Първи директен полет от България до Сейшели

175 пътници вече се радват на красотата на островите
29 яну 2022 13:51, Елка Василева
75
 Първи директен полет от България до Сейшели
Снимка: Генерално консулство на Сейшелите

Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пътници на борда кацна на международното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги.

Полетът се реализира от авиокомпания Bulgaria Air.

При отпътуването на летище София пътниците бяха приветствани от г-н Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специална членска карта за клуб „Приятели на Сейшели в България“.

„Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да популяризираме дестинация България и ежедневно да разширяваме мрежата от полети“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор „СОФ Кънект“.

Втория чартърен полет до Сейшелите е вече запълнен. Той излита от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там. Те се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
3
 
! Отговори
Майне либе Бойко... преди 2 години
преди годни, леко скръцна със зъби Марга:... какви са тия Твоите зърнАри, с хиляди хектАри, а тук в Германия, абаут 200 ,300 ! А Боко се измъкна че му е лош матРИАла
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей ся ще почнат да се фалят некои специални индивиди колко много печелят и как разходка до сейшелите, остров Бали , хаваите и тем подобни дестинации са им по джобните, а вие бедняци нещастни, дето и до Ахтопол не сте ходили скоро....Абе какво работите? Споделете, де? Може да се преквалифицираме и ние. Не сме ***, завършили сме университет все пак.
26
2
 
13
 
! Отговори
Супер! преди 2 години
Това беше трудната част сега идва лесната как да стана милионер ,за да ме е еня ,че има такъв полет!
25
0
 
7
 
! Отговори
Баровец преди 2 години
До долния бедняк:Нема такова нещо, 4 полета са, крайната дест си чакаш Пср в хотела и това е... Другото е транзит пасънджърс и не се иска
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Баровец Понаслъгваш ми се струва. Заради пандемията хич не е лесно да се стигне до Бора-Бора.
23
12
 
10
 
! Отговори
Баровец преди 2 години
Бех там 2 пъти, не е нещо особено... И на Малдиви 5 пъти съм бил, оня ден от Бора Бора си дойдех...Ама кво да ви разправям, вие те на ниво бунгало в Ахтопол
22
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези дето ходят на почивки по екзотични острови трябва като се върнат директно да ги прибират в МВР да пишат обяснения! От къде имат толкова много пари?
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полетът ми от Копенхаген до София с луфтханза беше 3 х по-евтин от този София-Варна. България еър са кожодери.
20
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20 2000E са никакви пари за един среден ИТ. За полуграмотни, недоучили мързеливци не ме интересува.
19
4
 
5
 
! Отговори
В мойта вана ... преди 2 години
с плочки на папури, във водата плуват портокалови кори, плицкате се с удоволствиие, колкото искате... само за Два лева...ако имате !
18
6
 
23
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
А 2000 евро да не са малко пари? Половин годишна заплата е това. Че те повечето българи през живота си не са виждали толкова пари на куп. Хората масово живеят от заплата до заплата. А и нещо друго, има някой които пък хвърлят няколко хиляди лева за почивка и после гладуват месеци наред и не могат да си платят сметките. Същите такива си купуват скъпи коли на изплащане и вземат кредити за харчене като за последно а реално живеят в панелка наследена от баба им и нямат 5 стотинки в джоба.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди пандемията ходих на Сейшелите. Летях през Доха с катарците. Самолетът струваше 450Е в двете посоки. Двуседмична почивка там ми излезе под 2000Е. Та който си мисли, че трябва да си милионер за да отидеш на Сейшелите е много заблуден. Не че там няма и хотели за по 30000Е на седмица.
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите стават все по богати. Навсякъде по улиците скъпи нови коли, купуват и строят нови имоти, ходят на почивки по екзотични острови. Хубаво нещо е капитализма.
15
5
 
12
 
! Отговори
Всички са деца и... преди 2 години
..внуци на тлъсти ЗЪРНАРИ, с Европейски помощи, Ори...мЕли...Яж...и: Милиардери!
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам пари за там.
13
6
 
7
 
! Отговори
Бай Онзи преди 2 години
А полетът до Марс кога? За един Приятель питам.
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Директен се нарича полет от точка А до точка Б. София-Джубути-Виктория не е директен полет. България Еър няма самолет, сертифициран за толкова дълъг директен полет.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А до Скопие кога?
10
6
 
6
 
! Отговори
Але сан ретур преди 2 години
Нека се радват Хората, пък ако толкоз им хареса, нека там да си останат, пари сигурно имат, а ако почнат да не стигат, ще отвориме нощните шкавчета, да пратим некое евро
9
4
 
12
 
! Отговори
УМЕН преди 2 години
Не бих ползвал тази компания!!!