Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя
26 мар 2023 11:21, Александър Попов
296
Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно
Снимка: БГНЕС

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки. Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: Илияна Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
В случае войны между США и Китаем у Вашингтона закончатся боеприпасы всего за один день столкновений. Об этом сообщает The Wall Street Journal. -----////------- И? :))))
39
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почнеш ли да се дърпаш от влиянието на Русия . Ще ти става страшно. Руските слуги в България се чувстват сигурни и добре платени. Винаги са в схемите на корупцият и не ги пипат. Двойното им гражданство ги пази . МВР не ги закача.
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС минава на обща енергийна система от соларни панели и вятърни турбини.
37
5
 
5
 
! Отговори
аз във натовска дър- преди 1 година
--жава ли живея или съм *** на Путин ? За такива изказвания службите трябва да се самосезират ! Това е руска пропаганда България е членка НАТО всяка тяхна дума е във услуга на руската война ! Още повече че Русия не сяда на никакви преговори -Целта е превземане на Украйна Йотова иска Б-я да е неутрална да но това е невъзможно -тя трябва да напуснве поста защото е висш командир на натовска армия ,а това е против нейното мислене !Ако иска референдум да го прави -НО- ТЕ са малко 15-20 % !
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възможно е до края на годината практиката на мобилизация да се разпростре и върху украинките
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То щото българите много са вързали и цъфнали, а не като Занзибар, но в ЕС всеки българин стои много по долу от който и да е африканец и арабин.
34
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Навън е 21 март и Бахмут все още не е превзет от руснаците", добави Кърби. Американецът каза още, че каквито и приоритети да си постави президентът Зеленски във войната, той ще получи всичко, от което се нуждае, "където и да реши да се бие". Единственото което се иска от украинците е да решат да се бият и да продължават да се бият, няма значение къде, а свободните демократични медии ще информират демократичното западно население за унищожени хиляди руски opkи и хиляди руски танкове дневно.
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В случае войны между США и Китаем у Вашингтона закончатся боеприпасы всего за один день столкновений. Об этом сообщает The Wall Street Journal.
32
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко бе 33, то за нашинките умнокрасиви нищо българско не е свято. Утре и знамето на Занзибар ще забучат не над общината, а направо над парламента. Щом им е дадена заповед, те изпълняват. Не влизат в Парламента да защитават народа, а да изпълняват поръчки на тоя и оня. Какво се пробваш да наливаш мозък в празна кратуна? Дай им да кряскат по жълтите павета и като орангутаните да се блъскат в гърдите че са умни и красиви и гледай как хвърчат цените, докато даваме оръжие дето уж не даваме.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия не само успя да неутрализира нечувания санкционен удар, който никоя друга страна в света не можеше да издържи. Уверено напредвайки на фронта, страната едновременно строи къщи, прокарва пътища, развива се, търгува и постига успех.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно изпълнение на всички социални задължения, увеличения на пенсиите, нови придобивки, различни помощи и програми за подпомагане на мобилизирани хора и техните семейства. Днес четирите нови региона на Русия се присъединяват към всички тези програми. Например капиталът за майчинство ще бъде изплатен там на всички семейства, в които е родено или осиновено дете от 2007 г.
29
8
 
9
 
! Отговори
Фен на Ники Джъстис преди 1 година
Така е. За *** става все по-страшно. На път е неговия военнопрестъпен оркестър да бъде отблъснат от Бахмут. Килията на Милошевич го очаква. А кремълската марионетка Радев я очаква достойнство място на политическото бунище на България.
28
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
29 и какво ти е убеждението, я обясни. Да сложиш чуждо знаме върху столичната община, какво убеждение трябва да имаш? Нали сте големи познавачи на правото. Я да обясниш по правните закона какво значи чуждо знаме върху общинската сграда. И защо, когато сме се освобождавали нашите са махали турското знаме от общините? Защо когато руснаците побеждават нацисткия режим слагат руското знаме над Бундестага? Какво точно казвате с украинското знаме над СОС? Обясни убежденията си, хайде!
27
1
 
1
 
! Отговори
До морски преди 1 година
Да не е било през южния полюс?
26
10
 
9
 
! Отговори
руска капитулация преди 1 година
втората световна война ни научи ,че най-доброто лекарство за малки диктаторчета е яко бой. Мир ще има когато дойде руската капитулация.
25
3
 
12
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
Има разлика межу военолюбци и хора които си дъжат на убежденията. Ама вие ония дет си знаете, че наведена глава сабя не я сече няма как да го разберете.
24
5
 
8
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
Избирайте си руски имена! Аз си харесах, Краставичук! Като сърп и чук!
23
7
 
14
 
! Отговори
До Морски преди 1 година
Ние сме реална цел за Русия и без да правим нищо :) ама явно още въртите ония манти за братство и тн глупости :)
22
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какво се косите бре? Още 1 седмица и си избирате военнолюбците и после нито един младеж навършил 16 г да не е посмял да напусне територията на БГ. Защото подлежи на мобилизация и е длъжен да брани украинското знаме дето се вее над Столична община, все едно е киевска тая община, видиш ли! Споко народе! След 10 дена всички мамини пикльовци и техните татита ще знаят, че най-накрая ще станат войници, ще сложат зелената тениска като кумира Зеленски и ще умират за демокрацията. Слава Украине!
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато водеща на новини стане вицепрезидент....