Борисов: Не е отговорно да си срамиш държавата!

Лидерът на ГЕРБ се ядоса на думи на премиера Петков за Шенген
Обновена: 19 фев 2022 20:09 | 19 фев 2022 19:58, Веселина Йорданова
224

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че думите на премиера Кирил Петков, че евролидерите нямат доверие на България за Шенген, не са атака само към ГЕРБ, а към всички предходни правителства.
Още по темата
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала. Лъже председателят на европейските социалдемократи Станишев, Вигенин и още куп хора. Това да ходиш и да си срамиш държавата, не е нито национално отговорно, нито е правилната политика", изтъкна Борисов.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
10
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Като какво се изказва Боко? Като индивид които се отказа от гласовете за него и отказа да стъпи в парламента където да му задават неудобни въпроси? Има си говорител на представителите на партията и името му не е Боко! Да ходи да си гледа тиквите в Банкя или поне един път в живота си да покаже някакво подобие на отговорност и да поеме вината си! За какво се кандидатира този комунист като накрая ще се отказва от мястото си? И кои му позволява да се изказва от името на депутати от парламента?
82
11
 
19
 
! Отговори
Пешев преди 2 години
Кирчо каза истината, а Борисов е известен като шут и патологичен лъжец. Ще го пращаме в Анадола на гурбет.
81
22
 
12
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Борисов е ЛИДЕР Борисов е Политик Борисов еДемократА тези подмяната служебните превратаджии назначените с венецуелските машини са ПОЗОР Такива Ненадеждни Такива некадърни Такива Грабители Досега България не е имала Българио дръж се
80
10
 
20
 
! Отговори
Минус за Петков преди 2 години
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала." - Кажи верно? Кой говори така за собствената си държава? Или не я възприема като неговата държава, че да я закопава така с думи. Или Петков е супер неопитен. И в Македония където отиде при тях едва ли не да им се моли да влязат в ЕС, това също беше анти-българска постъпка. Все пак мисля че е от неопитност, но все пак?! Никой в ЕС не си говори сам против държавата? Опитай да обвиниш италианци в корупция и гледай как ще те наредят?
79
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той кирчо е ампутиран от чувството и усещането за срам, ако не беше така след гафовете и лапсусите които направи щеше да се застреля, що се отнася до Шенген Борисов и ГЕРБ ни вкараха в чакалнята му защото покриха определени изисквания, а Кирчо, кокорчо и СиЕ ще ни изкарат от там, с Вицета и министри на икономиката като Импексова, която доскоро ни плашеше с еврото и Шенген това е неминуемо, а и кредитите за милиарди ще ни вкарат в дългова криза, която е несъвместима с претенции за Еврозоната
78
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Бойко, ти козируваше на портиера в Европаламента, щото е в униформа бре.. Ти ли говориш за посрамване на България?
77
6
 
19
 
! Отговори
мак преди 2 години
Пък тоя, който посрамвал България. Козирувал на по-силни от него и доведе страната на последни места в класации всякакви. Това ако не е просрамване, здраве му кажи.
76
6
 
11
 
! Отговори
5 млн преди 2 години
Няма да ги правим на въпрос. Шайката да връща милиардите, иначе натискаме рисет и почваме пак от 44-та година.
75
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце ти 12 години срамиш държавата пред света! Незнам кой ще може да те надмине само за 1 година. Ти си дал всичко от себе си. Къде ли не си посрамил България..
74
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само надига глава, а пак ще управлява!
73
16
 
13
 
! Отговори
А НИЕ НЯМАМЕ ДОВЕРИЕ преди 2 години
на хора с изявена умствена недостатъчност-като:.. РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ.....
72
8
 
14
 
! Отговори
Бати ви Боко преди 2 години
Вижте кво - само аз мога да срамя България щото съм ***! И понеже всички го знаят - не ми връзват косур! Исторически погледнато - всеки Кралски двор (ЕС в случая) си е имал Придворен Шут - да го весели!
71
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се извикат всички, ще се направи ДНК анализ. Мата Хари, Барселонката, баща и, ще се разпитат като свидетели под клетва. Ще се провери, когато падне Гешев. Само Гешев пречи на истината.
70
5
 
9
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
ИМА репресии Сега В България ИМА И ЕВРОПА ВИЖДА ЧЕ *** ОТ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА СЕГА РЕПРЕСИРАТ ЗАПЛАШВАТ ЛЪЖАТ ЗАТОВА ПАРИ ОТ ЕВРОПА НЯМА
69
14
 
12
 
! Отговори
Баце, преди 2 години
не се помотвай,ами се стягай и хващай юздите,че тия съвсем погребаха България.Ако още чакаме и нас ще ни уморят с тая инфлация и безхаберие. Прав беше ,като каза ,че тия не велоалея,ами и къщичка за птички не могат да направят.
68
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затворът го вика.
67
13
 
5
 
! Отговори
Юнкер преди 2 години
Ние искаме млади момиченца да ни управляват! Резултатите са очевадни!!!
66
8
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
ДО ИВАЙЛА Бакалова ЛИ Опряхте Лъжците ТАЗИ нали трябва да оправдава оня от който черпи милиони ТАЗИ ли ще слушам лъжите и И КАКВО като Борисов има дете от някоя жена Ивайла като роди от ОНЯ БОГАТАШ Спрете се бе Хора Нямате ли си работа
65
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев отиде в Европейския парламент и ни посрами, че нямало правосъдие в България и той бил репресиран. На Кювеши ни издаде, мръсникътт.
64
8
 
5
 
! Отговори
Само Киро ни е преди 2 години
Патронче, продадено от евреите.