Да помогнем за лечението на 35-годишната Стела

Тя страда от рядко заболяване, нужни са 50 000 евро
27 дек 2021 17:19, Александър Попов
10
Да помогнем за лечението на 35-годишната Стела

35-годишната Стела Лазарова има нужда от помощ. Тя е диагностицирана с рядко заболяване, непризнато и неглижирано не само в България, а и в много други страни.

"Възможностите ми са силно ограничени да намеря достъпно лечение. Периневрални кисти на Тарлов е изключително болезнено състояние, което води до тежка инвалидизация и жалко съществуване. Имам консултация с чуждестранен неврохирург, един от четиримата в света, които оперират успешно такива кисти и предложена оферта на стойност 49 900 евро. Както е ясно това е непосилна сума за мен и стартирах дарителска кампания "Шанс за Стела". Имам страница във фейсбук с името на каузата и Благотворителен базар "Шанс за Стела". Стартира и кампанията ми в DMS. В страницата си съм качила всички медицински документи, които да легитимират цялата кампания, за да се избегнат всякакви съмнения", споделя Стела.

Документите и начините да помогнете на Стела можете да видите на нейната страница тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9: Бас държа, че си сектант, още повече, че говориш за карма. Нещата не са толкова прости. Може да има много причини един човек да боледува. Божият промисъл е неизследим за слабия човешки ум. Много пъти разбираме причините за нещата години и десетилетия, след като са се случили.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашите грехове са вашите болести. Кармата! Вие хората вършите лоши неща и създавате лоша карма после трябва да платите с телата си най големият лечител е БОГ и вие никакви лекари не лекуват. Душата си избира сама живота и всичко което й се случва тя си го е избрала. Тази жена не излъчва добра енергия. А човек трябва да се пречисти за да се излекува откаквото и да е да тръгне към бог и да вярва това е лечението ви!
7
0
 
5
 
! Отговори
DMS инфо преди 2 години
Влезох в сайта https://dmsbg/topic/kampanii/ и видях, че има DSM. От телефона си на смс съобщения - пишете DMS STELA и изпратете на 17777 и така пращате 1 лв. Ако направите това 10 пъти пращате 10 лв. Може да пратите колкото искате. Аз ще пратя 10 лв.Браво на момичето, че се бори.
6
0
 
3
 
! Отговори
най лесно преди 2 години
Е с смс! Да се публикува тук, DMS = така само увисвате Днес!Ако бяхте дали, щяха много хора да пратят 10-20 лв. Поне 5000 смятам че ше щяха да се намерят и готова половината сума. Кирчо и той даде. Еле пък дупетатите по 10 на месец + 2/3 за нещатни лисици да делкат. Не ги е срам.
5
0
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
За момичето капачки за децата тестове за милиони от дьржавата
4
0
 
10
 
! Отговори
sos преди 2 години
Моля ви помогнете
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще даря пари по PayPal
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да помага
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да помага на жената. А лекарите дали ще помогнат - никой не знае. Те се блазнят от парите