Психолог: Георги е имал профил на насилник

Той призова момичетата да не избират "лоши момчета"
70
Психолог: Георги е имал профил на насилник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Страх ме е, че отново ще стане "Всяко чудо за три дни". Трябва всеки ден да говорим за това и да се обърнем първо към подрастващите момичета и да им кажем, че "Обичам лошите момчета" е просто една песен", заяви пред bTV психологът Младен Владимиров във връзка със случая с насилието над момиче от Стара Загора.

"Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат "Аз" местоимение. Не избирайте такива приятели, които са в пробация. Избирайте нормалното“, обърна се Владимиров към подрастващите.

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който заяви, че не познава Георги.

"Не е номерът да изберете само хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон вече е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата дъщеря и вижте, когато си качва снимки и си прави сторита с лошите момчета с черни тениски“, каза още психологът.

По думите му Георги е имал профил на насилник. Имал е две деяния и е бил в период на пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Младен Владимиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Черния цвят привлича слънцето и не е подходящ за лятото. Според мен носенето на черен цвят не означава че мъжът е нападателен.Повечето мъже носещи само черни дрехи го правят, за да не бъдат критикувани от другите мъже например ако облекат жълта, розова, оранжева и друг вид дреха.
44
3
 
3
 
! Отговори
А МАЧО БОЙКО преди 9 месеца
ВИ ХАРЕСВАШЕ НАЛИ ??? От 2009 г. и от преди, като Главен секретар на МВР НАЛИ ??? НАЛИ ??? И още ви харесва мачото НАЛИ ??? Да му ядете мачароко на бат ви Бойко !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Насилието е и срещу жени и срещу мъже. Психическият тормоз може да предизвика насилие. Слагайте камери в хол и кухня и вместо нерви и шамари, полиция. Така ще се види кой кого и как предизвиква и насилва.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мутренска държава. Такива случаи ще зачестяват, докато не станат ежедневие. Превръщаме се в Латиноамериканска държава фентанил, рязане на жени, показни убийства, разчленяване на хора ... Народът и да протестира, нищо няма да промени. Такива престъпници се пазят от държавата на най-високо ниво.
41
1
 
9
 
! Отговори
баба Пена преди 9 месеца
Няма нищо чудно в цялата история - нашето общество е неадекватно, политиците неадекватни, болниците неадекватни, съдебната система е неадекватна и т.н. и т.н. Цялата държава е неадекватна. Ами вижте само подрастващите как пият и пушат на всеки ъгъл, друсат, карат пиятни и дрогирани. Цялата система е неадекватна.
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Георги е само за фронта в Украйна. Руснаците ще го вкарат в правия път за отрицателно време, ако не го вкарат в някой чувал преди това. Ама такива като него са страхливи и няма да идат да се бият с въоръжени мъже.
39
0
 
9
 
! Отговори
Ром'с преди 9 месеца
Не зная как стоят нещата в случая..,но таквиз като този мъж -дебbил ,имаме предостачно у нас и докато не перестанат да "рекламират" мутри по филмите с техните "положителни" изцепки ,то тези млади деbил ще се изявяват като филмовите герой...+ продажната правосъдебна система,така ще е.. .Няма никъде по-света да е "модно" да си нула номер ..да изглеждаш деbил за да се плашат от теб...made in Bulgaria
38
0
 
13
 
! Отговори
Shark преди 9 месеца
Като е имал профил на насилник и предишни престъпления, защо е на свобода.
37
0
 
4
 
! Отговори
КРИМИНАЛИСТ преди 9 месеца
Пострадалата после ще е била давана за пример, че която не върши това и това ... или не ходи да заработва по бордеите за батковците ще й се случи същото ! То и сега още повече след масовото огласяване на случая няма пречки да се леят заплахи от подобен род и затова трябва да бъдат взети най-категорични мерки! Трудно ще е, защото ще бъде засегнат цял един бизнес - този с бялата плът, включително и износа на бели робини за Германия, който бизнес работи точно по този начин и с покровителство свише!
36
4
 
0
 
! Отговори
LBN преди 9 месеца
Дамата с плаката много радва окото :)
35
1
 
11
 
! Отговори
Промяната преди 9 месеца
От фолк певица и футболист минаваме на млада безработна и бияч в дискотека без трудов договор.
34
0
 
13
 
! Отговори
Ама верно ли ? .... преди 9 месеца
ЦЯЛ МЕСЕЦ ....... ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ СЛЕД престъплението , когато раните на жертвата са определени като "леки" и вече зарастнали, а насилника е задържан за 72 часа и пуснат като безопасен за обществото ... ЦЯЛ МЕСЕЦ след това започват разни протести, "Иксперти" са изказват ... държавни институции са самосезират... доктУри дават оценки... В КОМА ЛИ БЯХТЕ ДО СЕГА ? Или то ако няма обществен интерес , няма смисъл да се напъвате толкова. Сега поне жънете попОлярност и показвате колко сте загрижени.
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 32. Щом момичето се е повлияло от някакъв глупав "опънър" значи не ти трябва. Майките и бабите трябва да учат момичетата как да не се свалят на "батки" тоест да не са "леки жени" тоест да не скачат от цвят на цвят...
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 31 ПОзнавам цяла Бъгария като се управляваше 12 години от някой и нещо каза на цалата нация и наистина таиква са само тука под нивото на Бойко Борисов целенасочено. Ти не играй театъра "ДОБЪР", защото се прави на нещо което не си реално!!!
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Психолога е прав, но момичетата чакат момчетата да ги свалят а голяма част от момчетата не правят първата крачка заради страха от отхвърляне. Намира се някой мутра с черна тениска и анцуг адидас да направи първата крачка като каже някакъв глупав опънър но уверено.Бащите и дядавците трябва да учат синовете и внуците как да свалят момиче.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 30. Е не познаваш цяла България.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 29 - Знам защото повечето добри не издържаха обидите на жените и се самоубиха, други се махна от тази страна ЗАВИНАГИ
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 27. Ти откъде знаш, че няма ?
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пък ние се занимаваме кой да ни е националният празник. Искаме да е денят на писаното слово. Както се вижда на върха на пирамидата в тая държава само книжовници стоят. А родните съдии и родната милиция им пази ... книжките.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Той призова момичетата да не избират "лоши момчета"" - трбва с добрите ли да ходят нали са залухави за момичетата по тяхно опеделение. Тука добри мъже НЯМА и няма и да има!

Спонсорирани публикации