Ангел Христов от братя Галеви е починал от инфаркт

Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни
Обновена: 3 юни 2023 22:43 | 3 юни 2023 22:22, Анисия Иванова
242
Ангел Христов от братя Галеви е починал от инфаркт
Снимка: БГНЕС

Ангел Христов, приятел и съдружник на Пламен Галев, двамата известни като братя Галеви, е починал от инфаркт, съобщи "24 часа". Предполага се, че се е прибрал тайно в България преди дни.

54-годишният дупничанин ще бъде погребан утре. Опелото ще е в храма "Св. Георги" в Дупница и се очаква да има засилено полицейско присъствие.

Братя Галеви избягаха от страната ни през 2012 г. малко преди да получат окончателни присъди от 5 и 7 г. затвор за рекет и изнудване.

"От вас научавам, че се е прибрал и че е починал. Нищо не сме чули в селото. Рядко минава покрай имота, но никога не съм виждала някакво движение на хора", каза кметът на Ресилово Мариана Доцина. В Ресилово е имението на братя Галеви, където след бягството им от страната остана да живее жената на Ангел - Радмила с дъщеря си и сина си. Радмила е треньорка по художествена гимнастика.

Ангел Христов е от Сандански, но близките му настоявали да бъде погребан в Дупница, където е прекарал по-голямата част от живота си.

Братя Галеви бяха осъдени за тежки умишлени престъпления - Галев като ръководител, а Христов като участник в организирана престъпна група за изнудване, която е била въоръжена. Двамата обаче избягаха, преди наказанието им да влезе в сила. Двамата бяха издирваха от Интерпол с червена бюлетива, чиято давност изтича през 2024 година..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
27
 
! Отговори
А ха преди 11 месеца
И как минаваш граница, когато си издирван с Червена бюлетина?? Интересно!
188
0
 
16
 
! Отговори
Упс преди 11 месеца
А за " инфаркта" на адв. Джингов нещо? Пълна мистерия!
187
1
 
16
 
! Отговори
св.Петър преди 11 месеца
До Анонимен.Съдебен лекар?Варненския митрополит Кирил го изкараха,че се е удавил.На другия ден го заровиха и гроба се охраняваше денонощно докато не се разложат останките и не са годни за есхумация.
186
0
 
27
 
! Отговори
И как тока преди 11 месеца
..." се прибрал преди дни?" Ние нямаме ли граница вече?!? Или пък Винаги си е бил тук?!? Кметицата " не забелязвала движение в имота', обаче там живели " Радмила с двете им деца"....тези явно са овладели Невидимостта!?
185
0
 
27
 
! Отговори
брейии преди 11 месеца
Тоя 10 години го търсят и не знаят къде е,а сега цяла България изведнаж разбра,че е поумрял!?Баси загадките!
184
0
 
29
 
! Отговори
XИЧО преди 11 месеца
2 хипотези:1-Човека е знаел,че ще получи инфаркт и се е прибрал да умре в България?(Чекай малко,инфарктите не могат да бъдат предвидени????)Хипотеза2-Той си е бил тук през цялото време,прикриван от службите в корумпираната ни,прогнила система....
183
0
 
14
 
! Отговори
Така е. преди 11 месеца
До dr.Haus""Прекрасни въпроси,но тук има следствена тайна.Нали така все ни обясняват.Или военна ,или е следствена.Тези двете са като бетонна стена за обществото или поне за любопитните и будни граждани.Колкото научихме подробности за най-известния адвокат от шахтата,толкова ще научим и за този "случай".
182
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Толкова ли е лошо в ЮАР?
181
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дръпнали са му шалтера. Хора пазете се, че в България инфаркта е заразен.
180
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
100 000 държавни служители, включително милиция и прокурвaтура. Някои с първа категория и ранно пенсиониране. Обаче никой нито чул, нито разбрал, че издирван с червена бюлетина осъден престъпник се е прибрал в България. Въобще - ТЕРИТОРИЯ!
179
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Доказателства? Да не е инсинирано
178
0
 
28
 
! Отговори
Е, преди 11 месеца
Сега, най-после стана ли ви ясно каква е разликата между държава и територия. Държавата си има граници и ред. Териториторията е с "врата у поле", т.е. със съдебна система по нашенски и нашенско си управление. Спасение ЙОК. Това вече е генобремененост.
177
2
 
15
 
! Отговори
Върджил Белия преди 11 месеца
И никой ли се не сети да попита за съдебният лекар който е издал акта? Викано ли е бърза помощ? Разбира се че неееееее.Ако проследите трейсите на вкараните починалинали българи през граница,веднага ще се светнете за какво иде реч.И ако някой се представи за съдебния доктор,попитайте го колко му е била температурата на починалия.Ей хора,Такава държава нема никъде по света.
176
2
 
23
 
! Отговори
dr.Haus преди 11 месеца
Каква новина само! Колко много въпроси! Защо е Христов, като е брат Галев? Как се е прибрал тайно, след като е издирван от Интерпол? Ходил ли е някъде изобщо? Наркотиците и стероидите ли го довършиха или е бил поръчан? Има ли връзка с атентaта срещу Гешев и убийствoтo на Къро? Умрял ли е наистина или е инсценировка? Брат му прибрал ли се е тайно с него? Наистина ли мислим, че ще влезем в Шенген някога? Въпроси без отговори...
175
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дошъл си въпреки червената бюлетина, за да може да получи инфаркт и да го погребат тук
174
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Абе къде е брендо?
173
2
 
1
 
! Отговори
До Върджил Белия 187 преди 11 месеца
Ти съратник ли си на Н.Гешев бе малко умен, че пишеш за време като, че ли си присъствал ! Изобщо знаеш ли кой е Н.Гешев щом си изписал този куп простащини ?
172
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Взеха да мрът тия напоследък!
171
0
 
12
 
! Отговори
Бате Сечко преди 11 месеца
Квито са глави, сигурно си е сложил бърз Файзер....щот вируса многу лош! Хахахаааа
170
0
 
19
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Този пък се е прибрал тайно, а и тайно е умрял. Важното е, че ще поне ще го побребатявно. Така са нещата в България и тайните служби. Все тайни пазят, а накрая ги погребват явно. Някои от тайните ги застреляха през 90-те г. на миналия век. Други ги предаваха на властите и останаха живи. Пример за последното е един от бившите министър председатели от Банкя. Няма места в гробищата вече. От такива.

Спонсорирани публикации