Създават координационна група за ситуацията с "Vera Su"

Служебният премиер Стефан Янев ще следи лично дейността й
140
Създават координационна група за ситуацията с "Vera Su"
Снимка: БГНЕС

Със заповед на премиера Стефан Янев се създава координационна група за ситуацията с кораба "Vera Su" в местността "Яйлата". Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата
За ръководители на координационната група са определени министърът на околната среда и водите Асен Личев и министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев, а нейни членове са: заместник-министърът на отбраната Пламен Йорданов, заместник-министърът на външните работи Василий Такев, заместник-министърът на правосъдието Мария Павлова и заместник-министърът на вътрешните работи Таня Петрова.

Възложените със заповедта на премиера функции на координационната група са да организира, координира и контролира дейностите на компетентните органи по отношение на кораба "Vera Su", както и да събира информация за развитието на ситуацията.

При необходимост е предвидено да се привличат представители на други ведомства и организации за подпомагане на дейността на координационната група като министър-председателят Стефан Янев лично ще следи дейността й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: корабСтефан Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той кораба потъна те група ще да правят - некадърници
76
1
 
18
 
! Отговори
Управата на преди 2 години
тая държава е сведена до нулата, тази случка е показателен пример. Трагикомично е !
75
0
 
4
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
Крайно време е някои властимащи да осъзнаят, че кораба е нарочно набутан там! Дано да не е вече късно, но ми се струва, че е! Собственика казва на екипаж и всички, които и да са да си е+++ камилите и си прибира застраховката! Нашите шматароци тук чакат не знам какво! Това се случва! Преди време потъна кораб с въглища от Донбас и какво?!
74
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Баце да го е дръпнал с джипката, ама му я вэеха и сега с тая шкодичка, не става
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стефко Янев потъва барабар с кораба. Яне Янев беше с класи над тоясамо сравнявам имената да не помислите нещо друго.
72
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква група създавате? Отивате и го издърпвате или с два крана с подходящи кофи досега да бяхте го разтоварили, може и вътре багерче да се сложи и да гребе, толкова ли не намирате начини. Ей къде е Гърция, Турция досега да бяха го издърпали и да помогнат, ако няма техника.
71
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кораба глътна вода те координационна група за ситуацията правят а после група за оценка на координационната група за ситуацията ...
70
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кораба потъна ва, ква бумащина, бюрокрация, кви координационни групи. Ще направят няколко заседания ще вземат хонорара а кораба вече ше ръждясва в морето. България дори не трябва да съществува каро държава, само малумници по върховете. По-добре част от Германия, Русия, Турция или САЩ. Хората искат да си починат от бг политици.
69
2
 
6
 
! Отговори
Изводи преди 2 години
Истината е, че такива неща се решават с диалог и помощ от по-силни от теб. Освен ако не си велика сила, малко държави имат ресурс да правят операции. Разбира се, това е дребна работа, но на нас не ни стигат силите и за нея. Затова трябва диалог и разбирателство с шефовете. Колкото и да се смеехте на Бойко, той е разбрал, че живеем в такъв свят. Юмруците не водят доникъде. Инатът тип Путин доведе до трагедии като курск. Може на някои да им харесва такова поведение, но то струва животи на невинни!
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще го спасяват като не е заседнал,а заорал връз скалите,бая бързо са карали,че там да се качат,като едва ли морските вълни с прилив са го качили на такова място,че още по всяка вероятност пренатоварен щом е азотен тор,като оня в Бейрут,а за тоя казват освен азотен тор и карбамид возил, нещо което дали е разрешено такова разнообразие на товари да транспортира,но да го вдигат с надуваеми възглавници обвит,като в сектор на пристанище обезводнен за ремонтни дейности,че да го вдигнат е трудоемко.
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще стане цацата - кит.
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е въпроса: ПРОМЯНАТА НА РАДЕВ С НЕКАДЪРНИЦИ ИЛИ БОЙКО С ПУСТИЯ ДЕФЕКТ ДА НЕ ВЛАДЕЕ АНГЛИЙСКИ, НО ДА РАБОТИ ПО 18 ЧАСА И ДА РЕШАВА КРИЗИ!ДА ОСВОБОЖДАВА ВСЕКИ ЗА КОЙТО ИМА И НАЙ-МАЛКО СЪМНЕНИЕ/ за съжаление и невинни станаха жертви на сплетни и зложелатели/
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента ако беше капотан на кораб сега щеше да каже какво да се прави, той пилот. Бойко пожарникар. Какво да помогнат?
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРЕДИ време КАЗАХ, че този човек го величаеха незаслужено! ДОКАРА ВВС ДО ПЪЛЕН КРАХ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЙ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ А ПИЛОТИТЕ ЗАГИВАТ ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ СМИСЪЛ И ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪЩО!В СЪЩОТО ВРЕМЕ дадохме милиони на РУСИЯ ЗА РЕМОНТ НА МОРАЛНО И ФИЗИЧЕСКИ ОСТАРЯЛА ТЕХНИКА! ПРЕЗИДЕНТ -ЗЛОБЕН иОТМЪСТИТЕЛЕН ФИГУРАНТ, както чухме БОЖКОВ да го определя, самият той каза ,че повече вярвам на БОЖКОВ отколкото на ГЕШЕВ! САМ СЕ ИЗЛАГА! СЕГА ИСКА ДА ВЗЕМЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ С КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ И ТОЙ КАТО ПРЕЗИД
63
1
 
6
 
! Отговори
Кюспето преди 2 години
Цацата ще мутира от изкуственият тор. Ще има побелели при вида на стокилограмови цаци.
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както всички знаем комунистите могат само да лъжат и крадат. Две седмици само лъгаха и кораба потъна. Сега идва ред на кражбата. Мислят как да подпишат една корупционна сделка някоя фирма да разкара останките на кораба на 50 - кратно по виока цена.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да се намокри товара в трюма, значи вече има пробойна. Става лошо. Взривявайте скалата.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Титаник потъна поне по достойно, в средата на атлантическия океан, насред пустошта. И пак има спасен екипаж. И до днес се вадят артефакти. Вера су ще потъне до брега, дано поне екипажа се спаси. А какви артефакти ще има с тази тор? Само избуяли водорасли след 2 години.
59
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев осеща ли колко се е вмирисал. На тор се е вмирисал.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с тоя влекач ми прилича на провокация от самото начало и до сега не мога да разбера какво търси там и защо не се намира разбирателство.