Хижарите срещу Мира Добрева: Подслон имаше!

Те твърдят, че журналистката разпространява невярна информация
20 сеп 2021 12:35,
93
Хижарите срещу Мира Добрева: Подслон имаше!
Снимка: Facebook, хижа "Рилски езера"

От хижа „Рилски езера“ излязоха с позиция по повод обвиненията на телевизионната водеща от БНТ Мира Добрева.

Те заявиха, че тиражираната от нея информация е невярна.

„Жалко е, че точно журналисти се възползват от популярността си, за да разпространяват невярна информация. Днес в социалните медии и някои жълти сайтове беше тиражирана невярна информация, че сме отказали подслон от дъжда на три дами и кучето им”, написаха от там.

Още по темата
“Истината е, че те искаха да влязат в столовата, в която по разпоредби на РЗИ не се допускат животни (независимо от породата и теглото им). Обяснихме им, че няма как да посетят зоната за хранене, но може да останат в скиорната. И ПОДСЛОН ИМАХА! Това предложение очевидно е било под нивото им, защото, след като прекараха в хижата известно време, са направили свои снимки немили-недраги пред хижата.

И не, не е нашата дума срещу тяхната. Записите от камерите казват всичко. Правилата са за всички и хижите понякога не могат да отговорят на високите очаквания на някои туристи”, заключиха от хижа „Рилски езера“ и пуснаха видео, на което се вижда, че водещата е приета вътре. Вижте го тук.

Припомняме, че по-рано през уикенда Мира Добрева пусна видео в профила си в социалната мрежа Facebook,  в което тя твърди, че не е била допусната в хижата, защото е била с куче.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
31
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Имаше хотел ама неще да плаща вика за сметка на БНТ :)))
46
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като цяло доста хора с кучета си мислят, че всичко трябва да им е на разположение и никога кучетата им не са виновни. А пък в планината какво очакват, 5-звезден хотел ли? Любопитно ми е, а дали въпросната госпожа е държала кучето си на каишка, както е по закон в НП?
45
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До !!! - затова слагайте си камери, а и видеорегистратори (за колите), че народът изпростя и изнагля на n-та степен, а ей такива като главната героиня са от ком. семейства, които са ги учили, че винаги само те имат право и ще ви вгорчат живота с простотията си, ако нямате доказателства.
44
0
 
41
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Мира Добре я...знам,като третата жена на Жоро Торнев(режисьор и...бохем),не знаех,че е...водеща.Може и да е станал,защото Кошлука от как взе...власта в БНТ,ги събра от кол и...въже.Ами нищо,така се чу за...журналистката.Пуснали ги в...скиорната хижарите,ама те искали...другаде.Както има един...лаф -пуснали тарльо под одъра,той се качил на одъра,че и на Мира...работата.
43
14
 
34
 
! Отговори
Шоши Лебеда преди 2 години
Долу кучетата и кучкарите!
42
0
 
39
 
! Отговори
!!! преди 2 години
Напомня ми на оня случай с "журналиста" от господари на ефира, който ужким бяха пребили и изгвърлили от някакъв цех. Явно и тази е такъв виж "журналистка". Лошото е, че човек ако няма записи от камери - гори.
41
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакаме сега Калканджиева да хукне по баирите и да се оплаче, че са й отказали да я пуснат в кухнята с домашния си мармот, който да й забърка един шоколад и да го завие в станиол. После може да се запише как хвърля яйца по хижата.
40
2
 
12
 
! Отговори
Боливуд преди 2 години
Мира Добрева...С *** по българските хижи...
39
57
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, да, вече в хижите няма да се допускат планинари без костюми и вратовръзки, а жените без дълги рокли и високи токчета. Селяни прости, забравихте миризмата на тор и *** и сега едно куче ви пречи
38
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите софийенци с добичетата много нагле, бре!
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май май, спиртоМира е отишла там от любопитство дали батките със златни ланци, златни анцузи имат и дебели златни кюлчета между краката си.
36
5
 
45
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
ТРИкучки и едно куче....вие сами си правете изводите!!!
35
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че има запис. Дано да я хване срам. Да се възползва от това, че е медиина личност е толкова пошло.
34
2
 
18
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
Три *** и едно куче...вие сами си правете изводите!!1
33
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В повечето хижи си има табела "забранено за домашни любимци", но винаги има кифли, които си ходят с кучетата и вдигат скандал - то валяло, то навън самичко не може да се седи и т.н. Кога хората ще разберят, че хижата не е хотел ол инклузив.
32
16
 
9
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
След Бойко, гражданята издивяха и налазиха планините. ***, ич ми не требет тамка, сюр-бюлюк, гражданя;))) Шо не си стоите у герберските градове с префалено еуропско развитие, ми на сто сюрии пъплите нагоре?
31
85
 
11
 
! Отговори
Засрамете се! преди 2 години
Големи чистници се изъдиха в тази хижа бе! В Шератон може да влезеш с кучето си, в Гърция влизам с кучето си дакел в ресторант и сервитьора ни дава допълнителен стол за него, за да не седи под масата, а в една хижа високо в планината, се правят на толкова стерилни... Тия хижари с ланците сигурно миришат на снощен алкохол и цигари, но кучето щяло да е проблем...Този въпрос трябва да се реши кардинално, и кучета с необходимите санитарни и лични документи, да се третират като членове на семейството
30
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярвам на хижарите и без да пускат записа. А на Мира Добрева отдавна не вярвам, това не й е първата интрига.
29
1
 
41
 
! Отговори
до 30 преди 2 години
На нейните години... на повечето наистина им липсва големия.
28
0
 
51
 
! Отговори
простичко и ефикасно преди 2 години
До всички хижари:Сложете табели"Видеонаблюдение" и "Забранено за домашни любимци"!!!! И проблемите с такива кухавелници от сорта на Мира и компания са решени!

Спонсорирани публикации