Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед

Била е над две седмици в дълбока кома
Обновена: 7 авг 2023 09:07 | 7 авг 2023 09:07, Стела Стоянова
147
Жена е пребита до смърт от мъжа, с когото живеела, и от съсед
Снимка БГНЕС, архив

45-годишна жена е била пребита с бокс до смърт от мъжа, с когото е живеела, и от негов съсед. Тя е намерена от дъщеря си обезобразена и в безпомощно състояние. Приета е с тежка черепно-мозъчна травма в „Пирогов”, където няколко дни по-късно умира, съобщава Нова телевизия.

Това става в края на юни. Мъжът, който е нанесъл фаталния побой, е със серия криминални прояви.

„Майка ми и въпросният мъж – Росен, се запознават в социална мрежа през март. Започват да излизат по футболни мачове и по кафета. Майка ми се премести в края на април да живее при него. Досега никога не е излизала от вкъщи да живее с мъж. Не сме си мислили, че може да се стигне до такава жестокост. Майка ми дълги години работи в магазин, но внезапно реши да напусне. Обясни, че иска да си почине малко. Явно въпросният Росен я е накарал да го направи. Не ми е споделяла да е имала проблеми. Не сме усетили и мъжът да е агресивен. За него не знаехме нищо”, казва дъщерята на убитата жена Габриела Манолова.

Още по темата

На 24 юни Росен се обажда на приятеля на Габриела, за да прибере майка си, с която се били скарали. „Когато стигнахме до адреса, той ни чакаше долу. Влязохме вътре. По незнайно какви причини ни вкара при комшията, който стоеше с бокс в ръка до бременната си жена. Аз исках да видя майка си и му казах да ни заведе там. Росен отвори вратата на апартамента си. Заварихме майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Цялото ѝ лице беше в синини. Кръв излизаше от устата. Аз повиках полицията”, обяснява дъщерята на жертвата.

Мъжът обяснил, че е ударил само един шамар. „Тя, ако не се лъжа, още тогава е изпаднала в кома. От Спешна помощ ни казаха, че доста часове е била в това състояние. Майка ми лежа 17-18 дни в дълбока кома”, допълни Габриела.

От прокуратурата обясняват, че Росен и неговият съсед са задържани. Повдигнато е обвинение за опит за умишлено убийство в съучастие. И двамата мъже не правят самопризнания. За Росен е известно, че в миналото има пет присъди –  сред които такива за кражби и за шофиране под въздействието на алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена 74. Даже и не можеш да схващаш написаното.
73
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До До 67 73 И колко жени познавате, та правите обобщения? Бандитът, между другото, бил военен. Интересно, нали?
72
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена. Няаааме никви проблеми
71
2
 
1
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 71 Е, не можем всички да сме абсолютно безпогрешни, като Вас.
70
11
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 9 месеца
Бъркаш! Не просто има такива жени ами всичките са такива. Само да им намигне някой бандит който изглежда заможен и се подмокрят. От вътре им идва, защото всичките са ненормални и имат влечение към драмата и парите. Кажи ми може ли нормален човек да си остави спокойния живот и работата на 45г и да отиде при някакви бандити?
69
3
 
4
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До до една жена 70 Мда, точно под тази статия изглежда много лесно да си жена. Особено мъртва. Едва ли тази жена е била от тези с големия избор. Оставете я да почива в мир! Разбирам какъв Ви е проблемът, но тази тема е дълга.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До до една жена. Те никога не си признават грешките и винаги се правят да изглеждат, че са направили най-верния избор. И откачат разбира се.
67
7
 
4
 
! Отговори
до една жена преди 9 месеца
Повярвай ми, нещата от мъжка гледна точка изглеждат съвсем други! Да си жена е лесно - натискат ти се десетина, ти избираш един от тях (често най-наперения и всяващ респект). А ако си мъж ти писва да се правиш на интересен на жените. И ако си супер интелигентен (като мен) и те отрежат 10 пъти подред...ми тъпо ти става и губиш вече желание. Знаеш че за жените ти си "смотан". А в същото време, жената дето е избрала един от ухажорите, осъзнава че е направила голяма грешка...но късно
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
и тоя същия татуиран патриотар, 5 присъди а служил в БА, абе немам думи...
65
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До една жена. Оооо НПо-то здрасти бе. Никой не я осъжда. Просто се затвърждава правилото.
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Има жени дето си падат по агресивни "мачо" мъже дето ходят да се бият с всеки срещнат. Засякъл ги на пътя, погледнал ги на криво, решил да плаща с купони в магазина итн. Хващат се с тоя *** щото - "той е много мачо" и после той удря 4 големи ракии и я смила от бой щото тя погледнала съседа. Не че нещо ама това е стара история колкото света. Живяла си жената добре и вкъщи, работела си нормална работа, събрала се с "мъжага" и тоя я помлял, а това му е 3-4 случай, а съседките са и казали!
63
3
 
8
 
! Отговори
една жена преди 9 месеца
До Анонимен 50 Да не му пише на челото, че е такъв. Грижа на съдебната система е, опасните да са изолирани от обществото. Тя и да му иска свидетелство за съдимост, повечето са само с регистрации в МВР, нямат присъди. Изобщо, да осъждате жертвата, вместо да съжалявате за нея, е признак за безчовечност.
62
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 64. Доста долен лицемер си ти или си невменяем ? Номера с разговор между себе си не минава.
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
въпросния индивид е бил осъждан 5 пъти преди това, но в същото време е бил военнослужещ, даже бил на мисии има репортаж на БНТ от 3 или 4-ти август, доста подробен, жената е била вдовица от 15 години
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пет присъди и на свобода? Повторна присъда трябва да е максимална и ефективна. Тройна - по три и така до дупка! Со тук не докара управлението на ГЕРБ, което все още продължава!
59
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пак психо електората на Христо Иванов лодкаря. Аман
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Как бе? Знайш ли ти автоджамбазите какъв тежък физически труд полагат. Не ти е работа.
57
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 59. Просто не е предаден както трябва.
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Запленен случай и то много. Поне три котила ушеви ще е се пенсионират на младини с него.
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 51. Бачкаторите са хора за уважение, прав си. Без тях никак не може. Работата е там, че възрожденците мразят да бачкат. Дай им ТЕЛК, социални помощи, субсидии и митрофановски платежи. Изловените убийци са или безработни, или дилъри, или бачкат незаконно без договор, или са военни пенсионери Само такива.