езера“ и пуснаха видео, на което се вижда, че водещата е приета вътре. Вижте го тук.

Припомняме, че по-рано през уикенда Мира Добрева пусна видео в профила си в социалната мрежа Facebook,  в което тя твърди, че не е била допусната в хижата, защото е била с куче.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де хижарите са предложили подслон, що тогава се вихрят и те из медиите. Да завеждат дело за клевета и да се приклюва с тази простотия. Няма да им чета всеки ден словесните диарии и на едните и на другите.
66
11
 
4
 
! Отговори
Данчо преди 2 години
В тая хижа от край време се подвизават мутри!
65
3
 
32
 
! Отговори
WTF? преди 2 години
Не ви ли е срам бе журналистчета жалки ***. Това че имате трибуна не ви дава правото да унижавате публично хората с лиготиите си и да се държите така сякаш всеки за всичко ви е длъжен и ви е роб едва ли не. Пумиярки долни. Свикнете да получавате отговор НЕ. Не може всеки да ви търчи по *** и да ви реагира на всяка лиготия и тъпотия със съгласие само за да не го оплюете публично.
64
3
 
62
 
! Отговори
Селянка преди 2 години
Тази Мира е такава лигла че напълно ми е ясно как е искала да яде в столовата с кучето си в скута все едно е примадона. Аман от пръчки! Да си оди у Златоград бързо!
63
6
 
26
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ето кво е станало:Мъжете с анцузи и ланци са искали да я тъй онуй, обаче тя е S класа и не се подала да кълве, защото са били селяни. И намират причина да я "накажат" с отношение към кучето. Казали и неможе с кучета. И тя напук прави схема. Излиза навън прави снимки, текст да я съжалят хората и да ги мразят и после хоп и се прибрала вътре, усмивки, смях, вино и манджа и сега чете и моите коментари.
62
3
 
31
 
! Отговори
Това преди 2 години
Ми напомня на скеча от господари на ефира, заради което падна предаването! Най лошото е, че тези хора, които ни учат на морал и да бъдем добри, нямат никакви скрупули очевидно! Тази дама която се прави на паднал ангел, сега да се извини ПУБЛИЧНо! И още една дама също: нарича се Миролюба Бенатова! А за Славчо мамин да не коментираме! Хора които не знаят как се изговаря ИЗВИНЯВАй ни учат на морал! Мирчев, свършена си като журналист!
61
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дружествата за защита на животните, кучетата и прочие ***, 4 лапи и подобни да се самосезират и да отнемат кучето от тая недобросъвестна сстопанка, Къде е тръгнала с кучето без да провери аджеба пускат ли животни навсякъде? Ами то така трябва да се сърди и на авиокомпаниите щото там *** също не пускат при хората.
60
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Олеи, дамата с кученцето . Ами остаряла си лелче.
59
2
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоест от хижата могат спокойно да заведат дело за клевета. И би трябвало. В тая държава всеки може да очерня, злепоставя и да крещи неверни факти абсолютно безнаказано! Време е да има вече последствя за подобни неща.
58
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То пък една хижа, то пък едно куче, тя пък една лигла - цяла босфорска сапунка спретнаха.
57
10
 
76
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Ало кучкарите, светът не се върти около мастиите ви
56
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не на всеки му е приятно да яде с животни ,едни си харесват кучета ,други котки ,трети прасенца ,трябва ли с всички да споделят обществените места за хранене ,много долна постъпка на водещата и да ,на планина се ходи и с анцуг!
55
2
 
36
 
! Отговори
Gancho преди 2 години
От статията не става ясно колко пъти е пръднала докато е стояла под дъжда. Как може такова нещо. Давайте е цялата информация.В детайлите е истината.
54
2
 
69
 
! Отговори
Методиева преди 2 години
Жалка лъжкиня е Мира Добрева. Дори и клип снимала.
53
1
 
40
 
! Отговори
бах преди 2 години
таз важна новина, цял ден за тва ще пишем, белким повече хора научат коя е въпросната кикимора
52
3
 
43
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
проблемът с кучетата ще става по ожесточен 24 часа се разкарват животинките наразходка не се събират фекалиите в 1 часа през нощта пласмасова бутилка в устатана кучето прозорците отворени защото е топло междублоковите пространства станахаедин ад и никои не обръща внимание не плащат такса и за асансъора
51
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми е симпатична.Има нещо във физиономията и изражението, хем мазнишко ,хем арогантно...За това и не и гледам предаванията.Но по хижи ходя.
50
3
 
65
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Преди няколко години пак излъга,че няколко пъти обирали домът и и се чувствала безсилна.После пък излъга,че горе на Лалето скиор и счупил скулата и въобще не спрял.Паталогична лъжкиня.Жоро Торнев въобще не я отразява и ходи да си кърка всяка нощ и гони млади студентки.
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До оня с сега едното куче. И кво да ги правим останалите 50 с по едно куче, само мър-а от екрана ли да пускат или всичките 50 с по едно куче? Те нямат ли същото морално право или те щот не са от талавизора "НЕ МОЖЕ" ти --- и тъпата логика.
48
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си правила, сега това че е известна водеща, не значи че требва да ги заобикаля :))) Сигурен съм, че щяха да намерят място за кученцето, обаче се е направила на интересна и са е изгонили.....хахахаха :))