Бащата на Сашко: Отчаян съм, обявявам награда от 100 хил. лева

Мисълта, че Сашко няма достъп до вода и храна ме убива, каза още той
18 ное 2022 15:15, Нели Христова
113
Бащата на Сашко: Отчаян съм, обявявам награда от 100 хил. лева

"Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците и на абсолютно всички, които се включиха и търсят Сашо. От два дни разговарям с приятели и тъй като времето напредва, а аз съм отчаян и съм на ръба на силите си. Искам да обявя награда от 100 хил. лева за този, който намери Сашко и го доведе или, ако той е в някакво безпомощно състояние, да посочи поне мястото, на което може да бъде открит". 

Това заяви пред журналисти бащата на изчезналия Сашко от Перник нотариусът Александър Цветанов

"Сега няма да го мислим. Човекът е важен, парите не са важни. Не искам да коментирам какво влиза в тази сума, важното е да намерим детето", добави той. "Ние не говорим за някой, който ни се обажда по телефона, а за този, който намери Сашо и го доведе."

Александър Цветанов също заяви, че с майката на Сашко поддържат контакт, като отхвърли твърденията, че майката е имала желание да вземе детето при себе си и заяви, че е разведен от три години и отговаря само за собствените си действия.

До сега никой не е търсил бащата на изчезналия преди 8 дни Александър, за да иска откуп, но все още една от версиите е отвличане. Именно към нея го води и бащинското му чувство, защото по негови думи детето има добра ориентация и не е склонно да избяга.

"Една от версиите е, че детето е отвлечено, но не може да се потвърди тази версия.  Аз имам такова чувство като баща, защото той е добре с ориентацията, в добро физическо състояние е. Той знае кое е неговото магазинче в мола, няма да се изгуби, той може сам да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е отвлечен. Никой не ме е заплашвал", уточни той.

"Той говори, но с по-кратки изречения", добави бащата и обясни, че детето пие специални медикаменти, но здравословното му състояние е добро. В училище той се разсейвал, затова последните два дни преди да изчезне, не бил в учебното заведение.

Александър Цветанов отрече да е имал конфронтация със свои клиенти.

"Мисълта, че Сашко няма достъп до вода и храна ме убива", каза бащата. "Нямаме време. Времето тече и трябва нещо да се направи."

Сашко, който е с тежка форма на аутизъм, изчезна в петък – 11 ноември, в района на Профилакториума в града. Издирването на 12-годишното дете продължава, работи се по всички версии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
9
 
! Отговори
Този е убиеца преди 1 година
Този най вероятно е видял сметката на детето и е направил нещо с тялото.Изобщо полицията да го смаже от бой за да каже къде е тялото и какво е направил с детето.Такива психопати *** като този невменаем поглед говорят за особенна наглост и дързост при извършено тежко престъпление.Извършете обсттойно изследване в баните в тоалетните и помещенията на този уруд и вижте какви химикали ползва и има там и му свалете GPS данни от телефона за последните 3 месеца см по см къде е ходил и какво е правил.
69
2
 
11
 
! Отговори
Съмнения... преди 1 година
Започвам вече силно да се съмнявам в "бащаткото", особено след обявената "награда", мисля, че детето или останките му няма да бъдат намерени без помоща на "таткото"! Много е "мътна" тази история... Дано да Греша!!!! Искрено се надявам да Греша!!!!
68
1
 
2
 
! Отговори
До 68 анонимен преди 1 година
Госпожице като сме глупави а ти умна защо пишеш спри се
67
0
 
4
 
! Отговори
Възмущавам се преди 1 година
До 68 а как го видя или и я вися на визия че не мога да се сетя май ти говориш глупости и не пиши повече
66
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вода има нявсякъде. И аз съм щастлив човек, че съм близка до най големите в Сондажите на вода нефт газ в Българие и по света.Но скоро и вода няма да имате...А Ванга е казала .. водата ще стане по скъпа и от златото ще я затваряте в буркани.Хора като мен и мои близки приятели умни интелигентни с висше образование с цял живот опит четене и с възможности.. недоумява как може да сте толкова прости и глупави и невъзпитани огромна част от гражданите.Американците ви се чудят.
65
2
 
