Бизнесмен с разкрития за "Капитан Андреево"

Даде пример със свои камиони
30 май 2022 12:23, Росен Стойчев
29
Бизнесмен с разкрития за "Капитан Андреево"
Снимка: БГНЕС

"Масова практика е камиони да преминават границата без фитосанитарен контрол", заяви пред БНР Георги Василев, организационен секретар на Асоциация "Български пипер".

Той даде пример с негов камион, който е бил върнат от Ямбол обратно на "Капитан Андреево" заради неосъществен контрол от фирма "Евролаб".

Още по темата

"И на всичкото отгоре ме накараха да платя в брой. Аз исках да платя по банков път. Нека всички си направят извода кой събира милиарди в брой."Капитан Андреево" олицетворява мечтата на българите от времето на Солунската митница и не само", добави Георги Василев.

Той коментира темата за контрола на ГКПП "Капитан Андреево" след започналите проверки на граничния пункт.

Василев изрази мнение, че "фирмата "Евролаб" мами целия български народ и цялата европейска общност".

"Всеки тир, в зависимост от товара, преминава през различни перипетии, но технологията на крадене е ясна", коментира Георги Василев в предаването "Преди всички". Той описа конкретни действия на граничния пункт и посочи, че се начисляват многократно по-големи такси за услуги, например за товаро-разтоварни дейности. Трябва да струва 30 лева, а те вземат 600 лева. Това е", обяви Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво се случи с оня земеделец, който миналата година правеше бомбастични разкрития за бандата на оня с пилетата и за главния главатар Буда Тиквоний?
6
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на всички ни е ясно че са замесение едни хора отгоре и на гърба на пътуващия правят едни млрд лв за някакво си обливане с вода. цирка е пълен. може ли един такъв доходоносен бизнес да се дава на часна фирма, може защото е нашите хора. такива разкрития имаше още преди 3 години но овцете спят
5
0
 
43
 
! Отговори
... преди 1 година
Ха добро утро драги ми зрители! Че то там винаги, още от бай-тошово време си е кражби и измами! Колко пари има там идея си нямате! Навремето дори доган се опита да прилапа таз митница ама не успя! От там точат само определени хора и текющо власт имащите! По това колко са богати митничарите от тази митница можете а съдите от историята за министерството на веселието! Абе като цяло там са си милиарди левове месечен приход! Но не за държавата де! За определени хора, "наши" хора!
4
1
 
7
 
! Отговори
По преди 1 година
Известно ти е щото си в кериза
3
1
 
2
 
! Отговори
Пе преди 1 година
Далите се надпяват
2
0
 
1
 
! Отговори
Пе преди 1 година
Детските се надпяват не са добре дошли
1
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е ясно от години! Доколкото ми е известно там нещата се държат от бизнесмените Къро и Таки.

Спонсорирани публикации