Борисов: Не е отговорно да си срамиш държавата!

Лидерът на ГЕРБ се ядоса на думи на премиера Петков за Шенген
Обновена: 19 фев 2022 20:09 | 19 фев 2022 19:58, Веселина Йорданова
224

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че думите на премиера Кирил Петков, че евролидерите нямат доверие на България за Шенген, не са атака само към ГЕРБ, а към всички предходни правителства.
Още по темата
"Кирил Петков вчера заявява в Брюксел, че досега България лъгала. Лъже председателят на европейските социалдемократи Станишев, Вигенин и още куп хора. Това да ходиш и да си срамиш държавата, не е нито национално отговорно, нито е правилната политика", изтъкна Борисов.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оппа! Къде косъм попаднал? В коя страна? Я да питам Мустафа. Имам български паспорт, но познавам ли, добре езика и историята на тази страна, където ме поставиха за премиер?
102
9
 
4
 
! Отговори
Търся преди 2 години
Grinder за една нощ.
101
17
 
16
 
! Отговори
Сериозен преди 2 години
Кирчо е с очевидни ментални проблеми и вече представлява сериозна заплаха.
100
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
121 Преди си сътворихте "нашите моммета"- младите мутри на 90-те, сега зеленатавоня от ДС, си създаде "младите лъвчета", ха, ха, ха! Само че, лъвчета се оказаха парфюмирани котета, които още сучат и треперят при всеки полъх на вятъра. Все още им се играе, обичат да се смеят до захлас, обичат лукса, удобството, големите пари и да се перчат, без покритие.
99
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
122 Имаш предвид Киро ментата, който плюе държавата си пред света. Така ли, мисли да доведе инвестиции? Ще трябват години, за да се изгради добър имидж на страна оплюта от премиера си, който бе в две предишни правителства, при това. Освен това, всички европейски страни, без Холандия, Станишев, винаги са казвали, че България е изпълнила всички условия за членство в Шинген. Позор, за Киро ментата!
98
18
 
14
 
! Отговори
СРАМУВАМ СЕ.... преди 2 години
че България се представлява от РАДЕВ, РАШКОВ, ПЕТКОВ - субекти, на които силно им хлопа дъската и което се вижда от трагичните резултати в енергетиката, туризма, бюджет, инфлацията.....
97
13
 
14
 
! Отговори
replay преди 2 години
Това да не стъпваш и да подценяваш парламента не е ли срам за държавата? Тези млади лъвчета са подложени на враждебна атака от стотици въпроси в парламента, които въпроси са запазена марка на герб в стил ***!
96
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"евролидерите нямат доверие на България за Шенген" -- ако имахме сериозен премиер той щеше да блокира всякакви лицемерни изяви на тези европейски лидери, които просто ни саботират, доскоро същите подкрепяха криминала борисов. В ес играта е танто за танто, не може да им даваме нещо, а да не получаваме нищо. България трябва да почне да търси членство и в други организации за развитие на икономиката. Ес не е икономическа организация, а политическа, на българския народ не му трябват чужди политики.
95
14
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Да не му се сърдим на Кирето , може да е резултат от някай и друг инжекцион.
94
12
 
12
 
! Отговори
rew преди 2 години
герб с идването си на власт Шенген беше приоритет, за да не се случи, явно са лъгали европейците, управление на борисов е срам за Нас българите!
93
4
 
2
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Премиер!
92
13
 
8
 
! Отговори
Радка преди 2 години
Да си прибира Кирето. Само се джлемби и нищо не върши.
91
13
 
9
 
! Отговори
Кирето преди 2 години
Си играе и се хили като невнятен.
90
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсурдно е да кажеш за държавата си, че е лъгала европейските институции. Нали идват доклади от там. И те правят анализи. И оценяват, че България се справя с различните изисквания. ***!
89
12
 
6
 
! Отговори
КИРО преди 2 години
Е факиро на промяната.
88
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил петков е същото нищожество както и "лидерът на герб", криминал преоблечен като политик. Беше използван за отстраняване на мафията герб от властта. Когато му дойде моментът той също ще бъде сменен, сега трябва да се ръфат и омаломощават взаимно.
87
6
 
0
 
! Отговори
Брюксел преди 2 години
Е ограден с бодлива тел.
86
9
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До Абе: щом неговия подпис стой под документи, щом командва картофите от партия ГЕРБ да гласуват както той каже, значи носи и отговорност! Само по време на соца и в държавните агенции го има размиването на отговорност! Да е мислил като е бил начело, а не да приглася като клявка сега! Като сме се хванали на Зелената сделка благодарение на неговия подпис и гласовете на неговите картофи ще играем хорото и ще го благославяме за всяко увеличение и инфлация!
85
7
 
6
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Каквото и да става, пак Бойко ще е виновен.
84
9
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До си беше приел мандата които ти гласуваха привържениците ти и сега можеше да се изказваш от трибуната като представител на част от народа! В момента имаш право да се изказваш само като чистач на клозети или каквото там работиш! Трябва да му се забрани достъп до камера на този шизофреник и патологичен лъжец и национален предател! Дано скоро да последва съдбата на вожда си Бай Тошко!