Астролог: Ще има още много скандали, трудно ще съставят правителство

Петков е с много добри влияния на хороскопа, заяви астрологът Мира Кунева
15 ное 2021 17:30, Ния Христова
132
 
"Тези избори бяха в изключително труден момент в картата на България. Оттам дойде и цялата непредсказуемост. Затова никой не можа да предскаже точно резултатите. Ще има още много скандали. Много нестабилна ситуация. Ситуациите през ноември още не са свършили. Ще бъде изключително трудно да се разберат и да съставят правителство". Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR астрологът Мира Кунева относно резултатите от провелите се вчера у нас избори 2 в 1.
 
Според нея около 5 декември може да се очакват резултати от договорките за правителство. 
 
"Ще бъде много напрегнат момент. Оптимистичният сценарий е да направят промени в правителството. Песимистичният - да има нови избори. От май 2022 г. в картата на България виждам поредица на благоприятни влияния, трябва да има стабилност", допусна Кунева. 
 
"Политиците трябва бързо да мислят и бързо да действат", отбеляза тя.
 
Хороскопът на Кирил Петков пък показвал, че го очакват големи трудности до зимата на 2023 г.
 
"Този човек е с много добро влияние на хороскопа. Ако си ги използва както трябва, той може да бъде много успешен политик. Асен Василев също е с добри и много обещаващи влияния. Астрологически много добре се допълват като тандем", смята Мира Кунева. 
 
"Бойко Борисов е с трудни влияния от лятото на 2020 г. Те продължават поне до 2023 г. Румен Радев има добри влияние в картата си през ноември и декември. С трудни астрологични влияния тази есен е Мая Манолова", каза още астрологът.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
И друго нещо: преди 2 години
Никаква заповед не съм получил или разпореждане освен на бившия и настоящия ми работодател!
84
0
 
0
 
! Отговори
Повтарям: преди 2 години
Нищо не ми е платено!Някой хитрец мое и да ви излъже, че нещо ми е платил, ама ганьовски не ееее! Сметките ми има тамън 4 лева, а кредитната е на минус!
83
0
 
1
 
! Отговори
Ми не е така: преди 2 години
14 години работиш на едно място все в недоимък и все нещо нема и все няма база за читава работа и иде програма за модернизация и за тебе средния и то две последователни години.За мене средния пръст за тебе въжето или затвора избирай си!
82
0
 
1
 
! Отговори
Ооо не така: преди 2 години
Аз съм имал много мечти през живота си, но да умра на един километър от мястото, където съм роден в апартамент наследство от дядо ми не е била никога една от тях и те уверявам, че няма и да стане.Докато други по-***, но хитри хора знаеш к'во дворци имат!Много пъти си задавах въпроса за тоя нов шанс начисто пък и с пари в джоба как да стане и намерих решение! Вземи си своето ... То може да стане с пистолет в главата някой хора три съда международни и два национални ...било и аз съм човек
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тука е истината.
80
0
 
0
 
! Отговори
Така че ... преди 2 години
Разбирате ли ще стане още по-весело другата седмица -ще дойдат едни хора да питат едни работи и вие няма да може да им отговорите и ще почнат да вадят ония конвенции и международни спогодби по търговско право и ще си задаваш въпроса в главата си отново и отново: Защо не одобрих тия проекти и защо, о защо с тъпата си самоувереност не платих тия 61 000 BGN.Станаха 76000 BGNК'во друго да ти кажа? Понякога човек наистина си е заслужил чист старт в живота!
79
0
 
4
 
! Отговори
То е една рулетка преди 2 години
И тя така е нагодена рулетката, че е в полза на богатите и в ущърб ама постоянен на бедните ...
78
0
 
2
 
! Отговори
Изобщо като цяло: преди 2 години
Как точно да ги направиш тия 10 милиона не е ясно ама в 90 % от случаите не е с честен труд поне в България, обаче като цяло от 30 години нещо тука боксува ама като едно такова омагьосано кръгчееее ....
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Врачкииии за неваксиниранииииии
76
0
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Тя й "астроложката" Алена е такава,колкото аз ходя по църкви,гледам телевизия,имам фейсбук,имам ваксина,и се влияя от общественото мнение,и слушам чалга!
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази врачка гледа на боб познава на фасул :D Шменди капели е цялата и схема.
74
0
 
0
 
! Отговори
Значи глей сега преди 2 години
Знам го това, че при двама съпрузи ако единия почине и двамата са пенсионери вдовецът или вдовицата взимат процент от пенсията на починалия или цялата, но нали знаете отношението ми към брака?Ами ако е сам, ерген ? Фиуууу към другите ... Сега има другия момент тия богатите с парите в депозитите дето печелят от лихвите само без закон за общественото богатство тяхната мечта е : Десет милиона направи - като пенсионер живей цял живот ! Те всъщност тия лихви откъде според вас идват ...
73
0
 
5
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АСТРОЛОГИЯТА ВЪОБЩЕ НЕ Е НАУКА. ОТ 16 ВЕК Е ИЗХВЪРЛЕНА ОТ СОРБОНАТА. ТОВА СА МОДЕРНИТЕ ВРАЧКИ - ЛЪЖАТ ВИ ДА ПАРИ! ОТ 30 ГОД. СЕ ЗАНИМАВАМ С АСТРОЛОГИЯ И ТВЪРДЯ, ЧЕ Е ПЪЛНА Л Ъ Ж А!
72
0
 
0
 
! Отговори
К'во ще кажеш: преди 2 години
За онези 76 000 BGN ? Има време и отсега ти казвам, че мога да ги докарам до 100 000 с лихвите за непризнаване на престъпление. Слагам 25 % лихва точно след малко поради дискриминация и създаване на условия за закриване на местоработата ми - двата религиозни и.р.е.т.е.н.а до нея точно в нарушение на допълнителни разпоредби и отказ от модернизация!Станаха 100 333.33 BGN
71
0
 
1
 
! Отговори
Сигурно имат преди 2 години
Надпис "Предсрочно мъртвият пенсионер е добре за бизнеса" ....."Робският труд на учителите е добър за бизнеса"Има и друг лаф : "Вашите пари ще станат нашите пари"И после ми се пазари за два СТЕМ проекта!
70
1
 
0
 
! Отговори
Математически: преди 2 години
Ако приемем твърдението за вярно на тия тримата негодници: След 45 години работа държавата и банките имат един голяяям кеф - да умре някой два месеца след пенсиониране и ако държавата прави всичко възможно да ги умори тия хора преждевременно няма лошо...Защото той в пенсионния си фонд професионален може да е натрупал 30000, 50000 - и ако само след три пенсии умре -ежееее някой в банка и в министерство на финансите отваря бутилка шампанско, защото се преразпределят за към живите
69
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Политиците доста умело използват Астрологията за внушения! :)
68
0
 
0
 
! Отговори
Да приемем: преди 2 години
Изказването на Дянков, Велчев, Василев "Държавата е бизнес предприятие и ние просто трябва да го управляваме добре и да печелим добре от нея" Е ако държавата е бизнес, а те са работодателите бих казал, че доста неплатежоспособни и ганьовцииии!
67
0
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До Става още по-веселокой му не харесва, да ходи на село да копае картофи и да гледа животни, да види колко е лесно. най е лесно да си отруден и мъченик на държавна служба, ако има кой да те уреди.
66
0
 
1
 
! Отговори
Става весело: преди 2 години
Около три хиляди "роби" вече са се пенсионирали и тия часове не са им били платени!