Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве, написа тя във Facebook
Обновена: 8 юли 2022 09:29 | 8 юли 2022 07:40, Анисия Иванова
1066
Полицайката до Семерджиев: Съвестта ми е чиста, вие ще си понесете последствията
Снимка: Facebook

Полицайката Симона Радева от Първо РПУ коментира нападките срещу нея заради жестоката катастрофа и нейното участие. Източници на разследването твърдят, че тя е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Още по темата

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", написа тя в личния си профил във Facebook.

Вчера стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев - палка и сигнална лампа. Осигурявала му е „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1066
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
676
0
 
1
 
! Отговори
Тежко Бъдеще преди 1 година
Тази пада от доста ниско, най-много да се ожули. Покровителите и обаче как падат.... малиии..... ще направят кратер
675
0
 
1
 
! Отговори
ДОНЯ АНИТА МЕЙЗЕР преди 1 година
ДО БОБИ ЛЕЩАРСКА: СТРАХОТНА СТЕ, СПЛЕСКАЙТЕ Я ТАЗИ КИФЛА.
674
0
 
0
 
! Отговори
Ей, сливенски перли! преди 1 година
Тази е политик, не я закачайте.
673
0
 
0
 
! Отговори
14 преди 1 година
СЛИВЕНСКИ ГЪБИЧКИ
672
1
 
2
 
! Отговори
Свир Колета преди 1 година
20 коментара и пишем ваучер за златен душ в Сливен!
671
0
 
1
 
! Отговори
Павел Скобарев преди 1 година
Браво, друсай още! Утре - 2000 коментара. Вдигай левел! Господа и госпожи съдии, дайте на момето един таблет в Сливенския, ще си умираме от смях с това чучeло.
670
0
 
1
 
! Отговори
1000 коментара преди 1 година
след 24 коментара празнуваме нов рекорд в коментарите. Тази стана най-коментираното изчадиe до момента, за последните 30 години. Е това се казва КЛАСИЧЕСКО ЧУПЕНЕ НА TЪПOMEPA
669
0
 
1
 
! Отговори
БКП на ген.Власов преди 1 година
Излезла е истината вече.............. Шофьора карал към гробището бил БЛИЗНАШКИ
668
0
 
2
 
! Отговори
допаминово чудовище преди 1 година
Тая докато го е писала това е била на поне една магистрала. Така става с наркоманите. Не могат да чувстват нищо, заради жаждата си за допамин. Нищо няма значение за тях. Точно за това, когато взимат се чувстват хора и по-велики от всички нормални, защото те си стимулират мозъка до степен на гъба, в която няма значение и смисъл нищо друго, освен да търсиш начин как пак да го стимулираш, ако може следващият път малко повече... Това са зомбита. Трябва да я намерим тази и да и приключим мъките .
667
0
 
2
 
! Отговори
Пешо истината преди 1 година
За нищото с татуировки ,очила и отрицателно IQ всеки коментар е излишен и под достойнството на всеки уважаващ себе си човек.ОБАЧЕ!!!всички експерти,кадровици, психолози и прочие специалисти в МВР одобрили назначението на работа на тази звезда във ведомството дали могат да дадат смислено обяснение за избораси, а?!?!?!
666
0
 
5
 
! Отговори
Пиле на Градус преди 1 година
Със силикон в мозъка толкова! Как ли щеше да е, ако можеха да татуират примерно морал, ценности, себеуважение! Няма да разберем! Друго си е да си най-развратната за 2018! Горди родители, на горда служителка на гордата полиция! Как беше - хора спрете, подарете цвете, истината днес е тази - нашата полиция ни пази!
665
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата ще се оправи когато пуснат ромите окрали кокошка и ги заменят с политици корумпирани ченгета и фалшиви бизнесмени.
664
1
 
0
 
! Отговори
от северозападО преди 1 година
До ЛЕЙДИ ЛЕНА: Мале Ленче добре, че ме светна! Айде оди си легай вече! Я ше си сипа една ракия!
663
0
 
1
 
! Отговори
смешници преди 1 година
с върли престъпници не хващат а мен са ме пребърквали за трева кражба на стоки от супермаркет и за стрелба с газов
662
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много грозни татуировки
661
0
 
3
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ЛЕНА преди 1 година
Уважаеми, Дами и Господа, Може защото ПП ГЕРБ дърпат конците НА ПРОКУРАТУРАТА, МНОГО са НАХАЛНИ особено техния лидер в град Банкя, прави се на чук, а е виден БАНКЯНСКИ БО.ЛУК !!!
660
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да назначат треторазрядна плеймейтка от околовръстнто в МВР?
659
0
 
1
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ЛЕНА преди 1 година
До от СеверозападО: Уважаеми, Господине, Вие, трябва да се ограмотите КУЛТУРНО, иначе Сте си лика прилика с тази ГЕРБАДЖИЙСКА КОКОНА и по разум и ВЪОООБЩЕ, СЪПРУГАТА ВИ НЕ ВИ Е.Е !!!
658
0
 
1
 
! Отговори
от северозападО преди 1 година
Аз па забелезАх, че таа и онаа на Лена Киро нещо много си приличат, имам предвид като интелект, само къде онаа не е татуирана, ама оно кък е тръгнало у Сливенския че си ги менкат двете.............така де, татуировките имам предвид!!
657
0
 
0
 
! Отговори
Г-жа Лиляна Павлова преди 1 година
До 763 : Добре, Уважаема, Уважаеми, щом тук не му е мястото, така да бъде, аз обичам да чета изписаното в коментарите от нашите противници и симпатизанти.