Почина депутатът от ДПС Камен Костадинов

Причината е масивен инфаркт
Обновена: 28 авг 2022 17:08 | 28 авг 2022 13:38, Петя Славова
180
Почина депутатът от ДПС Камен Костадинов
Снимка: Bulgaria ON AIR

 Почина Камен Костадинов - водач на листата на ДПС от Великотърновски регион. Причината е масивен инфаркт, а трагедията е станала днес по обед във Варна.

Костадинов е член на ръководството на движението.

Също така ръководеше  и изпълкома на Българския футболен съюз.

Костадинов е роден през 1970 г. в Шумен. Няколко мандата поред той бе депутат от ДПС в народното събрание.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
25
 
! Отговори
6543321 преди 1 година
Продал се на ДПС,аллах да му помага.
76
13
 
4
 
! Отговори
Белата Златка преди 1 година
Аз от тоя лошо не съм видял.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Да се види (72) Умно !! БРАВО !! Ама редовия бълггарак не разбира тези неща!!
74
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има живи дето са докарали толкова беди на себеподобните, че е невъзможно да си изкупят греховете. Иначе са сладкодумни и ти обясняват, че трябва да си доволен, че ти бъркат само в единия джоб. Е Този беше от тях, ама раздаваше от парите / те си бяха от кражба, макар и документална/, комуто и колкото смяташе ръководството. Та затова имаме 300 медии. Прах и пушилка трябва да има, иначе ще хванем тоягите
73
0
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Анонимен ПОД НОМЕР 74.......ДА ТОВА ....."...., ОСВЕН ИСТИНАТА" СЕ "ЗАБРАВЯ" ,НЕ САМО ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ ЦЕЛИЯТ ЦИТАТ ,А И ЗАЩОТО ТАКА Е "УГОДНО" НА ЛИЦЕМЕРНОТО ОБЩЕСТВО ИЗГРАДЕНО ОТ НЕВЕЖИ СНОБИ ,ЗА КОИТО И БЕЗ ТОВА ИСТИНАТА НЕ Е ПРИОРИТЕТ.....ТЕ ,КАКТО СЕ ОТНАСЯТ С "ЖИВИТЕ" ,ТАКА СЕ ОТНАСЯТ И С "МЪРТВИТЕ"....И ТОВА НЕ Е ОТ СЪЧУВСТВИЕ ,ЗАЩОТО "ТЕ " НЕ ЗНАЯТ ,КАКВО Е ТО ,А ЗАРАДИ ЕСНАФСКИТЕ НРАВИ НА "БЛАГОПРИЛИЧИЕ" ,КОЕТО ИЗОБЩО НЕ ПРИТЕЖАВАТ !!!!
72
0
 
41
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
"Всички ще умрем",поради някаква причина ...По- важен е пътят ,който сме "извървяли" от първото проплакване ,до смъртта ,независимо от броят на годините ,които "пътят отмерва" ....Важното е "този път" да е бил извървян - честно и достойно ,а не като "измекярин"!
71
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган го е ваксинирал снощи. Тази сутрин ваксината е подействала. Следващият ще е Данчо Ментата. Изобщо агата е решил да се оттърве от кириакстефчовците и да залага само на турци.
70
0
 
32
 
! Отговори
дея преди 1 година
Днес предиобед във Варна в хотела, който е бил настанен Аква хаус, внезапно от масивен инфаркт почина Камен Костадинов.Снощи той бе на юбилея на депутата от ДПС Ерджан Ебатин. Днес към 9,30 часа той е пил кафе, малко след това внезапно получава масивен инфаркт. Пристигналите лекари не са могли да направят нищо друго, освен да констатират смъртта му.Позовано от "Афера"
69
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До боцко"тиква ти също си пътник" Всички сме пътници! Без изключение! Не забравяй! Ред няма! Не се знае на кой кога му е реда!
68
5
 
27
 
! Отговори
Кантарджиева преди 1 година
Ваксиниран ли е бил?
67
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100 девици няма да са, виж 100 *** може! Нека другите в ДПС се замислят има ли смисъл от безродната им дейност толкова години, след като всеки си отива в бял чаршаф!
66
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е работа или на Доган, или на Енимехмедов!
65
4
 
28
 
! Отговори
Десса до 999 преди 1 година
Всеки ден е подарък, независимо на колко си! А деца се правят с подходящ за теб по характер и визия партьор, а не с първия срещнат!
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сатовченски Само че в тази стара римска максима ние спестяваме най- важната част! " За мъртвия- или добро, или нищо.... Освен истината".
63
40
 
17
 
! Отговори
999 преди 1 година
След 40 годишна възраст, всеки ден е подарък от Бог. Затова най-късно до 20 годишна възраст трябва да си създал деца, че на 40 като станеш, вече да са си поели живота в ръцете. Аз закъснях, първото дете ми се роди на 23, а второто на 25. Трудно се гледат малки деца като остаряваш. Завиждам на хората, които на по 18 са спретнали две деца и като станат на 30, вече децата им на по 12.
62
3
 
47
 
! Отговори
Да се види преди 1 година
Данчо ментата,дето ядеше показно баклави- да иде да виде сега като го хвърлят тоя в земята-колко баклави може да вземе с него! Мислят си,че тук за 5-10-20 г.като се тъпчат и крадат и ще са вечни.И глупаците смятат,че тоя сега оставил за деца и внуци наследство.Оставил-дрън-дрън-който трябва ще им го прибере! А тоя -познайте на кое ниво в ада е?
61
4
 
30
 
! Отговори
Теодоро преди 1 година
ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ
60
8
 
46
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Колко милиона е краднал тоз Кемал :)))
59
9
 
49
 
! Отговори
Малкия мустафа. преди 1 година
Аллах да му даде 100 девици на чичо Камен. Голям мклионер. Се като идваше в джебел с мерцедеса и охраната раздаваше по 10 лева на всички деца и викаше - кат порадтнете за дпс да гласувате
58
8
 
45
 
! Отговори
Кен Ли преди 1 година
Браво! Утре чакам новината за Доган!