Психолог: Георги е имал профил на насилник

Той призова момичетата да не избират "лоши момчета"
70
Психолог: Георги е имал профил на насилник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Страх ме е, че отново ще стане "Всяко чудо за три дни". Трябва всеки ден да говорим за това и да се обърнем първо към подрастващите момичета и да им кажем, че "Обичам лошите момчета" е просто една песен", заяви пред bTV психологът Младен Владимиров във връзка със случая с насилието над момиче от Стара Загора.

"Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат "Аз" местоимение. Не избирайте такива приятели, които са в пробация. Избирайте нормалното“, обърна се Владимиров към подрастващите.

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който заяви, че не познава Георги.

"Не е номерът да изберете само хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон вече е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата дъщеря и вижте, когато си качва снимки и си прави сторита с лошите момчета с черни тениски“, каза още психологът.

По думите му Георги е имал профил на насилник. Имал е две деяния и е бил в период на пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Младен Владимиров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
5
 
! Отговори
Чичолина преди 9 месеца
Какво?Че няма да излизам с някой с прогнили жълти зъби!Който няма бели зъби да си търси овца!
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да де, ама касапина бил гербаджия ! Фейсбук е пълен със снимки, че и с Тулупа от Банкя .А сега де ! Гербаджия касапин ???
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всъщност! Вие, срещу кого протестирахте снощи?! Властта, заедно с вас бе на улицата и май протестира срещу себе си или някакво илюзорно мистично ,,зло"!? Някаква метафизика витае в общественото пространство.... Няма да се учудя много особено, ако съдия Гьонева водеше шествието Ви! Андреа и Слави, които чалгализираха децата ви и самите вас - и те възмутени!
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво се опитаха медиите и определени политици да направят от тази трагедия. Първото нещо беше да се внуши, че тоя садист е (патрЕот) и (симпатизан) на Възраждане, но истината лъсна, че същия е активист на ГЕРБ и Георги по профила си има снимки на които гордо се е снимал прегърнат с Боко тикв***т@. Опитаха се да изкарат съдийката дето го пуснала,че е (русофилка),а то излезе, че е общинарка от квотата на ДПС и накрая на спонтанните протести се присламчиха Киро, дупетати от ППДБ и активисти от лгбт
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Постановка