ПП призовават: Без маски на закрито в София

Служебният здравен министър да преосмисли мярката
5 авг 2022 13:44, Елка Василева
98
ПП призовават: Без маски на закрито в София
Снимка: архив, БГНЕС

"Продължаваме промяната" (ПП) призовават служебния министър на здравеопазването да преосмисли наложената мярка за задължително носене на маски на закрито в столицата. Това се посочва в съобщение, изпратено от пресцентъра на партията.

Още по темата
Според анализ, направен от ПП, няма обективни причини за задължително носене на маски навсякъде на закрито в столицата, дори само за 15 дни.

Анализът на ПП е на база данните за заболеваемостта с COVID-19 от началото на месеца, уточнява пресцентърът на партията. При общ брой хоспитализирани пациенти в цялата страна около 1000, с около 50 в интензивни отделения, това означава ползване на 10% от болничните и 2,5% от интензивните легла, аргументират се от ПП.

Кривата на заболеваемостта спада, няма натоварване на здравната система, няма риск за живота и здравето на пациентите и не се налагат допълнителни ограничения в София, особено в разгара на летния туристически сезон, традиционно концентриран извън столицата, се посочва в съобщението.

От пресцентъра на ПП припомнят, че планът на кабинета Петков за управление на ковид кризите, изработен с предишното ръководство на Министерството на здравеопазването, овладя напълно пандемията, без да се стига до затваряне на икономиката и натиск върху здравната система.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Канадскио ментърджия пак ли обещава светло бъдеще за родата си и Пиятелите си?
47
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отчаяни са явно , май едвам ще влязат в бъдещият парламент , повече от 6-7 процента приятели и роднини няма кой да ги подкрепи с толкова гафове и неможене, дори не са забавни като Борисов и омръзват бързо, доскучаха
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сейм олд шит звездите са думичката M O D E R A T -ORA
45
0
 
11
 
! Отговори
сейм олд шит преди 1 година
*** е член на ПП и по цял ден стои в Гриндъра с Киро, Асен и Спецов
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу лъжеца Киро и мошеника Бойко! Бандитите, въвели ковидтерора над българския гражданин!
43
9
 
7
 
! Отговори
Днес, манипулирате преди 1 година
И то неуспешно.ПП не призовават без маски на закрито,а призовават здравните власти да преосмислят решението.Че пишете неграмотно е факт,но че сте и фактически неграмотни и не можете да измислите казаното ,ми идва в повече.
42
1
 
28
 
! Отговори
Абе нали преди 1 година
Тея от ПП оня ден ни задължиха да носихме маски и то за цял месец. Новия министър ги намали на половин, а те сега призовават срещу тяхното си решение! Ега ти циркаджиите!
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така, нали те гласуваха тези правила.
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро лъжеца обещал да свали маските, ако го изберат пак. Верно бe...
39
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро пак се излага. Опитва да отмъкне електорат от копейкин. Много ги е страх завалийте, знаят че народа не се върза на ковид въдицата и ще гласува масово за някой, който ще отмени всякакви мерки.
38
4
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 1 година
Напротив, паметтта ни точно си е съвсем на мястото - гроб започна, а ПП продължи геноцида над хората. И двете са коп е лета на една майка - пр о ститутка от безпрачната й връзка с ковид мафията и САЩ. Помним, че само Възраждане бяха против този фармафашизъм. Те и никоя друга от сегашните парламентарно представени партии! И знаем, че гроб, ПП, ДПНС, БСП - все са продължения на пладнешките съсипители на България.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро простото излезна по-вреден за бегето от царо и дебелата свинкя.
36
0
 
13
 
! Отговори
Абе тея преди 1 година
Кви са не нали ПП ги сложиха тия маски на закрито даже новия министър намали от тва дето те бяха счожилинаполовина времето. Много са зле!!
35
0
 
17
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
ПП докато бях на власт гласуваха закона заедно с ИТН, ДБ, БСП, Герб и ДПС позволяващ на всеки пияница от РЗИ да налага каквото му хрумне(по точно каквото му заповядат), а сега пък били против ахахахахаха.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебелака от банки това и чака провалилите се ко пилета да се махнат и идва на бел кон.
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киртака пак краде и лъже - този път идеи на Възраждане. Той продължи политиката на гроб за тормоз над населението- сертификатната политика е най-жестокият геноцид, упражняван през последния век у нас. Дори соц-диктатутарат не е била толкова подла и грозна, колкото неговото управление. Късно е, ***! Ти си за панделата!
32
3
 
19
 
! Отговори
браво бе преди 1 година
до Алекс:Сега ние хирурзи ли сме, че сме с маски или сме на маскенбал?
31
1
 
9
 
! Отговори
Да слагат преди 1 година
Само украинци и ромите
30
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха, май Възраждане се оказаха прави, а, Продължаваме Предателството? Като ви свалиха от власт, изведнъж си позволихте да кажате истината за пръв път от 7 месеца. Жалка история.
29
1
 
13
 
! Отговори
Фъззаршданъ преди 1 година
Никога повече тази *** от герп и проклетата партия на *** и провалилите се пуфки.