Княгиня Калина е била задържана, а колата ѝ е иззета от полицията

Това стана след катастрофата с над 1,2 промила алкохол
Обновена: 20 авг 2023 11:44 | 20 авг 2023 11:43, Елка Василева
131
Княгиня Калина е била задържана, а колата ѝ е иззета от полицията
Снимка: архив, БГНЕС

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски – Калина, която вчера катастрофира след употреба на алкохол, е била задържана. Автомобилът ѝ е иззет от полицията. По случая е образувано досъдебно производство, съобщи bTV.

Малко след 15 ч. вчера полицията получава сигнал за самокатастрофирал автомобил на изхода на паркинг в Боровец. Става ясно, че зад волана е княгиня Калина.

Още по темата
След направен тест за алкохол пробата отчита над 1,2 промила алкохол.

Прeд bTV съпругът ѝ Китин Муньос каза, че тя е била много разстроена, защото е загубила едно кучетата си. На въпроса пила ли е алкохол дъщерята на Симеон Сакскобурготски нейният съпруг заяви, че е възможно, но след инцидента и става въпрос за чаша вино.

Спътница на княгиня Калина по време на случилото е Величка Петрова, служител в двореца Царска Бистрица от 20 години. Тя признава, че не знае дали Калина е употребила алкохол, но подчерта, че пазачът на паркинга се е държал много грубо. „Господинът афектиран скочи, дръпна вратата на колата, така със сила взе ключа на колата. Вероятно при взимане на ключа е наранил княгиня Калина“, коментира Петрова.

Последните промени в Наказателния кодекс предвиждат по-строги наказания за нарушения на пътя – при шофиране с над 1,2 промила алкохол в кръвта превозното средство се иззема..

Калина Сакскобурготска бе отведена до болница за даване на кръвна проба. Според съпруга ѝ инцидентът не заслужава толкова голямо обществено внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Престанете да наричате принцеса тази пияндурница! И престанете да наричате цар оня дето най-нагло ограби България! България е Република!
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
МВР няма никакви правомощия да иззема каквото и да било имущество. Това може да стане единствено със СЪДЕБНО РЕЩЕНИЕ! Четете законите и престанете да пишете откровени тъпотии и лъжи. Това, че някакви кре*тени се събрали да вършат крет*ении, не означава, че го вършат законно!
103
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
България е РЕПУБЛИКА - няма нито цар, нито княгиня...... Оня проску,баняк баща й окраде страната ни!
102
2
 
3
 
! Отговори
Топчо преди 8 месеца
Много ми прилича на Майкъл Джексън тая лелка. И двамата и не са много фотогенични.. Чакаме последен ъпдейт на картотеката.
101
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Китният *** защитава Чипоноска.
100
3
 
2
 
! Отговори
Поредната Калинка преди 8 месеца
Кацнала, а даже я представят с титла, която няма. И на кое царство е калинка и цвъка точици? Фейк насекоми.
99
2
 
2
 
! Отговори
вики преди 8 месеца
Ако си попийва и се друса като принц Хари с джойт, кучето ще избяга от стопанката си.Само двама от синовете на Симеон излязаха читави, другите се оказаха разглезени.Единият който е лекар и децата му също са медици ,но 1 птичка пролет не прави.Бая ги е разглезил баща им,особено принцеската.... оправдават я с ексцентричност!И сега ли ще е такъв случая?! От мъка по избягалото куче се напила, кърти бариери, гази охрана...отказва и проба, сигурно заради синята кръв ще да е!
98
1
 
4
 
! Отговори
вики преди 8 месеца
1.2 промила едва ли са 1 чаша вино от тези облите 150-200 мл. По скоро един бокал с вино. Или на две водки.Китин се опитва кавалерски да оправдае жена си и майката на детето си замазва гафа,ала фактите сами по себе си говорят.Калина е имала повече късмет от брат си Кардам, само 4 дни след фаталната дата 15 Август и тя катострофира, подпийнала си малко,колкото за отскок и резултата е налице. Отказ от кръвна проба, може да има за цел да скрие друго вещество.Нищо чудно,че кучето избягало от нея :)
97
2
 
3
 
! Отговори
отговор преди 8 месеца
Бащка й беше министър-председател на РЕПУБЛИКА България, каква княгиня е това момиче???? Нещо като Лорд Евгени Минчев - самотитулувани!!!
96
2
 
11
 
! Отговори
Така преди 8 месеца
В ареста там й е мястото за случая. Не е никаква княгиня. Баща й довлече Борисов и маса други ДС гангстери.
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая се е направила като Michael Jackson, ужас!
94
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А нали отказа от кръвна проба щеше да се криминализира?Или за едни може,за други не.
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е нашия вариант на Хари. Ние си имаме Калина. А и двамата са братовчеди. Симеон втори е бил чичо на Елизабет втора.
92
0
 
7
 
! Отговори
Ханко Брат преди 8 месеца
Бай ба о да не ме срещне к ягиня Калина)))
91
1
 
12
 
! Отговори
Със сигурност преди 8 месеца
Чашка, чашка колко да е чашка - царска, колкото 3-литрово бурканченце! В каушаааа!
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Грешката беше че ,, лошите" комунисти оставиха царското семейство да си ходи по живо по здраво, вместо да ги обеси с главите надолу на площада.
89
1
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 8 месеца
Еми пийнала си е жената, то и нейната не е лесна. Дедо Симо се закучи и ще до драпа до стотака ,че и повече, а това е проблем за наследниците и чипоносата княгиня.
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тя колата е един сто годишен зелен джип, така че голяма работа. Сигурно е на някой от персонала им. Не е ясно като какво веществено доказателство е отнета при положение, че историята е ясна: бабата се е напила, ударила се е в паркинга, а някакъв тип, който не я харесва, и е взел ключовете и е викнал куките.
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
101, по-красива е, естество, не че това, като гледам снимката, е трудно.
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 8 месеца
95 оня,твоята онази,сигурно е по-грозна,от тази.