Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов

Предложението е във връзка с "Барселонагейт"
Обновена: 30 май 2023 19:56 | 30 май 2023 19:51, Анисия Иванова
312
Прокуратурата: Гешев да поиска имунитета на Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Б.Б. - бивш министър – председател и депутат в 49-то Народно събрание, съобщиха от прокуратурата.

Предложението е изготвено във връзка с досъдебно производство, известно в медиите като „Барселонагейт“, по което са събрани доказателства по смисъла на чл. 219 НПК за извършено престъпление по чл. 253 НК от народния представител /пране на пари/.

От доказателствата, събрани в хода на досъдебното производство, може да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
1
 
! Отговори
до 181 преди 10 месеца
Има, има слепи и глухи. Поне трима за сега. Или на принципа: "колкото по-зле, толкова по-добре'. Докато не ги застигне и тях.
160
8
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
Първо:..-Каскетя да побърза,докато не са му взели скалпа !..Второ-Така наречената "Барселонагейт" е казус,който НЕ МОЖЕ да бъде избистрен и решен !..Дори и да има некакво движение по него,след време резултата ще бъде:..-"В хода на следствието не се стигна до безспорни доказателства за действия,нарушаващи закона"..Второ:..-Много по-важен и по-лесно доказуем е казуса с далаверите на Боко,Влади и Божков..Има УЧАСТНИК в тях,който е готов да свидетелства..Има и други лесни дела,свързани с кражбите
159
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко в огъня, само да няма правителство. Кой тука е сляп и глух?
158
11
 
10
 
! Отговори
Ле-ле , преди 10 месеца
Рублоядите с какви болшевишки лозунги са тръгналида раздават правосъдие и да превземат властта! Очакват и техният трибун, Фелдфебелът Радев, да размаха юмрук, и отново да потекат парите от Дубай! А дано, ама надали! Нека се налаят! Ще им мине!
157
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ им спретнаха голем номер на харвардските т*пунгери. спор нема, ама герберастите са по-долни и от тех :)))
156
3
 
9
 
! Отговори
Край преди 10 месеца
До 174 Е те тоя Лъчо Мозъка е средностатистическия ковач на закони в България. Отвратителен плаз мо дий. По жалък е само Руди Гела.
155
3
 
5
 
! Отговори
НС2.0 преди 10 месеца
Моля ППДБ+ да кажат как ще гласуват ако има искане
154
2
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 10 месеца
Престъпници в затвора демек минимална швейцарска пенсия, минимална швейцарска заплата, тридневна или четириднедневна работна седмица, безусловен базов доход и тнт.Възход за народа демек падение за олигарси и политици.:))))
153
0
 
9
 
! Отговори
Лъчо Мозъка преди 10 месеца
9ти парламент ми е, искам да ударя 10ти юбилеен
152
1
 
11
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 10 месеца
И така всички престъпници, грабители на народа да трошат камъни и да връщат заграбеното, имоти, средства, острови, самолети и тнт. Скоро се създава партията на безпартийните и народа ще почне да живее, всеки българин ще има по-едно имение, остров, яхта, самолет и тнт:))))
151
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия бяха gyne u saщи, защо си сритаха магаретата?
150
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Партенки забавляват раята
149
7
 
26
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 10 месеца
Боко - Ти Си Предател - Сретан Йосич те Чака :)))))).........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
148
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Досега къде бяха тези доказателства?
147
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това е параграф 22! Как Гешев ще поиска имунитета на Борисов, като и неговият го искат, и Гешев е за затвора. Пълен цирк!
146
7
 
7
 
! Отговори
Биляна преди 10 месеца
Ха,ха,ха Значи Софийска градска прокуратура предложи на Гешев да поиска имунитета на Борисов, хайде бе, май е обратно Я стига,толкова сте прозрачни и жалки,злобни отмъстителни Егати правосъдието
145
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хохохооо!!! Не мога да не скрия еуфорията си, но се надявам същото да сполети и Гешев, Радев, Копейкин и много, много, наистина много други! И да ги видим премемени в рае, разбира се, което е отделна стъпка.
144
12
 
2
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 10 месеца
Братя , има броени часове до Започване на НАРОДНИЯ СЪД! Ще се проведе в всеки един град, село в България! Не ви е нужно оръжие като на американските окупатори , нужно е да направите това което направиха предците ви , всеки нож всяка Сабя всяка брадва и остър предмет е достатъчен, не се занимавайте с пленяване - директно убивайте националните предатели , политици, кметове , наместници!!!!След това ще запалим всички бази на фащ в България включително и онази канадската която краде златото ни!!!
143
3
 
19
 
! Отговори
Боко в затвора преди 10 месеца
Като излезе от затвора Боко ще рита за отбор "Бистришките тигрици"
142
8
 
11
 
! Отговори
Боко в затвора преди 10 месеца
Преди Боко да влезе в затвора , сестрата на Боко имаше брат. След толкова години сестрата на Боко вече има сестра.

Спонсорирани публикации