Протест в София срещу филм, част от "София Прайд"

Недоволството започва в 20:00 часа пред кино "Одеон"
10 юни 2023 16:20, Александър Попов
52
Протест в София срещу филм, част от "София Прайд"

Прожекцията на филма "Близо" тази вечер в кино "Одеон" предизвика контрареакция и ще има протест пред киното в 20:00 часа. Лентата е част от Sofia Pride Film Fest.

За протеста информира Кристиян Шкварек, политически анализатор и член на Европейските консерватори и реформисти.

"В София днес се прожектира филм, който нормализира и пропагандира хомосексуалните отношения между деца. Част е от кампанията на София Прайд.
Описанието на филма, копирано едно към едно, от събитието:

"Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-добри приятели, са прекарали всеки момент от лятото си заедно. В края на сезона новата учебна година носи със себе си нов набор от социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна, привидно неразрушима връзка. Завладяващият, задъхан визуален стил потапя зрителите във вълнуващия, емоционално несигурен свят на юношеството с покоряваща, опустошителна яснота. Вторият филм на Лукас Донт е преобразяващ и незабравим портрет на пресечната точка на приятелството и любовта, идентичността и независимостта, разбитото сърце и изцелението."

Срещу това събитие довечера ще има протест, от 20:00 пред кино "Одеон". Множество граждани са справедливо разгневени от опит да се нормализира и пропагандира педофилията. Пореден опит, защото, имайте предвид, такива филми "София Прайд" прожектираше и миналата година", написа Шкварек.

Самият той е инициатор на Шествието за семейството, което ще се състои на 17 юни от 14:00 часа. Началото ще бъде поставено от площад "Света Неделя" в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
18
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Затова ще има и още вируси, бедствия, катастрофи и войни и т.н. Дявола е във вихъра си, до точка на последно време ще отидат нещата ако не се овладее. Политиците и съдии и адвокати на дяволи само. Безбожни времена.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За да е напълно сигурно, че няма да е възможна прожекцията протестиращите да гътнат киното.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега филм тук , после ще направят тема на клуба по дебати за ги нацисти, след пет години - част от учебна програма. Накрая - пиши есе за матура......И смей само какво да НЕ напишеш.......Леле леле....какви времена доживях. Дано да съм здрав и във форма като почне разбора на тая лудост!!!!
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня 8. Ха дано синът ти изживее такива дълбоки чувства, че да му е хубаво и на него и на теб.
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня съветвам те да си намериш истинска работа и да престанеш с проповядването на НПО-аджендите! Отвратително и античовешко е!
5
2
 
23
 
! Отговори
Ненормалното преди 10 месеца
Започна да си надига рогата!
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
После ще има филм за "любовта" между 13 годишен и 30 годишния му учител! И "нов набор от социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна, привидно неразрушима връзка." Така беше и с хомосексуализма! Първо филмчета, предавания, малко по малко стана не "нормално" а "ЗАЩИТЕНО" да си хомосексуален! Сега ще пробват да нормализират педофилията по същата схема!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Игра на тронове - битката на хората срещу белите бродници. И най- ненавистните врагове се обединиха срещу враговете на живота.... Накрая черни, бели, леви ,десни и всички религии ще се обединят за битка с противоприродните сатанисти!!!!
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Току-що писах в другата тема по този въпрос! Замислете се защо изкривеняците откраднаха дъгата от децата? За да ги привличат, да изглеждат детски и дружелюбни! За какво им е нужно ДЪГАТА да е техен символ! Можеха да имат собствена дъга - с лилаво, розово, черно, бяло, каквито цветове решат да символизират различните им налудности и сексуални извращения - НО ИЗБРАХА ДЕТСКАТА ДЪГА! ЯСНО Е "ЗАЩО"! И сега започва "нормализирането" на педофилията! Първо с такива филми!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПуПу-ДанедаваБог