Астролог: Ще има още много скандали, трудно ще съставят правителство

Петков е с много добри влияния на хороскопа, заяви астрологът Мира Кунева
15 ное 2021 17:30, Ния Христова
132
 
"Тези избори бяха в изключително труден момент в картата на България. Оттам дойде и цялата непредсказуемост. Затова никой не можа да предскаже точно резултатите. Ще има още много скандали. Много нестабилна ситуация. Ситуациите през ноември още не са свършили. Ще бъде изключително трудно да се разберат и да съставят правителство". Това каза в ефира на Bulgaria ON AIR астрологът Мира Кунева относно резултатите от провелите се вчера у нас избори 2 в 1.
 
Според нея около 5 декември може да се очакват резултати от договорките за правителство. 
 
"Ще бъде много напрегнат момент. Оптимистичният сценарий е да направят промени в правителството. Песимистичният - да има нови избори. От май 2022 г. в картата на България виждам поредица на благоприятни влияния, трябва да има стабилност", допусна Кунева. 
 
"Политиците трябва бързо да мислят и бързо да действат", отбеляза тя.
 
Хороскопът на Кирил Петков пък показвал, че го очакват големи трудности до зимата на 2023 г.
 
"Този човек е с много добро влияние на хороскопа. Ако си ги използва както трябва, той може да бъде много успешен политик. Асен Василев също е с добри и много обещаващи влияния. Астрологически много добре се допълват като тандем", смята Мира Кунева. 
 
"Бойко Борисов е с трудни влияния от лятото на 2020 г. Те продължават поне до 2023 г. Румен Радев има добри влияние в картата си през ноември и декември. С трудни астрологични влияния тази есен е Мая Манолова", каза още астрологът.
 
Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Става още по-весело преди 2 години
Тия 15 000 + в момента са на работа, за поредна година полагат задължителна норма робски труд по закон не по призвание, но по закон тия 80 часа отгоре на едните и 140 часа отгоре на другите се явяват робски труд (slave labor) и аз нямам желание да съм гражданин на страна третираща 1/3 от учителите си като роби!
64
1
 
1
 
! Отговори
Това са парите: преди 2 години
Които българската държава дължи на един човек учител след глупостите на Симеон 2 и неговият кабинет... 76000 BGNА какво ще кажете за 15000 и повече и някой от тях вече мъртви и пенсионните им фондове отиват някъдееее къдрене къдееее като умрат...
63
3
 
8
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Аз без да съм астролог ще ви кажа,че с тези двама лъжливи кокорчовци начело няма как да няма скандали. Честити да са на всички които гласуваха за тях.Честити да са му и на Радев, на рамо да си ги носи. Това разбирам аз президент - обединител на нацията. Бравос.
62
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само сега са фалшифицирани изборите, но сега стана фрапиращо положението :))) Поне се надявам да не разчитаме на врачки, щото може и да "изчезнем" :)))))
61
1
 
3
 
! Отговори
Stamen преди 2 години
До астролог ли трябва да се допитаме за бъдещето? Не сме ли християни, които вярват в жив Бог? До този жив Бог не можем ли да се допитаме?
60
1
 
0
 
! Отговори
Плати си ми моето: преди 2 години
Аутокоректа! Плати си ми моето и нямаш проблем, но иначе забрави.Ти си си наумил да ме изгониш оттука с доноси, анонимни, К'во ли не беше! Красимир Данов само изхвърли три в кофата!Айде бе жалко *** извади като мъж 76 000 BGN и се махам. Айде бе нали си голямата работа!
59
1
 
0
 
! Отговори
Знаеш к'во: преди 2 години
Сега гледам професионалния си пенсионен фонд извлечението след 45 години работа дето имам право да го ползвам и знаеш кво като умра преждевременно некой банкер ще гушне близо 15 бона! Айде и тех - станаха 76 000 BGN.Хубаво искаш да се махна оттука - плати си ми който и нямаш проблем!
58
0
 
7
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
Чак до астролог опряхме- смятай.
57
1
 
3
 
! Отговори
Аз съм се убедил: преди 2 години
Че нямат край твойте глупости, затова броя до три и спри...И знаеш кво! Мое си ми дадеш и парите събрани в професионалния пенсионен фонд .... Защото стъпя ли на исландска или чужда земя подавам молба за отказ от българско гражданство това не може да е България и българите в 21 век и ако това е България и българите през 21 век аз не желая да съм нейн гражданин!
56
2
 
5
 
! Отговори
Недоволство, цени... преди 2 години
Всички мислят за мизерията и ковид19, но никой не си представя нещо по-зловещо и смъртоносно и то се казва радиация, от която малко хора ще се спасят, защото маските не вършат работа. Ядрените злодеи са по-опасни от всичко друго.
55
1
 
8
 
! Отговори
до 59 преди 2 години
Липсват ти много гънки по мозъка, затова не се учудваш...
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, как не се сетихме да не харчим пари за избори, бе! Астролога за 50 кинта сичко щеше да ни обЯсни !
53
0
 
3
 
! Отговори
Аз съм разбрал: преди 2 години
След всичките ви гадории, че не ме искате тук.. Хубаво ... 61 хиляди лева в сметката ми, доизкарвам си годината и приятен ми път! Но не и без парите за робския труд, и трите обезщетения!
52
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Астрологията е лъже наука нема я у СУ питай проф. Ананас Гержиков :)))
51
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Звездите ми говорят......хахахаха :))) Навъдиха се доста шарлатани, естествено виновни са и хората които им верват :))
50
38
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партия на 2 месеца и хоп.... първа политическа сила... Ха-ха-ха. Изборите били честни... Ха-ха-ха. Всичко, това се прави, заради Македония. Тия двамката веднага ще бъдат анулирани след, като предадат България.
49
1
 
2
 
! Отговори
Как да ти го обясня преди 2 години
Толкова ми е писнало от глупостите ви и от нежеланието да промените и отмените някой добре доказани глупости, че си взимам парите и отивам да греба алуминии и да ходя за риба по крайбрежната линия.И все повече трябва да знаеш ще ти се струва привлекателна това разплащане на сметките дето имате да си ми давате 61 000 лева (BGN) трета се поучите от Нюуел - когато няма кво да предложи компанията и не е привлекателно място разплати се с човека и прав му път! Ама не разбираш колко ще спечелиш!
48
0
 
0
 
! Отговори
William Shakespeare преди 2 години
До Анонимен 52 Тя Луна нали е от далечна Индия родом, та може би нея са визирали
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако и подам мукаря какво че каже тая
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости.