Гонка с нелегални мигранти в София, полицай е тежко пострадал

В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти
Обновена: 22 ное 2022 08:09 | 22 ное 2022 08:05, Елка Василева
62
Гонка с нелегални мигранти в София, полицай е тежко пострадал
Снимка: архив, БГНЕС

Катастрофа в София стана след гонка с полицията.

Инцидентът е станал малко след 7 часа тази сутрин, на влизане в столицата от АМ „Тракия” в посока Казичене.

При сблъсъка е ударен полицейски бус, а един служител на реда е пострадал тежко, предаде Нова тв. Полицаят не е бил контактен.

В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Америка пострадалият нямаше да е от полицаите, ама те нямат българския "професионализъм"..
47
1
 
2
 
! Отговори
Уволнения на турци преди 1 година
Трябва да изхвърлят турското заптите- Халид Аптарман, сложен от Б. Борисов в Четвърто РПУ, в Меден РУдник в Бургас... От такива турски ШПИОНИ започват проблемите.
46
0
 
2
 
! Отговори
Мачкай преди 1 година
Какви мигранти бе ???? Мигрант е българин местещ се от един, в друг град в България..Туй са Ислямски башибозуци- Нашественици...Тия ги УБ.ИВАХМЕ при ОСВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария през 1878 г...Като уб.ият( заст.релят или заколят) такъв арабин, или ***, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария...И НЕ е работа на полицаи да се занимават с такива...А Армията и военните трявба да ги чакат с автомати, калашници и картечница.... и директно да ги застрелват !!!
45
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 40 Шипове ли ? Ами полицаите знаят какво да правят ,НО Е ЗАБРАНЕНО . Нали е демокрация ? А ти що се правиш ,че не знаеш това ?
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който нож вади, от нож умира. И възрожденските акъллии също
43
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Военните пенсионери от Възраждане още реват по соца, който им беше дал власт да тормозят войничетата, за да си избиват комплексите. Сега искат да си върнат властта с тормоз над всички антипутинисти. Ако тук стане война, първи ще хукнат през турската граница, даже към Сирия, щото ще имат черни печати за другаде.
42
3
 
2
 
! Отговори
До 43 преди 1 година
Ами ако така действаха срещу нелегалните български гастарбайтери като теб и ги стреляха на месо? Да, всеки има право на мнение, но не бива да се излага с правописа му. "Не мога" се пише разделно. Пускай си образователните клипчета от платформата "Уча се". Ще имаш повече тежест, ако се образоваш.
41
6
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Тия лозунги сме ги слушали на всяка петилетка по времето на така наречения Развит Социализъм. Та един, ром у село, откpадна, зaкла, одpа, опeче на шиш и изяде един кaтъp, като закопа кoкалите с всички мaгapeшки почeсти и ги зaтрупа с кaмъни. Рома забогатя от кpажби на кaтъpи.. След 100г, учени, историци при рaзкопки откриват човешки скeлeт прeгърнал скeлета на кaтъp и една чеpвена пeтoлъчка. Нaходката я кpъщават Кaтър Кoмyнист от епoхата на рaзвpата след епохaта на клaтикypeцa - Чaлгaтa!
40
2
 
6
 
! Отговори
СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ преди 1 година
K. Kостадинов от Възраждане е за стрелба когато има нелегално нарушаване на границите, да се пусне слаб ток с предупредителен звук и граничарски кучета и възстановяване на заставите. Преди беше така и нямаше нарушения. Иначе сме разграден двор.
39
0
 
9
 
! Отговори
АК-47 преди 1 година
Докато не се промени НПК и да се осъждат по бързо производство без право на обжалване всички каналджии, водачи на бусове, камиони, коли превозващи нелегално имигранти на 20 години затвор нищо няма да се промени. Но може би няма да стане, защото всички висши органи, от които това зависи са замесени в този бизнес
38
3
 
20
 
! Отговори
гражданка- майка преди 1 година
Господа ръководители на министерство на вътрешните и външните работи, - я се стегнете. Нови стратегии с планове за дисциплина, подготовка, оборудване, облекло, поведение, политика, отношение на служителите ви на реда- дето го няма. Защита на овдовялата ни и насилена Родина. Ми бомби може да пренесат и да гръмнат важни стратегически сгради- Пу, да не дава Господ. Крайно време е да действате, за защита на населението и държавата ви се плаща !
37
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Немога да разбера колко още служители трябва да пострадат или загинат за да се стреля на месо ! Крайно време е сирийци, украинци, гастербайтери и всякаква свилоч да бъде рекултивирана в държавицата ни ! Докато не заиграе сопата кучето ще хапе....
36
3
 
20
 
! Отговори
Всичките ДПС са преди 1 година
Нелегални във България и да се изселват от тука.
35
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А допреди 30 години имахме милиця, която за разлика от полицията работеше, имахме армия, нормално въоръжена и най-вече - пазехме наистина границите си. Пазехме и държавата си. Сега сме просто една територия, окупирана от НАТО, поле за военни тренировки и източник набезплатни доходи, като всяка друга колония.
34
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига бе! Не може да е истина! Полицейската глупост у нас явно е наистина безкрайна! Как не се научиха да поставят шипове и да стрелят в гумите?! Защо не обясняват причината, поради която не ползват нормална позволена и ефективна техника? Как може такава некадърност. И една и съща грешка да се повтаря до безкрай! И тия хора пари вземат! С животи си играят! Ужас!
33
3
 
33
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Трябва да гласуват законв за тежко наказание за трафик на хора, 10 години в затвора. И да ги съдят по бърза процедура. Като ги елиминират по този начин, следмащите ще се замислят дали им се гние в затвора. Ама 10 години, не по-малко.
32
2
 
23
 
! Отговори
Представяш преди 1 година
ли си да си минават границата ей така... с експлозиви в чантата... та чак до столицата да стигат!...
31
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Егати държавата , да стигнат чак до столицата , и там да ги гониш ....????Какъв го дирят тогава граничните по границата , явно им осигуряват спокойствие за да стигнат до София .
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе тия тъпири не си ли взеха поука от случая в Бургас, ами пак са тръгнали да спират камикадзето с бус в който е имало полицай. Ей *** народ!
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми да са гонят само да взимат ОГРОМНО ГРАМАДАНСКИ заплати с едното средно и без да правят абсолютно нищо по цял ден нИ става!