Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя
26 мар 2023 11:21, Александър Попов
296
Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно
Снимка: БГНЕС

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки. Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: Илияна Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия успешно води война срещу колективния Запад. 50 държави, които участват в СВО, не могат да променят нищо на фронта. Украйна кърви и се задържа само чрез безпрецедентна военна, икономическа и финансова помощ от Запада.
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 63, хахах, то пътуването с тоя самолет, строен с тези "изцяло руски части и технологии", ще е 50 на 50! Или пристигаш или не
58
3
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Негово величество Боинг 757 не се произвежда вече от 20 години, руснаците сега почват да произвеждат аналога Му. Боинг 757 е самолет от 90-те години на 20-ти век.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпратете победоносните ви генерали иФатмаци на Източния фронт! Генерал Боко, генерал Радев, генерал Янев, фелдмаршал Волен, райхсмаршал Шкембе войводата и фелдфебел Джамбази да заминават във Бахмут! Само те могат да ви спасят от опасността и да победят Русия! Военни гении, като Наполеон, истински държавници и генерали!
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Си Цзипин: Сега се случват промени каквито не е имало от 100 години. А ние заедно движим тези промени. Путин: Съгласен. Си Цзипин: Моля, пазете се, скъпи приятелю. Путин: Лек път.
55
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До като има слуги на сащ и Украйна че е така ,много от нашите тв вземат пари за лъжи по повод Русия
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа приключи не само с руските газови доставки, но и с икономиката. Цените на енергията с 300% нагоре.
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Казан започна серийното производство на пътническия лайнер Ту-214, руски аналог на Боинг 757. Внестимостта е 210 пътника, далечина на полет 6500 километра. На производствена линия в момента са 5 самолета, които се строят изцяло с руски детайли и технологии. Самолетът ще използва руските двигатели ПС-90А.
52
3
 
5
 
! Отговори
А истината е преди 1 година
До 51, Европа така или иначе почти приключи с руските газови доставки, а според теб колко време ще е необходимо да се изгради тая "сила на Сибир" и как точно ще премине през Тибетските планини???
51
0
 
16
 
! Отговори
Права е Йотова! преди 1 година
С наближаването края на войната в Yкрайна ще става все по-опасно и все по-страшно за някои "миротворци" у нас...
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
55 от кредити, взети от Международната банка. Която не е изобщо международна, а е американска. И не е държавна, а честна. От там ги взима ЕС тия пари за да храни украинците. А после тия пари ги плащат децата на ЕС, в т.ч. и българските.
49
5
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Бившите членове на югославската армия също страдат - повече от тридесет хиляди случая през последните десет години. Основно диагностицират левкемия и мозъчен тумор. ------///------- Ами те сами си го направиха. И пак със съдействието и под диктовката на "приятелите" си от Москва. Руснаците ги съветваха и им продаваха гумени надуваеми макети на бронетехника, та НАТО да си хабяла боеприпасите напразно. Е, всичките натовски боеприпаси спукаха надуваемите танкове и се забиха в земята им.
48
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
43 Германия миналата година отчете 72% загуби от соларни и вятърни системи. Даваш ли си сметка колко е това 72%. Не случайно отвориха отново мините за въглища, защото завалийте си затвориха атомните централи. Миналата година вятъра над Германия е бил в пъти по-слаб, а дните с облаци в пъти повече. Какви ги говориш? Я виж докладите на тяхното енергийно министерство. Публични са. Чети преди да дрънкаш.
47
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Филипс" (Philips): Холандският производител на медицинско оборудване на 30 януари заяви, че ще съкрати 6000 работни места, за да противодейства на спадащите продажби.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ЕС от къде взима пари да храни 15 милиона украинци да си карат луксозните коли в Европа?
45
1
 
1
 
! Отговори
имам въпрос преди 1 година
Какво ще прави България, ако онзи се направи на подводничар и изплува на базата им в Камчия? Лелее, страх!
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БАСФ (BASF): Германският производител на химикали заяви на 24 февруари, че ще съкрати 2600 работни места, за да подобри конкурентоспособността си, предупреждавайки същевременно за очакван по-нататъшен спад на приходите поради увеличаващите се разходи.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силата на Сибир лиши Европа от последните й надежди. Решено е окончателно: ще има магистрален газопровод (МГП) "Силата на Сибир - 2"!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Сърбия има скок на онкологичните заболявания. Там, където са бомбардирани най-интензивно, всяка година един процент от населението умира от рак, предимно мъже на възраст 35-50 години. Бившите членове на югославската армия също страдат - повече от тридесет хиляди случая през последните десет години. Основно диагностицират левкемия и мозъчен тумор.
41
5
 
3
 
! Отговори
Български родител преди 1 година
По-добре детето ми да се храни от пшеница с обеднен уран и да се изложи на риск да се разболее от рак, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.