Ангел Христов от братя Галеви е починал от инфаркт

Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни
Обновена: 3 юни 2023 22:43 | 3 юни 2023 22:22, Анисия Иванова
242
Ангел Христов от братя Галеви е починал от инфаркт
Снимка: БГНЕС

Ангел Христов, приятел и съдружник на Пламен Галев, двамата известни като братя Галеви, е починал от инфаркт, съобщи "24 часа". Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни.

54-годишният дупничанин ще бъде погребан утре. Опелото ще е в храма "Св. Георги" в Дупница и се очаква да има засилено полицейско присъствие.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 г. малко преди да получат окончателни присъди от 5 и 7 г. затвор за рекет и изнудване.

"От вас научавам, че се е прибрал и че е починал. Нищо не сме чули в селото. Рядко минава покрай имота, но никога не съм виждала някакво движение на хора", каза кметът на Ресилово Мариана Доцина. В Ресилово е имението на братя Галеви, където след бягството им от страната остана да живее жената на Ангел - Радмила с дъщеря си и сина си. Радмила е треньорка по художествена гимнастика.

Ангел Христов е от Сандански, но близките му настоявали да бъде погребан в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си.

Братя Галеви бяха осъдени за тежки умишлени престъпления - Галев като ръководител, а Христов като участник в организирана престъпна група за изнудване, която е била въоръжена. Двамата обаче избягаха, преди наказанието им да влезе в сила. Двамата бяха издирваха от Интерпол с червена бюлетива, чиято давност изтича през 2024 година..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
7
 
4
 
! Отговори
Върджил Белия преди 11 месеца
Той и другаря Тодор Живков беше така.Накрая го хванаха и като каза на Никола Гешев да не се занимава с него,защото ще си изяде хляба,Никола Гешев тихомълком си го пусна и подви опашката.Та нищо ново под крилото на БКП.Нещо което е текло,пак ще тече.И това си е от край време.Да не започваме отново със ястрбинчетата,или не дай Боже със 5-та от РЕМС.Пародия на квадрат.
168
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
една мутра по малко, дано банкянски тлъст имбицил бойко борисов да го последва
167
4
 
8
 
! Отговори
Върджил Белия преди 11 месеца
Когато си от училището на БКП и спортните интернати,бъдещето ти е предопределено.Цял живот да бъдеш под пагон.Та всички,или почти всички герои на ,,прехода" бяха всички момчетата на властта.От там на татъка е много лесно подхлъзването и зарибяването .Продължаваш да вярваш на бившия или настоящ командир/треньор,и без да се замисляш продължаваш да му се подчиняваш.А на командира/треньора е казано,че на всяка цена требва да запазим България цяла за българите.И в един момент се оказва ,че си на отстрешната страна на народа на който си се клел да служиш.Днес,пари,утре жени или други облаги и така с
166
4
 
7
 
! Отговори
Дружбенец преди 11 месеца
А какво прави тази, на която и казват сестра Галева. Пак ли не успя да се уреди до парламента ? Сигурно вече не е и омбудсманка. Такова адвоката ккита нея и Татяната им Дончева, трябва да министър председателки. А не Някакъв си Денков минус Габриел. Слава на България.
165
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ха,ха, нали уж ги търсеха с Интерпол? Смешници, разиграват театър. Те най-вероятно са тук, а за смях на целия свят нашите умници уж ги търсят. Боже на какви хора разчитаме и им плащаме пари от нашите данъци!
164
0
 
31
 
! Отговори
коко преди 11 месеца
Да не стане така че да умре два пъти или да го намерят на малдивите някаде ?
163
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Да дойде някой голям режисьор на абсурдни филми тук.Сценарии да иска. Гладен няма да остане!
162
1
 
16
 
! Отговори
10 малки негърчета преди 11 месеца
Да се готви следващият!Агата Кристи
161
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни. . . . . . . . . . . Как стават тези работи -тайно, в държава в която хода до тоалетната се документира и записва? Не ви вярвам, дори и да извадите съчинението от не правената обдукция!
160
4
 
19
 
! Отговори
до 175 преди 11 месеца
Питай Тиквата, който 12 години ги укриваше.
159
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И двамата братя Галеви винаги са си били в България, но единият почина от инфаркт.Няма какво да се чудите как е минал граница без да бъде арестуван!
158
2
 
25
 
! Отговори
?!? преди 11 месеца
Брат Галев се прибрал, оня Пепи Еврото си тръгнал! Дерменджиев тия хора не са ли издирвани? Те си влизат и излизат като у тях, може и на гости да ти дойдат. Радев да поемеотговорносттаза това безобразие
157
2
 
16
 
! Отговори
до Списвачката преди 11 месеца
Не е дупничанин, а е от Сандански. Пламен Галев пък е от Кърджали. Нито един от двамата престъпници не е от Дупница. Ограмотете се малко преди да пишете.
156
0
 
15
 
! Отговори
77 преди 11 месеца
Ангел е казал на Другия, "Братко, прибирам се в България, че в други ден ще си отида".... някак не ми се връзва...
155
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този ка тун е всичко друго , но не и държава ! Има ли значение дали "наистина" е умрял или са му сменили самоличността и ще си живее под носа на всички необезпокояван от никого ?!Успяха да изкарат и Бойко "по-чист" и от Св. Петър , та какво остава за тези дето и архиерееца ги има за "светци" понеже му дали малко сребърници ! България вече е олицетворение на всяко ЗЛО , БЕЗБОЖИЕ и ПРЕСТЪПНОСТ , така че нищо не може да е изненада !!
154
1
 
17
 
! Отговори
Каръко преди 11 месеца
Абе Батко??? Кой пази Южната Граница Бе?
153
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нещо не ми се връзва в цялата история. Откъде се е върнал и как се е върнал след като е издирван от 11 години? Също така това, че умира от инфаркт веднага след това мирише на поръчкова работа. Нещо зачестиха поръчковите убийства откакто изскочиха записите. Тиквата се страхува за мазната си кожа.
152
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как се прибира човек тайно в БГ? За един приятел питам? Винаги си е бил тук, просто 12 години никой не го е закачал.
151
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тайно напускат страната, тайно се прибират...за погребението си....тая държава е пародия тотална
150
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И както винаги , много въпроси без отговори. Защото прословутата поговорка гласи...,,който знае много , знае много"...А Бойко Методиев Борисоф не обича много знайковците. Той държи да е прос*так. И другите да са такива. Бойко не знае кога напуснаха Галеви. Не знае и кога са пристигнали Държи , и ние да не знаеме. Защото който знае, ...

Спонсорирани публикации