Президентът Радев: Поклон пред паметта на героите

"И наш дълг днес е не само да опазим чиста паметта им, но и да ги следваме в делата им"
26
Президентът Радев: Поклон пред паметта на героите

Президентът Румен Радев почете Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България с послание в личния си Facebook профил.

"На 2 юни нашият народ отдава почит пред подвига на Христо Ботев и на хилядите знайни и незнайни герои, които загинаха за Родината. Осъзнатата саможертва за България отваря очите на поколенията и е вечен извор на вдъхновение в борбата за свобода, достоен живот и независимост.

И наш дълг днес е не само да опазим чиста паметта им, но и да ги следваме в делата им.

Поклон пред паметта на героите! Да живее България!", пише президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
ПП преди 11 месеца
Защо толкова много хора има, дето постоянно хулят и обиждат? Румен Радев е много добър президент - само той истински отстоява само и единствено българския интерес! Не ви разбирам, защо вие само обиждате малкото истински българи! Значи според вас всеки българин, който държи на България и на българския интерес е русофил, така ли? Първо се погледнете отстрани и се замислете защо постоянно хулите по честните родолюбци и патриоти на България.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
По добре от Плювню!
16
2
 
7
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Радев...и да ги следваме в делата им...Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии!!!Ботев е велик Българин и Родолюбец!!!!!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Времето на Румяна Радева безвъзвратно изтича, руска матрьошка
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев, нямаш право да се изказваш за Ботев и който и да било борец за свободата на майка България! Всички те до един са върли русофоби, а ти си едни кремълски роб.
13
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Не само зеления чорап се е поклонил пред героите. Цялата ни армия която си няма генерали също се е поклонила. Но не пред мутрата от Банкя, която все още си търси шапката, тази пожарникарската. От Симеоново.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Езика на омразата на РР и Копейките вчера призоваващи за кръв и бутове Затова нашите герой си дадоха живота ???
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ботев и Левски светла им памет герой ще бъдат почитани и ще останат завинаги в Историята но много ме боли когато фалшиви родолюбци и патриоти ги използват за свой мръсни цели България е раждала и ще ражда достойни хора но за съжаление в момента не ги виждаме и разпознаваме защото омразата и пропагандата ни е заслепила РР ти не си моя президент
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как почитате героите ни от възрожденската революция?На 24 май всички въздишахте по някаква наградка за един автор, който каза дословно:Освобождението ни е поробване и е нямало турско робство.Иначе почитате, но позволявате такива неща и мълчите за такива глупости, а те се награждават международно.Затова ли се бориха Левски и всички революционери?
9
7
 
4
 
! Отговори
bl преди 11 месеца
"Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес" ... За такова намесване във вътрешните работи на България трябва да се привика посланика или да се изгонят няколко дипломата.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Със словестни изказвания няма да се оправят нещата
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Срамно е тази руска разведка да петни паметта на Ботев с изказвания.
6
6
 
3
 
! Отговори
посолството преди 11 месеца
Американското посолство в София публикува информация относно готвения протест пред Президентството в 18:30 часа днес. На официалната страница на институцията е посочен начален час, място, както и че в акцията се очаква да се включат хиляди души. Ето какво още пишат американските представители у нас в съобщението си:В петък, 02 юни 2023 г., около 18:30 ч. ще има демонстрация, която ще започне пред Президентството в центъра на София. (18:30).
5
5
 
17
 
! Отговори
Granik преди 11 месеца
Радев остави тия високопарни слова, по добре влез в реториката на жена си и говори за еничари, ибрик*чии, мъжки ласки и т н..Явно така си говорите с нея вечер на масата на шише ракия.
4
4
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 11 месеца
Митрофанова що я няма на тържеството до Радев? Ама те руснаците много май не са одобрявали Ботев и Левски.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Скрий се най-после, БРЕ! Като кукувица от часовник - ку-ку, по повод и без повод! Сквернословие е от твоята паст да споменаваш името на светиня!
2
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
започна лицемерието
1
13
 
3
 
! Отговори
ЕС момче за всичко преди 11 месеца
украински наратив прокарва пр,имата и тук

Спонсорирани публикации