Първи директен полет от България до Сейшели

175 пътници вече се радват на красотата на островите
29 яну 2022 13:51, Елка Василева
75
 Първи директен полет от България до Сейшели
Снимка: Генерално консулство на Сейшелите

Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските острови със 175 пътници на борда кацна на международното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги.

Полетът се реализира от авиокомпания Bulgaria Air.

При отпътуването на летище София пътниците бяха приветствани от г-н Максим Бехар, почетен генерален консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специална членска карта за клуб „Приятели на Сейшели в България“.

„Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да популяризираме дестинация България и ежедневно да разширяваме мрежата от полети“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор „СОФ Кънект“.

Втория чартърен полет до Сейшелите е вече запълнен. Той излита от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до там. Те се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмо мислех да навестя Сейшелите и ето-хората помислили как да ме улеснят. Директен полет. Заслужени аплодисменти за този, който е измислил как да ни улесни живота поне малко. Кой ли корумпяга е намазал от такава изгодна сделка?
7
0
 
11
 
! Отговори
За 2000 евро преди 2 години
С включена закуска получавате 7 нощувки и плацикане в тропически води.
6
2
 
25
 
! Отговори
300лв.пенсия преди 2 години
Ееееее, най-после!
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милите душици, довчера не знаеха, че има такива острови, днес вече се радват на красотите им. Пък и генерален консул си имат в България сейшелците! Те на това му се вика демокрация! Ама аз, нали съм си завистлив злобар, по списък на всички тези бих проверил откъде са им доходите....
4
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Социалната държава на Нинова вече може да си позволим почивка на Сейшелите . Напред народе!
3
6
 
34
 
! Отговори
По здрав преди 2 години
Сигурно айропланя е бил пълен само с парцалеси,***,джукести кифли,силиконови тситси и крадливи Бахуровци с помощи 60 на 40 заради пландемията !
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
25% крадци от тази страна ще се възползват с джукестите полувинка Другите 75 % ще се чудят как да си купят хляб как да платят сметки и как да се грижат за децата си .
1
6
 
24
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Е, браво, браво! Сега всяка кифла ще може се показва оттам, поразкрасена с малко Фотошоп! А линии до Занзибар и Малдивите, кога? Нуждаем се от тях, като от слънце и въздух! А, и към Скопие, че хората вече чакат на опашка на летището затам.