Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве, написа тя във Facebook
Обновена: 8 юли 2022 09:29 | 8 юли 2022 07:40, Анисия Иванова
1066
Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията
Снимка: Facebook

Полицайката Симона Радева от Първо РПУ коментира нападките срещу нея заради жестоката катастрофа и нейното участие. Източници на разследването твърдят, че тя е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Още по темата

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа тя в личния си профил във Facebook.

Вчера стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Осигурявала му е „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1066
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
656
0
 
0
 
! Отговори
до 763 преди 1 година
Какво не е ирония? Първо долу пише златен душ, "тя" е писала златен дъжд , второ сигуено не е тя и 3-то Лиляна Павлова беше вицепремиер на Бойко! Тука да не сте 80-те % дебели не ами как беше?
655
0
 
2
 
! Отговори
ако не е ирония нали преди 1 година
До 762 Г-жа Лиляна Павлова: Уважаема госпожо, ако наистина не знаете, тук и сега не е мястото да Ви се обясни - доста е нецензурно!
654
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Девойчето е добро, ще го потвърдят и полицейските шефове на които е пуснала, за да стане полицайка.
653
0
 
4
 
! Отговори
Мое средно или твое преди 1 година
На хиляда коментара печели златен душ в сливенския!
652
0
 
1
 
! Отговори
Баба ВеЦе преди 1 година
Тази може да си татуира на лицето момченцето от табелката на вратата от едно време! Много ще и ходи!
651
0
 
2
 
! Отговори
Естет преди 1 година
Мисля да и събера коментарите от всички статии в книга и да и я пратя за спомен! Ще е луксозна със силиконови корици и ако има желаещи могат да добавят снимки и илюстрации! МОже да си хареса нещо за татус!
650
0
 
1
 
! Отговори
до 740 преди 1 година
Какви да сте адвокатите, като знам какви са съдиите и прокурорите! Пак ще ти обясня като на ... адвокат - вярвам и не споря, че може да се изисква от ФБ, но не и когато става дума за техни хора, което смятам, че стана очевидно! Явно си добър адвокат, щом хвърляш безпочвени обвинения вместо аргументи! Аз не ползвам такива нещо, освен ти да си ходил по дела от другата страна?
649
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЛЕЙДИ ЛЕНА - От 10 минтуи съм тук, нема живва душа .. ше сии хода.
648
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една бъгларка ... и един българин. Срам и позор.
647
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЛЕЙДИ ЛЕНА - Би и пуснал адреса, амаааа ... Преди бях постнал адреса на един, дето псуваше България, че го набараха скинарите, ама после ме мъкнех по съдилища и за това внимавам сега.
646
0
 
4
 
! Отговори
Ей хора преди 1 година
Ако това са ни полицаите, имаме сериозен, ама много сериозен проблем... мислите ли, че трябва да започнем да се въоръжаваме?
645
0
 
7
 
! Отговори
мис Чиста Съвест преди 1 година
За чиста съвест е трябвало да спреш автомобила и да се обадиш на 112, за да предотвратиш потенциални произшествия, а не да му подаваш наркотика в носа, докато кара с 200 с полицейски буркани ... КУXA ЛEЙКО!!!!!!!!!!! Сега си съучастница в двойно убийство
644
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахам чиста й била съвеста?! Ко речи?! Това е поредният продукт на мутренската ни демокрация и така неосъщественият ни преход и чалга "културата". Колко още такива Симони тип *** има с лопата да ги ринеш. Без грам мозък да не говорим за морал и ценностна с-***, безочливо и нагло същество! Гнус ме е да я гледам тая!
643
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май е време, а?
642
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 732 - Добре, ти ги разбираш. Само като си купуваш амфети по фейса, другия път, не се чуди "откъде знаят". Бил съм на 10 дела с такива доказатлества и всичко лъслва.
641
0
 
4
 
! Отговори
926 коментара преди 1 година
Ще успее ли да удари хилядарката? Тази е легендарна, заслужава приз "Златен Баджанак", защото е направила стотици мъже бадженаци
640
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази ураспия трябва да се съди като пряк участник в убийството на тези млади невинни момичета,тя в качеството на полицай вместо да попречи на този наркоман му помага за бягството и укриването.Тази трябва да изгние в затвора
639
0
 
2
 
! Отговори
до 732 преди 1 година
За тези хора или за дядо на 98 с нелегален софтуер? Има доста голямо значение! Като мислиш мисли!
638
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До аз - Не избори, а МАСОВО УВОЛНЕНИЯ. Нима ни "пазят"? Ккаво ще направи тая, ако се вдигнат *** на възстание или някоя улична банда се разбеснее и започне да стреля по улиците? НИЩО!
637
0
 
5
 
! Отговори
Стига Вече преди 1 година
Полицията и Пайнературата са знаели къде се намира от 1-вия час. Чакали са да го пусне дрогата. 4-5 часа след катастрофата излезе инфо по медиите, че мутрата има апартамент под Маринела. Всички са знаели къде е. Чакали са да видят как ще се развие обществения интерес и също са се надявали да го пусне дрогата, някъде към привечер на другия ден. Точно за това Ясен Тодоров се усмихваше ехидно пред блока на убиеца.