Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация

Невъзможно е заведенията да работят само за ваксинирани, подчерта той
27 сеп 2021 10:21, Ния Христова
91
Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация
Снимка: БГНЕС
"Няма как човек, който е виден антиваксър да убеди хората да се ваксинират. Преди да стане министър, г-н Стойчо Кацаров говореше по различните студия, че няма вирус и няма смисъл от маски. Именно затова му искахме оставката", заяви в ефира на Нова тв председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.
 
"Дадохме 10-дневен срок, за да се запознаят новите министри с поредните писма, които написахме. Стана ясно, че няма икономически мерки за бизнеса въпреки всички обещания. Единствената мярка 60/40 сега е направена по начин, по който само държавните дружества може да се възползват. С идването на служебния кабинет мярката беше трансформирана. Преди от нея можеха да се възползват бизнеси с 20% спад на оборота спрямо 2019 г., сега могат само тези с 40 % спад. Такъв спад повече от един месец означава фалит. Разходите са в пъти по-големи в сравнение на 2019 г. заради поскъпването на горивото и тока", обясни Алибегов.
Още по темата
 
Той подчерта още, че никога не са били съгласни заведенията да работят само за ваксинирани клиенти.
 
"Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой вакксинации. Ако ще се въвеждат такива мерки, трябва да са за всички в търговията. Ако стане така, трябва да може да се допускат и клиенти с отрицателен COVID тест", поясни още Алибегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен лично нещата стоят така: Отдавна ми е минало времето да ходя по нощни клубове. И още не съм се находил, и пак ми се ходи, но нямам никаква възможност - нито финансова, нито като свободно време. На ресторант ходя веднъж годишно, и то лятото когато няма вируси. През останалото време си поръчвам по интернет храна за в къщи. И то от години, преди пандемията. Алибегов е минал РЗИ тестове, няма начин. Видът му е само като на Андрей Слабаков - вариант на мачо-хулиган.
38
11
 
2
 
! Отговори
Др. Ох Боли преди 2 години
Крайно време е наследниците на неваксинираните починали да заведат персонални колективни искове към Кацаров, Мангъров, и всички изявени антиваксъри и телевизиитте, които им лансираха идейте в продължение на 2,5 години! Достатъчно е да ги ожулят с няколко милиона и ще запеят друга песен.
37
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Радев е глад и мизерия
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо против заведенията, за последно бях снощи. Но този Алибегов ми е много противен. Ама да твърди, че Кацаров, които е ваксиниран с Джонсън 6 месеца след като изкарва вируса е антиваксър си е живо политиканстване, което повече вреди на заведенията, отколкото да им помага.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и ти не знам как си минал проверката на ХЕИ, ама на - имаш ресторанти
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36. Всъщност времето да се видиш с приятели е от 19.01 до 6.59 :). А и в обедната ти почивка, едва ли работиш 12 часа без почивка.
33
5
 
13
 
! Отговори
Единственото преди 2 години
За което ме дразни Тарзан е че клякаше на БаЦе , голям страх от него !!! Иначе до някъде е прав ...сега вече БаЦе кат е бита карта стана много "силен" . Аз съм твърдо ЗА да си работят заведенията , който иска ще ходи който не иска няма да ходи , толкова просто е !!! Давам за пример себе си , работя от 7:00-19:00 ...и единственото ми време да изляза да се видя с приятели е след 20:30ч ...и това основно се случва в ресторанти или клубове ....и не съм само аз така с хиляди млади хора ....
32
14
 
8
 
! Отговори
Дрон преди 2 години
Румена Радева - главен аранжировчик на чужди чекмеджета
31
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не ни занимавайте с този гербаджийски мазник . Я дайте статия какво е казал Радев в МГУ-то.
30
2
 
15
 
! Отговори
ИЗДАВАМ ТАЙНАТА преди 2 години
"Имунизация" няма, понеже експерименталните терапии не създават имунитет.
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не съм ваксиниран, за 9 месеца на тази година стъпих 2 пъти на кръчма и то заради служебни мероприятия. Хич не ми липсва всиенето по кръчми, а се спестяват пари от надутите им цени "уж" с 9% ДДС!
28
14
 
9
 
! Отговори
Фигурантчик преди 2 години
Вдигналият юмрук резидент е главния виновник сега България да няма редовен Кабинет, да е на последно място по ваксинация в ЕС, главен виновник за поскъпването на стоки и услуги.
27
11
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Само за справка на дрогарете, че всички ги наричат гербери, когато се бунтуват срещу некадърното фигурантско правителство на Фигуранта на Черепа, че Алибегов така си плюеше и си искаше и когато ГЕРБ и Борисов беше на власт, ама дрогарете удобно го забравиха това. И за справка, има си гадже, познавам я лично, руса и симпатяга и няма нищо общо с тук един другар дето си е втълпил, че Алибегов е гадже със Сачева. Живее в кооперация на Артекс, моята му е била поне 3 пъти на гости, от там го знам
26
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тая гербава джапанка ли пак беее?!? Докога *** и мутри в тоя кирлив сайт бее. Като немаш клиенти да ти пият кафетата отивай да метеш улиците, всеки частник ли ще слушаме и на кой как му върви бизнеса. бОли ме фара за тъпите рафита на тоя и 20те надрусани сервитьорки дето работят там, че втора година да слушам за тях.
25
4
 
20
 
! Отговори
мак преди 2 години
Кой се срещаше с т.лупа и мълча покорно дори при пълно затваяне на всичко? Стига с тоя некъпан и с кръчми. Най-онеправдани, най-важни, незаменими, ще речеш, без тях България ще загине.
24
3
 
19
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Това е някакъв сън. Сервитьор да ми нарежда да се ваксинирам. А задължително посещаване на кръчми, кога?
23
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е резултата от измяната на Радев. Радевистите подготвят нова измяна в сянка - референдум за оттегляне на България от НАТО.
22
8
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Хайде направете нещо какво само джавкате .шубета
21
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато Tuквaтa затвори изцяло всички заведения, Алибегов и сие кръчмарчета не протестираха! Сега могат да работят по 16 часа на ден и заплашчват с протести, искат оставки. Жaлкu, пpoдажни, ГEPБерски нeщacтнuцu!
20
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не че гелосаният с присадената коса от Герб беше цвете.ама тоя е по-зле.