Балабанов: Петков се стреми се към еднолично управление

Премиерът продължава разговорите за РСМ, каза депутатът от ИТН
10 юни 2022 11:03, Анисия Иванова
63

Депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов показа лист от работен тефтер на Министерски съвет с начертания собственоръчно план на премиера Кирил Петков за интеграцията на Република Северна Македония в Европейския съюз.
Още по темата
"Това е поредното доказателство, че това, което казахме преди повече от 2 месеца в публичното пространство, че министър-председателят води друга политика, извън тази, която обедини всички политически партии. Решихме да прекратим тази агония, защото всичко, което се случи в последните месеци, беше с натрупване, трябва да казваме истината каквото е. За съжаление, още в началото на коалицията ние си мислехме, че с тези хора, които подписахме това споразумение, трябва да гледаме в една посока", каза депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов за "България сутрин".

Той е категоричен, че твърдо застава зад думите си.

"Чашата на търпението преля. Ние се опитвахме през всичкото това време да ревизира позициите си, да направи всичко възможно, за да може България да има обща позиция по темата. Неговият екип продължава разговорите в друга посока по отношение на РСМ. Не чу много неща от нас, стремейки се към еднолична власт на управление, към погазване на Конституцията и работата на парламента.", допълни Балабанов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му това е само част от нещата, които тепърва, ако се наложи, ще се покажат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
до тоя преди 1 година
с капитан андреево, ти знаеш ли къв цирк е там... абровски е ходил, каза как се внасят зеленчуци от турция и как се правят проби... това няма да ви го покажат масмедиите оФчици, ама ти си *** най-вероятно...
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Итн са развеи прах
42
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Циркът ще е пълен ако групата на ИТН се разцепи и част от депутатите подкрепят правителството.Има голяма вероятност това да се случи.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все си мисля, че тия дето са откраднали милиарди, няма да искат да ги връщат, така че Кирчо има много могъщи врагове и даже народът е срещу него. Статуквото ще победи и пак ще си е по старо му.
40
3
 
6
 
! Отговори
перко преди 1 година
КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ!
39
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Петков се стреми да направи съдебна реформа или поне да има някакъв контролен орган в тая съсипана държава, но предателите в парламента са повече.
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На славету и компания пожелавам да се чувстват толкоз зле, колкото изглеждат
37
2
 
5
 
! Отговори
Гоче преди 1 година
А слави каза взеха лабораторията на пускаме. Това не е ли еднолично. Остави майките без добавки.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН имаха шанса да съставят правителство и да управляват...и кого предложиха..какви кадри и програма предложиха- освен селски сценаристи с пръстенчета които да остроумничат и плюят денонощно и да си чешат логореята - какво може батмана славиТова да не ти е да продаваш мартеници или пошлата пародия по тв..някои разбраха че не им е мястото там да маат *** и пръстенчета и се отказаха..
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На такъв павиан нищо не се дава. Нито се пише на лист хартия. Павианът ще грабне листа и ще избяга да го развява пред другите маймуни. Павианът трябва да се държи на една тояга разстояние. В отделен вагон и в клетка. Грешката е, че са го пуснали при хората на път за Киев.
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този павиан уби хиляди българи с пропагандата си против маските, ваксините и ковида.
33
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната и свалянето на Боко и Доган от власт започна да не ни харесва. Бойко и Доган хранят добре. Първо, второ, трето. От спиране на корупцията ще спре икономиката. Кой ще строи без корупция и без кражби? Защо да строи? Корупцията е маслото в двигателя на икономиката на България.
32
1
 
11
 
! Отговори
Ламбе Трифоновски преди 1 година
Този младеж се оказа скрита лимонка, използва протеста за лични цели.
31
14
 
8
 
! Отговори
перко преди 1 година
А вие какво очаквате от човек който още т повата си като министър е е нарушитл на Конституцията? Незабвна оставка на Харвардскит мошеници!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко банан, отпусни малко бате, много лошо гледаш, много си намръщен.
29
2
 
18
 
! Отговори
123 преди 1 година
Еднолично хахаа.Нима Славчо не излъчи кабинет на малцинството само със свои ***.Къса памеет.
28
6
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ами че те всички се борят за еднолично управление! И превратаджията Радев иска той да дърпа конците, и Кики Кривата уста иска той да е най-отпред, и Слафчу иска като Дарт Вейдър да се появява от време на време по фейса, и да се прави на незаобиколим фактор! Много вожд,малко индианец! Всички се намирате за по-големи "мъже" от Борисов, но не сте му и на малкия пръст по постигане на резултати ! Лесно е да се плюе и залива с помия , друго е да се управлява държава;
27
1
 
16
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ходете си славчоо видяхме че не ставате!Спечелихте и се скрихте,безотговорно.Сега вкарвате държавата пак в ръцете на радеФ.
26
5
 
15
 
! Отговори
2-ри Терминал преди 1 година
Чалга партията ИТН си свърши работата - Обра анти-Гроб вота и взриви първото правителство необвързано с гробо-депесарската мафия. Мафията се завръща на власт. Честито на печелившите.
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еднолично вика хахах то вие искахте еднолично ... и защо само няколко от итн говорят другите... Хинивски примерно що не го сложат той да защитата славуна.?