Тъпчели княгина Калина с кисело мляко след инцидента?

Свидетел твърди, че й донесли 6-8 кофички
21 авг 2023 08:10, Александър Попов
180
Тъпчели княгина Калина с кисело мляко след инцидента?
Снимка: БГНЕС

Наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидента с Калина Сакскобургготска, твърди, че на княгинята е донесено обилно количество кисело нляко.
 
Служителка на резиденция "Царска Бистрица" тъпчела княгинята с родния продукт, като ѝ донесла между 6 и 8 кофички.

"Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама, нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е", разказа мъжът пред Нова тв. Именно той подава сигнала за катастрофата.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

Още по темата
Дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец.

След инцидента стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба. Вече е повдигнато обвинение на Калина за шофиране в нетрезво състояние. За подобно провинение я грози от 1 до 3 години затвор или глоба до 1500 лв.

"С протокол за доброволно предаване превозното средство е предадено на органите на реда. Предстои Районна прокуратура – Самоков да предяви на К.С. постановление за привличане към наказателна отговорност. Разследването по случая продължава, като наблюдаващият прокурор, въз основа на събраните доказателства, ще направи преценка за наличие на данни за извършено друго престъпление по транспорта, информираха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
сеирджия преди 9 месеца
Това са т.н. царе, князе, княгини и тем подобни генетични флуктуации. Единствено което могат е да ЛАПАТ. Испанският съд доста се занимава с тях. Издънки, за които безделието е начин на живот.
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стига вече с тази Калина, тя цялата държава отдавна е полазена от "калинки", но никой не се впечатлява. Вижте какви хора са по високите етажи и защо не може държавата да върви напред.
143
3
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
''Тъпчели княгина Калина с кисело мляко след инцидента?''ПО-ТЪПО ЗАГЛАВИЕ НА СТАТИЯ ДОСЕГА НЕ БЯХ ЧЕЛ...ТЪПОООООО, ТА ДРЪНКА ОТ ТЪПОТИЯ!!! Но, това е нивото на dnes.bg
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако мен пияна тутурутка ме удари 3 пъти с телефона си вероятно ще изпитрва трудности със ходенето поне 10 минути. Доста търпелив е бил охранника. На времето станах свидетел как пияна тутурутка дразнеше републикански по бокс лека категория и в последствие лежа 2 часа на тротоара преди някой да се сети да извика линейка...На тези явно цялото им семейство са арогантни психопати.
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Щом се е тпчела с наркотики преди това, добър ден.
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що да не изпие даденото на фамилията им от седесарите? Толкова искаха послушен бивш монарх под ръка, че си съдраха вместилището на мозъците си как да го привлекат за ползване и едри кражби в София. И гражаднинът С. Борисов прие предложението и го осребри и стана едър собственик на недвижими имоти. Е, изигра седесарите, но те си намериха следващия гражданин Борисов за съучастие в едри кражби, та всички са доволни. Що фамилията на С.Борисов да не изпие лесните пари? Вече са си техни.
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тва на снимката княгинята ли е или князът???
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Трябвало е чесън да и дадат! Или направо таратор! Таман щеше да направи реклама на нашата кухня в Испания!
137
1
 
4
 
! Отговори
вики преди 9 месеца
Явно не си е взела поука от инцидента с брат и Кардам!Ако я толерират ,следващият път може да няма същият късмет!Беше многобещаваща Калина, преди да срещне този Китин. Възможно е той да не и влеяе добре!Или по някаква причина, много се е изменила. Къде и са каузите за които да радетелства?Изгубила папагал, ами той ще се върне сам, като огладнее.Може ли така да вилнее?!Не съм го очаквала от нея, вероятно и близките и са изненадани от случилото се.
136
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Егати Крокито !
135
0
 
4
 
! Отговори
вики преди 9 месеца
над 1.5 промила това количество за женския организъм е твърде много! Мъжете по бързо разграждат алкохола. Все едно да задържат мъж с 2 промила.Освен това вилняла, бесняла била охраната Това поведение не на леко подпийнала жена още по малко отговоря за княгиня каквито претенции има Къде и е възпитанието?Отнесла бариерата- отнесла, можеше да се извини да се държи прилично.Дали е знаела коя е или не си е знаела ЕГН ами аз мога да и кажа половината 720119 има да запомни + 4 цифри.Малкият дявол е бил
134
1
 
2
 
! Отговори
хах преди 9 месеца
Ха на бас, че кръвния тест ше й излезе под 1 промил.
133
0
 
3
 
! Отговори
Манджа с грозде преди 9 месеца
То тука ясно да и вземат вехтия джип дето струва 5000 лв ,но каво парвим ако тираджията пил хапчета за глава с кодеинов сулфат дето го има в десетки лекарства без рецепта излиза като опият при теста. Тира и стоката отива над милион сметката .Тоя тираджия как ще плаща, собственика на камиона ако е банката кредитор кво става,човека как ще плати милион внуците му даже са обречени на вечно робство.Тоя парламент е делетански и инфалтилен не стават даже за портиери на денонощен паркинг в Люлин...
132
0
 
0
 
! Отговори
Unknown преди 9 месеца
Що е ТО ?
131
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Май ще я връщаме в Испания! Не ни стигат нашите кикита, та и испанските сега... Какъв разумен и хубав човек е дедо цар, а тази щерка....
130
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Баща ѝ що да не вземе да съди пак България. Ако не му бяхме реституирали двореца, нямаше да ѝ се налага на алкохоличката да шофира кола и така нямаше да катастрофира пияна.
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма да я осъдят.,дори ще променят закона за конфискацията заради нея!ПОвръща ми се от това лицемерие!
128
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
кво млеко бе, ква марка!? 6-8 кофички са 3-4 кила - за една седмица! тъпчела - изливала ги е устата за тва разбирам, стил ?.. абе пишете си за русския цар и не се отлонявайте с други "гупости" - сегодня ру
127
1
 
11
 
! Отговори
Вaсалитет преди 9 месеца
Колко мизeрен народ и държавица трябва да сме, за да ни занимават с тази новина цяла сдемица?
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
не бе, тва че самоковци са големи простаци се знае, знае се че у цел свет княгините са уважавани - само у нас ги сметаме за по-долни, айде некой път и за равни ... бе, кво ви е направила жената, тва че не е *** и с черна коса, ѝ "'красива като българка " не е причина за омразата, която изливате по нейната личност ... ше и земете "грозната п..ка"