Причинилият катастрофата на Околовръстното бил с 35 фиша за скорост

"Пътна полиция" пуска допълнителни автопатрули на пътя
Обновена: 25 сеп 2022 16:01 | 25 сеп 2022 15:25, Красимир Ангелов
96
Причинилият катастрофата на Околовръстното бил с 35 фиша за скорост
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното в София тази нощ,имал 35 фиша за превишена скорост. Към момента не е установено той да е с други по-сериозни нарушения, съобщи инспектор Слави Лазов от "Пътна полиция".

Още по темата
Както е известно, заради скорост много над ограничението, спортна кола застигна и блъсна друга, като при инцидента загина един човек, а други двама бяха ранени.Водачът на спортната кола е отказал да бъде тестван на място за алкохол и наркотици.

По-късно е дал проба във ВМА.

МВР пуска допълнителни автопатрули по основните пътни артерии, за да осъществяват линеен контрол, съобщи още инспектор Слави Лазов.

Те ще следят за груби нарушения на пътя и агресивни водачи.

Причината са регулярните действия на полицията при празничните и почивните дни за контрол по републиканската пътна мрежа и автомагистралите.

Инспектор Лазов добави, че към момента движението е спокойно, като се очаква повече трафик при автомагистрала "Хемус" в района на тунелите. По граничните пунктове няма задръствания.

Още за тежкия инцидент вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бело ли е бил
29
0
 
6
 
! Отговори
Всички на 50% преди 1 година
Държавната администрация/служители са под всякаква критика, има съвсем малка част от тях които си гледат работата както трябва, но са подложени на страшни репресии и отношение от останалите..
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наше момче, семерджийче.
27
0
 
4
 
! Отговори
Позороратура преди 1 година
Няма по-сериозни нарушения от двойно убийство! Значи е добро момче да *** пускат! Пък и нали както казва той - те са някви французи!
26
1
 
23
 
! Отговори
JNS преди 1 година
"Към момента не е установено той да е с други по-сериозни нарушения, съобщи инспектор Слави Лазов от "Пътна полиция"! 35 нарушения!!!! Какво трябва да стане,че да се "установи" нещо по-сериозно? Те тия с 35 фиша за превишена скорост са "несериозни нарушения"! Ами евала на вас,ченгета!
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо според всеки младеж иска да става полицай - пълно е в Академията на МВР- за да пазят обществото и народа ли?! Да бе! Трънкии! За да си правят схеми на свобода, незакачени и непритеснявани от никого.
24
0
 
20
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Пародия, некомпетентност, корупция на всяко ниво. Тотална липса на държава, закони, управление и т.н.. Псевдо държавата е неспасяемо пикираща каруца, без капка надежда за спасение.
23
0
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Май е време затвора да се напълни с полицаи, съдии и прокурори. И пак после са престъпниците. Защото да имаш властта да съдействаш на престъпници в по-голямо престъпление от действителното.
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някакъв връзкарин е тоз. Да ви кажа, мой братовчед стана милиционер, граничен. Абе познатите не ги закачат, спрат ги за проверка, като разучат "чийя личност е" му казват, айде карай, и до другия път. А, като си съвестен и непознат - ще те спускат от забележки и тем подобни.
21
0
 
9
 
! Отговори
Заради преди 1 година
Корупцията в Мвр отново ще тероризират нас мирните граждани с безкрайните си и абсолютно без резултатни проверки. Каква тая абсурдна държава вече не мога да разбера
20
1
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Сутринта, фишовете бяха 29, не годините. Годините са 39, загиналият е на 64, спътницата му е на 62. Потвърждават същите цифри в момента и на брифинга от мястото на катастрофата.
19
0
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Не знам къде ги пускат тези автопатрули,но през нощта аз патрулка на Околовръстното не съм видял и подобни празноглави елементи си разиграват поршетата както пожелаят.По удобно е да се заложат зад някой храст и да рекетират чичото с голфо.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Работата на този с 35 фиша и това че мумията Слави Трифонов не си подава данъчна декларация и никой не ги закача е аналогична. Те са закриляни на всиоко ниво.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези е с протекции, щом се е разминавал само с фишове, а няма актове!
16
0
 
3
 
! Отговори
Има смисъл от форум преди 1 година
Прочетоха ни коментарите и тутакси се сетиха да направят брифинг. Дават го сега. От Околовръстното.
15
1
 
18
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Всички сме били свидетели как полицията пуска хора с служебни карти който извършват сериозни нарушения по пътищата.Там се крие кучето,хора.
14
1
 
17
 
! Отговори
До 14 преди 1 година
Сутринта беше на 29.. Между другото закриляните на високо ниво ГЕРБ-ДПС'арски хора прокуратурата не ги закача. Как си мислите че този се е отървал с 35 фиша? Просто са му сменяли актовете с фишове..
13
1
 
11
 
! Отговори
Въпрос на време преди 1 година
Ако държавниците не направят промени, народа рано или късно ще вземе правораздаването в свои ръце. Че сме овце и търпим това е ясно, но всичко е до време!
12
0
 
8
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
"Хлапето" е на 39г.
11
0
 
15
 
! Отговори
Алооо политиците преди 1 година
Стига плямпало само, вземете направете някакви ефективни поправки в наказателния кодекс ! Докато събирате само пари, богаташчетата ще си играят на мутри и ще си правят каквото искат, докато обикновения народ гине. И тези поправки не трябва да са само за законите по пътищата, а за всичко. Докато няма ефективни присъди, всеки ще си плаща и нищо няма да се промени !!!!