Кунчев: Учудва ме този хъс да се доказва колко е мръсно морето ни

Той препоръча да не се влиза във водата край наводнените градове
8 сеп 2023 11:37, Нели Христова
114
Кунчев: Учудва ме този хъс да се доказва колко е мръсно морето ни
Снимка: БГНЕС

"В момента не препоръчваме влизане в морето (близо до наводнените плажове по Южното Черноморие). Трябва да дадем седмица време на морето да се самоочисти. 48 или 3 дни след подобно наводнение не се вземат проби". Това каза главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев пред NOVA News.

За снимките на тръби, които се показаха под пясъка и опасението, че това е заустване на отходни води, той увери, че това е дъждовна вода.

„Учудва ме този невероятен хъс да се търси нещо, което доказва колко е мръсно нашето Черноморие. Винаги, когато има съмнение, няма нищо лошо да има сигнал. Тези тръби, които бяха снимани на различни плажове от Южното Черноморие, отвеждат дъждовната вода в морето. Тя отмива всичко, което среща по пътя си.

В природата нормалните процеси на очистване продължават – водораслите гният”, каза Кунчев и допълни, че когато има сигнали, те трябва да се проверяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кунчев: Учудва ме този хъс да се доказва колко е мръсно морето ни --------------------- еми нали затова Мутрофанова им плаща на копейкаджиите.
77
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Хотелиер 54...много ясно ,че държавата я няма, щото ако я имаше ти нямаше да построиш там хотел, ако не са спазени екологичните, санитарни и строителни норми. Искаш само да ***...ама тая няма да стане. А...на всичкото отгоре и хотелът ти строен с крадени пари...Абе ти и останалите тарикати сте за затвора бе! Направо да ти се конфискува хотела и да се приключва с такива като вас!
76
4
 
12
 
! Отговори
В деня на траур преди 8 месеца
този се появи за да лъже най-безсрамно. Нямат срам тия безмозъчни нечовешки създания. Как един от тях днес в интервютата не изказа съболезнования или не запази минута мълчание.
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До До 65 - Знаеш ли какво е нискокачествен продукт? Явно ти не си наясно. Това е да имаш хотел на морето, който си излива отпадните води в тръби, които се вливат после в морето. Клиентите ти после се къпят в това море. Значи да си плащам, за да се къпя в тоалетната си. Ти на това качествен продукт ли му викаш? После на мен ми липсвали познания, логика и т.н. хахах Знаем ви хотелиерчетата - назначени за милионери от комунистите... :) ... Не всички де. Другите сте обикновени дала_вераджии.
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Корумпиран, мазен плъх, отивай да се къпеш във фекалии.
73
4
 
7
 
! Отговори
Fhk преди 8 месеца
Наистина е чудно да говориш нещо без да ти плащат. След последните снимки очаквах, че ще се покрие и няма да се обажда повече. Наглостта край няма. Откъде се събира тази "дъждовна" вода?
72
3
 
11
 
! Отговори
Някой преди 8 месеца
Колко наивно! А в тези тръби какво се влива? Само дъждовна вода нали няма никой който да се е вързал за тях! И всичко това се влива на плажа!
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До До 65. Въшки строят както се доказа с тръбите. А ти или си наивен или си платен. По-скоро е второто.
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този хъс е да се докаже че непрекъснато лъжете бе плоскоглавец
69
3
 
5
 
! Отговори
Маймунчев преди 8 месеца
Ами да отиде да се изкъпе, белким се удави.
68
5
 
5
 
! Отговори
До 65 преди 8 месеца
Значи според теб на един предприемач не му пука за бизнеса му и голямата му мечта е да предлага ниско качествен продукт, който никой не иска да купи? Липса ти логическо мислене, липсат ти познания, главата ти е пълна с червена деградантска идеология и клиширани простотии. Хората строят пречиствателни станции, воден цикъл, обаче на големия разбирач винаги му е мръстно, не защото е така в действителност, а за да има още една тема по която плюе и да се оплаква.
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"...понеже спомена Виетнам, накой ял ли е кучешко с ананас и бамкук? Страхотно е!" - Не, падам си по традиционна кухня, а и кучетата не ги приемам за храна, но щом ти харесва и докато не го правиш в Бг, където е забранено да убиваш кучета, нямам против. Все пак е въпрос на вкус.
66
2
 
5
 
! Отговори
Въпроско преди 8 месеца
А ваксини да си бием ли преди влизане в морето мистър Кунчев!
65
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
...понеже спомена Виетнам, накой ял ли е кучешко с ананас и бамкук? Страхотно е!
64
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Българина най-много обича да плюе по родината си, това ни е националния спорт," - Това е така, защото най-много ни пука за родината ни, за разлика от бизнесмените на морето и не само. Какво ме интересува ставащото примерно във Виетнам, че да ги хейтя. Да се оправят, както намерят за добре. А най-много споря с най-близките си, защото за тях ми пука най-много. Понеже си ми по-близък от виетнамците, затова споря с теб повече, отколкото с тях. Въпроси?
63
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
...що не си наточиш една чаша от тая тръба, па да я изпиеш???
62
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българина най-много обича да плюе по родината си, това ни е националния спорт, всичко най-лошо е тук - хейтърите получават множествен оргазъм, винаги когато прочат фейкове за тръби, фекалии и т.н.
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До смешни - За чуждопоклонничеството съм съгласен, но за първата част не съм. Имам апартамент на морето. Всяко лято съм там. Обикновено се къпя веднъж на 3-4 пъти плаж. Чета книга и пия биричка на пясъка, но съм бесен не защото и преди не съм подозирал какво се случва, а защото наглостта на българските бизнесмени няма граница. На всичкото отгоре продължавате да се оправдавате, вместо да наведете глава и да кажете - така е, не е редно това. Ама ония отгоре гледа за разлика от българския съд!
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Хотелиер "Като държавата не иска да си свърши работата много ясно че зауствам тръбата и не ме интересува..." - Щом е много ясно, тогава много ясно, че нарушаваш закона т.е. трябва да бъдеш съден. Не знам глоба ли, затвор ли, там съдиите да кажат, как е според закона, но трябва да има наказание. Според мен по-полезно е солена глоба и да те върнат в 1-ви клас, за да може с парите да се построи канализация. А като те върнат в 1-ви клас да се научиш, че пари се правят с труд, а не с измами!
59
1
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
Кунчо се чуди, какъв е тоя хъс да се говори истината. Той самия говори само това за което му се плаща.