Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед

Била е над две седмици в дълбока кома
Обновена: 7 авг 2023 09:07 | 7 авг 2023 09:07, Стела Стоянова
147
Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед
Снимка БГНЕС, архив

45-годишна жена е била пребита с бокс до смърт от мъжа, с когото е живеела, и от негов съсед. Тя е намерена от дъщеря си обезобразена и в безпомощно състояние. Приета е с тежка черепно-мозъчна травма в „Пирогов”, където няколко дни по-късно умира, съобщава Нова телевизия.

Това става в края на юни. Мъжът, който е нанесъл фаталния побой, е със серия криминални прояви.

„Майка ми и въпросният мъж – Росен, се запознават в социална мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се премести в края на април да живее при него. Досега никога не е излизала от вкъщи да живее с мъж. Не сме си мислили, че може да се стигне до такава жестокост. Майка ми дълги години работи в магазин, но внезапно реши да напусне. Обясни, че иска да си почине малко. Явно въпросният Росен я е накарал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е агресивен. За него не знаехме нищо”, казва дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

Още по темата

На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, за да прибере майка си, с която се били скарали. „Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По незнайно какви причини ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка до бременната си жена. Аз исках да видя майка си и му казах да ни заведе там. Росен отвори вратата на апартамента си. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията”, обяснява дъщерята на жертвата.

Мъжът обяснил, че е ударил само един шамар. „Тя, ако не се лъжа, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни казаха, че доста часове е била в това състояние. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома”, допълни Габриела.

От прокуратурата обясняват, че Росен и неговият съсед са задържани. Повдигнато е обвинение за опит за умишлено убийство в съучастие. И двамата мъже не правят самопризнания. За Росен е известно, че в миналото има пет присъди –  сред които такива за кражби и за шофиране под въздействието на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тая бременната е явен съучастник. Щом мъжа и е седял с бокс до нея е съзнавала какво се случва.
53
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 1 Не е превъртане на лентата. Случаите са били прикривани по някакъв начин и след като един заговори за насилието, други потърпевши набраха смелост да проговорят. Според вас да мълчат хората и да умират тихо по домовете си, за да не се промени нищо, така ли? Щото на копейките не им харесват промените в законодателството или не искат ИК?!
52
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 53. Доста долен лицемер си
51
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До пост. Не си измисляй. Новината излезе за пръв път тази сутрин. Това, копейките и Радев, сте царе на фалшивите новини
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
за случая имаше репортаж по БНТ преди няколко дни, жената е починала в болницата, но обърнете внимание повдигнатото обвинение е за опит за умишлено убийство, тя си отишла жената от зверския побой, обаче обвинението е видиш ли за опит, абе немам думи просто, отделно същия имал още няколко подобни случая и най-странното е че е военнослужещ
49
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 48. Те бачкаторите не могат да мислят нали така бе пишман-сноб ? Т и от елита ли си ?
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Запознала се с криминално проявен и отишла да живее при него. За него ясно, че пак ще е затвор, ама не че нещо но трябва да си изключително безрасъден (да не ползвам по-тежки определения) да се събереш с такъв. Все едно аз да се хвана с жена известна с това, че мъжете и умират от отравяне с отрова за гризачи и да съм изненадат като ме отрови с отрова за гризачи.
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 45. Даже много си е ... не е думата виновна, но е предизвикала съдбата.
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Доста объркана история. Двама трима петима. Съучастие има и бременната щом мъжа и седял с бокс до нея. Съзнавала е какво става. И всите налетели на поредните "яки батки с криминални прояви" защото другите са скучни. Дъщерята дали си е взела някаква поука ? Явно не е щом Росен има номера на телефона на приятеля и. От едно котило са.
45
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ВЕРВАМ САМО НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НА КИРО ГЕЛА И НА БОКО ТИКВАТА
44
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Жалко... 40 Това, че жена се е запознала с някого и той е спечелил доверието и по някакъв начин, не е вина. Вината изцяло на тоя, който я е заблудил/ излъгал да му се довери.
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Жена не се удря дори с цвете. Ако имаш излишна енергия, отиди прекопай лозето на вашите или изтупай килима. Таман ще зарадваш любимата.
42
2
 
6
 
! Отговори
Норма преди 10 месеца
Запознанствата от интернет винаги крият такъв риск. Като излизаш с човек, който не познаваш, а само два пъти си пил кафе с него.
41
0
 
5
 
! Отговори
една жена преди 10 месеца
До Анонимен 39 Защото друг е неудачник, не се справя в живота и пие, та решава да "накаже" за неудачите си най-близко намиращия се, по-слаб индивид.
40
1
 
4
 
! Отговори
до Българин 36 преди 10 месеца
Започнахте ли вече да отклонявате вниманието към кражби и грабежи? Много се застояхте на тема човек, достойнство, убийства на жени. Не ви се иска да защитавате човешкия живот. По- лесно е да се върнете към кражбите, докато "големите" мъже къ лцaт, рaзч лeнявaт и уб uвaт по мъчителен начин жени. Най- са ви присърце кокошкарските истории, там няма замесени големци нагоре по веригата, а садистите от последните дни са с протекции. Тях не искате да закачате, че може да настъпите някой свой.
39
5
 
6
 
! Отговори
Жалко... преди 10 месеца
...за жената. Но не проявявайте лекомислие. Не правете връзки по интернет. Обмисляйте контактите си. Голям % от контактите завършват с провал и проблеми, както за жени, така и за мъже. Голям % от изнесените случаи напоследък вина имат и самите жертви, за голямо, голямо съжаление.
38
0
 
6
 
! Отговори
Кога са ги задържали преди 10 месеца
Още когато жената е била откарана в "Пирогов" в кома и с тежка черепно-мозъчна травма? Или са ги задържали чак след като е починала? Това има значение, защото не се знае каква е била причината за побоя. може да е имало веществени доказателства за нещо, кето не знаем. Колкото по-късно са били задържани тези двамата, толкова по-трудно ще се разбере какво и защо се е случило.
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Патриотите бързат да изтрепят, когото са решили, преди да е обнародван новият закон.
36
1
 
10
 
! Отговори
Пост преди 10 месеца
Това е тежко насилие. Преди дни пишеше, че е изнасилвана с разкъсвания от двамата.
35
5
 
8
 
! Отговори
кхк преди 10 месеца
Малкопишковци Копейки не могат да приемат че се превръщат в пасивни гейове и почват да изперкват и си го изкарват на жени