8
 
! Отговори
До 73 преди 1 година
Не само в погледа,всичко което прави доказва,че нещо крие!
64
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умният. Интелигентният искащ да помогне човек.Защото всички вие сте свързани от Енергията без значение дали се познавате и на какво развитие сте /а като гледам е много ниско по голям вирус от тоя няма за човечеството неговото духовно неразвитие/.Няма да пръскате НЕГАТИВНАТА СИ ЕНЕРГИЯ СЪДЕЙКИ ЛИЦЕТО Х. И ГОВОРЕЙКИ ГЛУПОСТИ. А ЩЕ СЕ ПОМОЛИТЕ. КОЙТО ИМА ВЯРА И ЛЮБОВ КЪМ БОГА СЕ ОТГОВАРЯ НА МОЛИТВИТЕ МУ. АКО ЗНАЕТЕ КАКВО Е БОГ! - Което ме съмнява въпреки че идвате оттам произлизате.
63
1
 
5
 
! Отговори
Възмутена преди 1 година
До 50 защо защитаваш бащата сигурно не му е лесно но нещо в погледа му има както по надолу някой каза и овърта
62
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОСТИ ХОРА С КОМПЮТРИ ! Бэлгарското население глупаво просто невежо неосъзнато.
61
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименМъдрият човек говори защото има какво да каже. А глупавията защото трябва д акаже нещо!- ПЛАТОНТи си позволяваш да ми говориш че дрнкам глупости,ама не знаеш коя съм.. светлини години от теб в образование визия осъзнатост знанния.. само това което знам за Висшия разумен свят и е казано от Ванга Дорин Върчу Дънов и много други .. мога да ти затворя устата. Не понасям простолюдие. А ти си такъв .Вие много сте такива немислещи ограничени физически консуматори.ДУХОВНО БЕДНИ
60
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Време е да започнем да мислим, защото е глупаво, неморално и дори пошло, в някакъв смисъл, това нещо. В днешните развити времена, достатъчно добре развити, при всичките им странности, ако мога така да ги нарека, да изчезне дете с аутизъм не е нормално.
59
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащата е бил на детектор на лъжата. И е преминал успешно. Човекът е интелигентен нотариус благ смирен добър- на енергийно ниво може да се усети.. но повечето хора са на ниско ниво на осъзнатост и не могат те са свикнали да виждат и общуват с агресивни злобни арогантни иневъзпитани хора каквито предимно след 90 та година се раждат и възпитават в Блгария. А и вие сте такива трсите зрелище. Ама има благи добри и смирени хора и такива трябва да сте всички. Учене се изисква от човека на Земята.
58
1
 
8
 
! Отговори
Възмущавам се преди 1 година
Вече и аз тоя татко и в погледа му има нещо незнам и тука търсете пък там дано скоро всичко се изясни
57
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЧовек може да живее без храна. Най големите йоги в света н е ядат какт овие консуматорите които не занете че Великден е празник на живота че Животът побеждава смъртта каквато няма! Тя е на тялото само. Хората имат много животи. в различни тела казва се прараждане за да си учите уроците изплащата израствате.Затов асте тук и да вършите делото на Исус. Някои напреднали души и хора в развитието си могат да издържат на сънчева светлина енергия. Водата има навсякъде.
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пламен Бончев: Беше ти там само ,че виртуално!
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Злата мащеха е казала на бащата да прати Сашко в гората. Пари има, не е от бедност, като бащата на Хензел и Гретел. Има пари, има вече свободно време да пътува безгрижно със злата мащеха.
54
6
 
0
 
! Отговори
Пламен Бончев преди 1 година
Аз бях там ти не беше няма смисъл от теб
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пламен Бонев: Взимай си хапчетата и лягай да спиш ,че хората станаха на луди да обикалят на където ги засили из горите тоя шантавия!
52
1
 
9
 
! Отговори
Вече преди 1 година
Ставате банални тоя бащата наистина овърта и разиграва дано се разбере скоро всичко
51
2
 
6
 
! Отговори
астора преди 1 година
Предлагам на хората доброволци а и на хора които се интересуват, да сьбереме пари и да платиме на частна дедективска компания която вярвам ще намерят детето. Ей бога ми сигурно има богати хора на които не им е безразлично .

Спонсорирани публикации